Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: nababika »

Sziasztok!
Hasznal valaki kozuletek Adfree-t ?
Legyszi mondjatok meg, hogy hogy kell hasznalni ,nekem nem akar mukodni. Mindig azt irja, hogy inditsam ujra a telefont es toroljek valami dns.cache-ot. De fogalmam sincs hol lehet azt torolni.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

nababika írta:Sziasztok!
Legyszi mondjatok meg, hogy hogy kell hasznalni ,nekem nem akar mukodni. Mindig azt irja, hogy inditsam ujra a telefont es toroljek valami dns.cache-ot. De fogalmam sincs hol lehet azt torolni.

rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted :D
Samsung galaxy s7 edge
nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nababika »

Limahl írta:

rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted :D
Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt. Kiprobaltam amit irtalez a uzenet fogad amikor letoltom az adatbazist- HIBA java.io.EOFException
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nababika 2011-11-20 vas. 12:16:57-kor.
Limahl
6. szint
6. szint

nababika írta:
Limahl írta:

Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt.

gondolom net van? akkor pasz.
Samsung galaxy s7 edge
Pierke
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9070P
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Pierke »

nababika írta:
Limahl írta:

Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt. Kiprobaltam amit irtalez a uzenet fogad amikor letoltom az adatbazist- HIBA java.io.EOFException
Tűzfal progid sincs fent véletlen?, vagy valami hálózatkezelő? esetleg próbáltad elinditani egy reset után?

Egyébként:Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet :) ) - Fontos az is, hogy nem kell semmit sem elállítani, csak simán rányomsz a "download & install hostra" (v valami hasonló)..
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
Limahl
6. szint
6. szint

Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet :) ) - Fontos az is, hogy nem kell semmit sem elállítani, csak simán rányomsz a "download & install hostra" (v valami hasonló)
jol emlékszel,,,,,,bár nekem ujrainditás nélkül is ment,,,,de elméletileg ujra kéne inditani. :D
Samsung galaxy s7 edge
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Pierke írta:
nababika írta:
Limahl írta:rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted :D
Tűzfal progid sincs fent véletlen?, vagy valami hálózatkezelő? esetleg próbáltad elinditani egy reset után?

Egyébként:Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet :) ) - Fontos az is, hogy nem kell semmit sem elállítani, csak simán rányomsz a "download & install hostra" (v valami hasonló)..
Ja, és ne az Angry Birds legyen a tesztprogram, mert azzal nem bír szegény ADFree.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hanyagboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hanyagboy »

sziasztok. Véletlenül letörölt sms-eket vissza lehet valamilyen prg-mal állítani ?
SAMSUNG SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Miauut »

These users thanked the author Miauut for the post:
hanyagboy (2011-11-20 vas. 17:33:35)
Rating: 2.63%
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
hanyagboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hanyagboy »

Köszi .Megpróbálom
SAMSUNG SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
Válasz küldése