Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

thegame
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: thegame »

Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy progit amivel wifin keresztül tudok fájlokat küldeni oda-vissza a telomról a gépre!Meg egy használati utasitást hozzá! Köszönöm előre is!!
ROM: XXJPY_Doc_V6.2
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
tomi613
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4 [6.0.1]
Nem: Férfi
Has thanked: 11 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: tomi613 »

thegame írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy progit amivel wifin keresztül tudok fájlokat küldeni oda-vissza a telomról a gépre!Meg egy használati utasitást hozzá! Köszönöm előre is!!
Total Commander for Android : http://www.ghisler.com/android.htm
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

Szerintem ott van a telódon csak nem tudsz róla:
KiesAir. A sok hűhó ellenére -ami a Kiesről kialakult- egészen jó. Nagyon egyszerű használni nem kell hozzá útmutató

de ha nem tetszik: Wifi explorer. elve ugyanaz mint a KiesAir -é csak más a felület
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Leg egyszerűbb a My Phone Explore, telepíteni kell a gépre és a markertről a droidra is, ezután minden megy, szinkronizálás, telefonkönyv, sms tehát minden :lol3:
Deviney
1. szint
1. szint
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Deviney »

Segítsetek légyszi, mert kezdek megőrülni! Pár napja nem tudom mi ütött a telómba, de minden sms-t megkapok legalább 4-5x!! Ma például 2db sms-t kaptam, az elsőt 9x (EDDIG), reggeltől estig véletlenszerű időpontokban, a másodikat 3x, kb 1 órán belül. Valakinek valami ötlet? Én ehhez hasonlót se láttam még életemben! :roll:
Pierke
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9070P
Has thanked: 7 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Pierke »

Deviney írta:Segítsetek légyszi, [...]
Mindig ugyan attól az embertől, vagy mástól is? (tehát kb mindenkitől többször jön meg az sms?) (ha csak egy embertől akkor a hiba lehetséges h a küldőnél van..)
Esetleg factory reset? vagy romfrissítés, vagy új rom felhúzása volt már? (lehet esetleg szoftveres a hiba..)
Ha ezek nem vezetnek megoldáshoz akkor a szolgáltatónál kell jelezni a problémát és esetleg segítséget kérni.. (pl új SIM kártya.. nekem is volt problémám vele.. bár az enyém egy 10 éves SIM volt :D )

Remélem tudtam segíteni.. :geek: :)
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
Deviney
1. szint
1. szint
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Deviney »

Pierke írta:Mindig ugyan attól az embertől, vagy mástól is? (tehát kb mindenkitől többször jön meg az sms?) (ha csak egy embertől akkor a hiba lehetséges h a küldőnél van..)
Esetleg factory reset? vagy romfrissítés, vagy új rom felhúzása volt már? (lehet esetleg szoftveres a hiba..)
Ha ezek nem vezetnek megoldáshoz akkor a szolgáltatónál kell jelezni a problémát és esetleg segítséget kérni.. (pl új SIM kártya.. nekem is volt problémám vele.. bár az enyém egy 10 éves SIM volt :D )

Amit a szolgáltató küldött hogy a mobilinternet csomagomat meghosszabbították, 11x kaptam meg tegnap óta. Magánszemélyektől azt vettem észre, hogy 2-4-nél több nem jön.
Úgy gondoltam, talán van kevésbé drasztikus megoldás is a format c: mobilos változatánál.
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Deviney írta:
Pierke írta:Mindig ugyan attól az embertől, vagy mástól is? (tehát kb mindenkitől többször jön meg az sms?) (ha csak egy embertől akkor a hiba lehetséges h a küldőnél van..)

Amit a szolgáltató küldött hogy a mobilinternet csomagomat meghosszabbították, 11x kaptam meg tegnap óta. Magánszemélyektől azt vettem észre, hogy 2-4-nél több nem jön.
Úgy gondoltam, talán van kevésbé drasztikus megoldás is a format c: mobilos változatánál.
A reset-nek épp az a lényege, hogy ha valami összeakadt, megsérült, ez visszaállítja. Nem hiszem, hogy az adatok lementése lenne az akadály, az kb. negyed óra visszarakással együtt. Programokat backupolni Astro, telszámok a Googli felhőbe vagy az SD kártyára menteni, sms-re meg van a marketen külön progi.
Sim kártyát ingyen cseréltem én is (Panni alias Telenor), és sok minden jobb lett.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Kérdésem lenne újra, mert magam nem találok megoldást.

Adva van ugye a hívás-tartás szolgáltatás, aminek a hasznához kétség nem fér.
Nos, ha én hívtam egy számot, aki épp mással beszél, akkor Nokiáknál kaptam a hívás indításakor (amikor a készülékem értesült arról, hogy tartásban vagyok a hívottnál) egy speciális hangot, amiből értesülhettem (ha rá sem néztem a kijelzőre) a tartás tényéről.

Aztán 2010. nyarán megvettem az első Androidos mobilomat és azóta nem kapok semmi ilyet. Bár értesítés van, talán egyetlen másodpercre megjelenik alul egy apróbetűs szöveg (legalábbis az SGS1-nél láttam ilyet, az SGS2-nél még nem tudtam elkapni).

Szóval a kérdés.
Nem ismer valaki véletlenül olyan programot, amely az egysoros, apróbetűs kiírásnál valami figyelemfelkeltőbb módon jelzi, ha hívástartásba futottam bele? Akár hanggal, vagy hasonlókkal!
Tehát nem olyat szeretnék (mert ilyenből van tucatnyi a Marketen), amely nekem jelzi a bejövő hívást, ha valakivel épp beszélek, hanem ha én hívtam.

Köszönöm szépen előre is, ha tud valaki segíteni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

Macika írta:Kérdésem lenne újra, mert magam nem találok megoldást.

Adva van ugye a hívás-tartás szolgáltatás, aminek a hasznához kétség nem fér.
Nos, ha én hívtam egy számot, aki épp mással beszél, akkor Nokiáknál kaptam a hívás indításakor (amikor a készülékem értesült arról, hogy tartásban vagyok a hívottnál) egy speciális hangot, amiből értesülhettem (ha rá sem néztem a kijelzőre) a tartás tényéről.

Aztán 2010. nyarán megvettem az első Androidos mobilomat és azóta nem kapok semmi ilyet. Bár értesítés van, talán egyetlen másodpercre megjelenik alul egy apróbetűs szöveg (legalábbis az SGS1-nél láttam ilyet, az SGS2-nél még nem tudtam elkapni).

Szóval a kérdés.
Nem ismer valaki véletlenül olyan programot, amely az egysoros, apróbetűs kiírásnál valami figyelemfelkeltőbb módon jelzi, ha hívástartásba futottam bele? Akár hanggal, vagy hasonlókkal!
Tehát nem olyat szeretnék (mert ilyenből van tucatnyi a Marketen), amely nekem jelzi a bejövő hívást, ha valakivel épp beszélek, hanem ha én hívtam.

Köszönöm szépen előre is, ha tud valaki segíteni.
Telefonom angolul beszél hozzám, tehát: Settings, Call, Call alert, Alerts on call. Szerintem neked ez off-ra van állítva, pedig itt be tudod állítani, hogy hangot adjon vagy egy hang közölje veled hogy másik hívásod jött, vagy csak rezegjen. -mindenféle segédprogram nélkül :)
Válasz küldése

Vissza: “Android”