Nem, sajnos az nem megy a minin. Csak csíkos képeket készít.lipiN70 írta:ShootMe-re gondolsz?
Igaz ennek más a neve, de a fenti dolgot tudja....(rázásra képernyőmentés)
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Hasznos Android programok!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
ah. Éretem, sorrylaci64 írta:Nem, sajnos az nem megy a minin. Csak csíkos képeket készít.

múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- lilalur
- 1. szint
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Sziasztok.
Többen is vagyunk szerintem akik használunk valamilyen app protectort (alkalmazásokat, vagy dokumentumokat vagy... bármit le lehet védeni jelszóval, hogy az ileltéktelen telefonkölcsönkérők ne piszkálhassák). A napokban lettem rá figyelmes, hogy az eddig használt kis zöld lakatom (Smart App Protector (app lock+)) milyen könnyen megkerülhető. Egyszerűen két visszagombbot nyomok mikor bejön és máris kikapcsol, mutatva a rejtett tartalmat. Ezután stresszteszteltem még, az eredmény eléggé lehangolt. NAgy memóriaterhelés esetén egyszerűen nem működik.
Mivel megkerülhető (nem is nehezen), így semmi értelme.
Kipróbáltam több másikat is és a legtöbb hasonlóan könnyedén megkerülhető. Most a Smart Lock Lite (App/Media) https://market.android.com/details?id=u ... tectorlite lakatocska mellett maradtam. Jobban testre is lehet szabni mint a protectort és eddig nem tudtam megkerülni apró trükközésekkel. Egyenlőre tesztelem de jónak tűnik
. Van benne egy kis csalafintaság is, vagyis az alkalmazás összeomlását is tudja emulálni ezzel is távoltartva a próbálkozót 
Amire érdemes figyelni, hogy nem elég bekeresni például a médiát addolni is kell a felső sorból
(aki nem érti az ha kipróbálja megérti mire akartam utalni)
Ha rendesen dolgozik a héten akkor bátran ajánlom
Vissza is vonom a jókat. Sajnos a hosszan nyomva tartott visszanyíl ezt a protectort is ugyanúgy leöli (hozzájuttatva a védett tartalomhoz az illeltéktelent) mint a többinél. A különbség hogy itt ezt többször el kellett játszani egymás után ehhez. A harmadiknál már nem szállt el az alkalmazás hanem hozzá lehetett férni
Másnak tapasztalatai eddig ezekről a progikról? Van aki talált már működő és stabil védelmet?
Többen is vagyunk szerintem akik használunk valamilyen app protectort (alkalmazásokat, vagy dokumentumokat vagy... bármit le lehet védeni jelszóval, hogy az ileltéktelen telefonkölcsönkérők ne piszkálhassák). A napokban lettem rá figyelmes, hogy az eddig használt kis zöld lakatom (Smart App Protector (app lock+)) milyen könnyen megkerülhető. Egyszerűen két visszagombbot nyomok mikor bejön és máris kikapcsol, mutatva a rejtett tartalmat. Ezután stresszteszteltem még, az eredmény eléggé lehangolt. NAgy memóriaterhelés esetén egyszerűen nem működik.
Mivel megkerülhető (nem is nehezen), így semmi értelme.
Kipróbáltam több másikat is és a legtöbb hasonlóan könnyedén megkerülhető. Most a Smart Lock Lite (App/Media) https://market.android.com/details?id=u ... tectorlite lakatocska mellett maradtam. Jobban testre is lehet szabni mint a protectort és eddig nem tudtam megkerülni apró trükközésekkel. Egyenlőre tesztelem de jónak tűnik

Amire érdemes figyelni, hogy nem elég bekeresni például a médiát addolni is kell a felső sorból

Ha rendesen dolgozik a héten akkor bátran ajánlom

Vissza is vonom a jókat. Sajnos a hosszan nyomva tartott visszanyíl ezt a protectort is ugyanúgy leöli (hozzájuttatva a védett tartalomhoz az illeltéktelent) mint a többinél. A különbség hogy itt ezt többször el kellett játszani egymás után ehhez. A harmadiknál már nem szállt el az alkalmazás hanem hozzá lehetett férni

Másnak tapasztalatai eddig ezekről a progikról? Van aki talált már működő és stabil védelmet?
lilalur
-
- Újonc
- Készüléktípus: Note 4
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
A fullost próbáltam. Azért nyávog, hogy a FAT32 fájlrendszer miatt nem tud 4GB-nál nagyobb fájlokat kezelni. Fogalmam sincs, hogy a belső cirka 12GB milyen fájlrendszerű, de a másik progik nem sírtak miatta. De nem is töltöttek képernyővédő alatt..felixo írta:A tTorrent melyik verzióját próbáltad ? A Lite vagy a full verziót ?snapscan írta:Melyik torrent progit tudnátok ajánlani nagy fájlok (7-8GB) letöltéséhez? Az aTorrent megszűnik működni, amint lekapcsol a kijelző, pedig be lett állítva, hogy ez ne bontsa a wifi kapcsolatot. Nem is bontja, csak a forgalom nullára esik. Az aDownloaderrel ugyanez a helyzet. Amint visszakapcsol a képernyő, elkezd nulláról felmenni a sebesség. A tTorrent már menne, de az meg nem hajlandó 4GB-nál nagyobb fájlt leszedni. Egyéb, lehetőleg bevált progi? Mindez SGS2-re kellene.
Ha a Lite-ot, akkor próbáld meg a full verziót.
tTorrent_FULL_v0.8.6
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 7 times
bárcsak ennyi lenne a gond, hogy látnak, amikor fent vagyok....moco írta:Gaben87 írta:Sziasztok! Ez annyira nem zavarna, de fb-on vannak a kollégáim és a főnököm is. Egyre többen kérdezik, hogy ennyi dolgom van munkaidőben?...
Nálam is ez van, de nekem ez nem gond, mert szépen kijelentkezek a chatből és máris nem látja, ha fent bóklászom
A gond az, hogy napi 10percnél tovább nem vagyok fent, azt is csak délután WIFI-ről. Chatben nyomok egy GO OFFLINE-t, majd a főmenüben egy SIGN OUT-ot. Wifi kikapcs.
Mégis pc-n nézve az asszony nevével látom magamat a chaten, mellettem egy kis telefon ikon. Ha rám ír valaki, akkor nem írja ki neki, hogy nem vagyok bejelentkezve.

