Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Sziasztok!
Hasznal valaki kozuletek Adfree-t ?
Legyszi mondjatok meg, hogy hogy kell hasznalni ,nekem nem akar mukodni. Mindig azt irja, hogy inditsam ujra a telefont es toroljek valami dns.cache-ot. De fogalmam sincs hol lehet azt torolni.
Legyszi mondjatok meg, hogy hogy kell hasznalni ,nekem nem akar mukodni. Mindig azt irja, hogy inditsam ujra a telefont es toroljek valami dns.cache-ot. De fogalmam sincs hol lehet azt torolni.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nababika írta:Sziasztok!
rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted

Samsung galaxy s7 edge
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt. Kiprobaltam amit irtalez a uzenet fogad amikor letoltom az adatbazist- HIBA java.io.EOFExceptionLimahl írta:nababika írta:Sziasztok!
rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nababika 2011-11-20 vas. 12:16:57-kor.
- Limahl
- 6. szint
nababika írta:Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt.Limahl írta:nababika írta:Sziasztok!
gondolom net van? akkor pasz.
Samsung galaxy s7 edge
- Pierke
- 2. szint
- Készüléktípus: I9070P
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 14 times
Tűzfal progid sincs fent véletlen?, vagy valami hálózatkezelő? esetleg próbáltad elinditani egy reset után?nababika írta:Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt. Kiprobaltam amit irtalez a uzenet fogad amikor letoltom az adatbazist- HIBA java.io.EOFExceptionLimahl írta:nababika írta:Sziasztok!
Egyébként:Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet

Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
- Limahl
- 6. szint
jol emlékszel,,,,,,bár nekem ujrainditás nélkül is ment,,,,de elméletileg ujra kéne inditani.Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet) - Fontos az is, hogy nem kell semmit sem elállítani, csak simán rányomsz a "download & install hostra" (v valami hasonló)

Samsung galaxy s7 edge
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ja, és ne az Angry Birds legyen a tesztprogram, mert azzal nem bír szegény ADFree.Pierke írta:Tűzfal progid sincs fent véletlen?, vagy valami hálózatkezelő? esetleg próbáltad elinditani egy reset után?nababika írta:Igen rootola van, es miutan elinditom a letoltest utanna irja ezt. Kiprobaltam amit irtalez a uzenet fogad amikor letoltom az adatbazist- HIBA java.io.EOFExceptionLimahl írta:rootolva vagy? elinditod download install hosts rányomsz ozt kész,,,,de van itt a letöltéseknél magyar is belölle,,,,azt bizti jobban érted
Egyébként:Pontosabban nem azt írja, h a dns.cache törölve, de akkor lesz érvényes ha újraindítod a telót? (én erre a kiírásra emlékszem).
Próbáld ki azt, hogy ha van valami reklámos progid, megnézed h benne van-e a reklám, ha igen akkor futtatod az adfree-t, majd reset, és ellenőrizd h van-e benne reklám. (nekem eddig 'kiszedte' mindet) - Fontos az is, hogy nem kell semmit sem elállítani, csak simán rányomsz a "download & install hostra" (v valami hasonló)..
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
- Has thanked: 15 times
sziasztok. Véletlenül letörölt sms-eket vissza lehet valamilyen prg-mal állítani ?
SAMSUNG SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
- Miauut
- 1. szint
- Készüléktípus: Asus Padfone 2
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
- Rating: 2.63%
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2