Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Miben hatalmas?
Használtad már?
Mennyire kell csöndesnek lenni a környezetnek, mennyire kell lassan beszélni?
Mennyi időbe telik egy db kb. 100 karakteres SMS-t "megírni" vele (hogy az a szöveg legyen, amit akarsz)?
Igen használtam.
1 kis alapzajjal is müködik.normál beszédet lazán érti.
Sms t meg amilyen gyorsan elmondod .
Miben hatalmas?
Sms t tök gyorsan és könnyen meglehet vele csinálni.
ha valamit bekellene gépelned akkor elég azt csak elmondanod
Meg sokminden másra is jómég
Siemens C55 --> * Motorola E398 * --> Sony W800i --> Sony W300i --> Nokia 6233 --> * Nokia 5800 * --> Samsung Galaxy S
Macika írta:Nem szeretem azokat a progikat, amelyek nem biztosítanak próba-lehetőséget, csak a fizetés után lehet kipróbálni. Olyan rosszul adja magát...
Mert úgyis megveszem, ha jó a progi, mert megérdemli a program írója, hogy támogassam pár sör árával (bárcsak mindenki így gondolkozna...), de hogy látatlanba kifizessem, na azt nem!
Akkor próbáld ki a törtet, és ha tetszik vedd meg.
Macika írta:Nem szeretem azokat a progikat, amelyek nem biztosítanak próba-lehetőséget, csak a fizetés után lehet kipróbálni. Olyan rosszul adja magát...
Mert úgyis megveszem, ha jó a progi, mert megérdemli a program írója, hogy támogassam pár sör árával (bárcsak mindenki így gondolkozna...), de hogy látatlanba kifizessem, na azt nem!
Én azt hittem, hogy a Mail-es progira értetted, nem erre a call recorderes cuccra. Csak akkor nem tudom, hogy miért az én hozzászolásomat idézted hozzá...
Én azt hittem, hogy a Mail-es progira értetted, nem erre a call recorderes cuccra. Csak akkor nem tudom, hogy miért az én hozzászolásomat idézted hozzá...
Mea culpa, massima culpa!
Rosszra válaszoltam, bocsánat.
Mellesleg (véletlenül) mindkét progira áll az, most néztem meg utólag. Mindkettő csak fizetősben létezik...
De bocs még egyszer, hogy félre vezettelek.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sony Ericsson Home Launcher az összes kijelzőméretre "sarkos" és "sima" változatban +ARC widgetek amelyek között van 1-2 nagyon hasznos.
Én a sarkost teszteltem, kiválóan működik, legalább nem olyan unalmas a Galaxy S2 .
Érdemes kipróbálni nagyon ötletes és praktikus megoldások vannak benne.