Azon gondolkoztam kocka pókerezek, hátha kienged...

[ROM] MitRa Rom V5.0 [JW1][2.3.6] Semaphore 2.1.1@1.2Ghz Ext4
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Egy linket tudnál adni, hol olvastál ilyet?felixo írta:Egyre többször hallom, hogy androidos készülékekre is vannak vírusok.
Vagy oda tudnád hívni a gépedhez azt a jólinformált úriembert, aki ilyet terjeszt? Csak hogy megvédhesse a védhetetlen álláspontját...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- grotib
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE SKATE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
Érdeklődnék, hogy tud e valaki olyan progit ami felhangosítja a telefonbeszélgetéseknél a bejövő hangot? 

CyanogenMod7-Ice Armor
- Macika
- 6. szint
A DSP Manager ilyet tesz, de én úgy tapasztaltam, hogy ha a gyári beállításon erősít, akkor azonnal torzul. Legalábbis nálam.grotib írta:Érdeklődnék, hogy tud e valaki olyan progit ami felhangosítja a telefonbeszélgetéseknél a bejövő hangot?
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Nem értem, hogy számodra miért olyan hihetetlen tény, hogy létezik (létezhet) vírus androidos készülékre ?Macika írta:Egy linket tudnál adni, hol olvastál ilyet?felixo írta:Egyre többször hallom, hogy androidos készülékekre is vannak vírusok.
Vagy oda tudnád hívni a gépedhez azt a jólinformált úriembert, aki ilyet terjeszt? Csak hogy megvédhesse a védhetetlen álláspontját...

Nem fogok leállni vitatkozni, ezt előre leszögezem, de tény, hogy nem lehetetlen dolog ez.
Amúgy : http://google.nekem.net/?q=v%C3%ADrus+android
-- Galaxy S 4 --
- Macika
- 6. szint
Hja, "Csattanós válasz az ostoba kérdésekre..."felixo írta:Nem értem, hogy számodra miért olyan hihetetlen tény, hogy létezik (létezhet) vírus androidos készülékre ?Macika írta:Egy linket tudnál adni, hol olvastál ilyet?felixo írta:Egyre többször hallom, hogy androidos készülékekre is vannak vírusok.
Vagy oda tudnád hívni a gépedhez azt a jólinformált úriembert, aki ilyet terjeszt? Csak hogy megvédhesse a védhetetlen álláspontját...![]()
Nem fogok leállni vitatkozni, ezt előre leszögezem, de tény, hogy nem lehetetlen dolog ez.
Amúgy : http://google.nekem.net/?q=v%C3%ADrus+android
Köszönöm a kioktatást, megnyugtatlak, hogy sok embernél jobban kezelem a keresést.
Nem azt kérdeztem, hogy létezHET-e, hanem hogy létezik-e, találkozott-e már valaki vele.
Nem a szélesvásznú okosságot vártam, hogy biztosan van, mert miért ne lehetne. Nem azt írtam, hogy az Android fel van szerelve páncéllal, tűzfallal ellene, hogy lehetetlen lenne valamiféle vírust írni rá.
Hanem azt, hogy eddig SENKI SEM látott, hallott, tapasztalt Androidon vírusfertőzést (vagy ha igen, ennek kértem a PONTOS linkjét, ahol vírusnévvel, mérettel, károkozás mikéntjével, mértékével együtt van azonosítva a vírus).
Ami annál is inkább érdekes, mert a lehetőség NAGYON meglenne rá, hiszen 10 emberből 3 biztosan nem gyári kernellel, biztosan nem gyári, a készülékre szánt ROM-mal használja, milliónyi ponton lehetne belecsempészni "fertőzést" a rendszerbe. És mégsem...
Legalábbis egyelőre.
Nem vagyok az a típus, NAGYON NEM, aki naponta elküldi 20 embernek a merevlemezen olimpiai lángot gyújtó vírus-hoaxot, ne haragudj.
Nem szeretek rettegésben élni. Majd ha valaki feketén-fehéren bebizonyítja, ha NA EZ EGY ANDROIDRA ÍRT VÍRUS, akkor onnantól hívő leszek én is és SOHA többet nem írok le olyat, hogy ne lenne működő droid-vírus.
Van, aki a rettegésre izgul, imád félni mindig valamitől, minél kevesebbet tud róla, ért meg belőle, annál jobb, annál jobban lehet félni tőle. Én nem ilyen vagyok.
Olyan ez, mint a Yeti meg Nessy. Emberek milliói IMÁDNAK rettegni tőlük. Pedig.....eddig legalábbis.....senki nem látta őket.
A tudatlanul huhogókat, a mindent elméleti síkon bebizonyítókat pedig hadd ne nézzem már semmibe, ha szabadna.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill