Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Macika írta:
basaja írta:engem green power szívatott rendesen...no wifi,no blútyúk,nem ment a köpönyeg,de a legrosszabbul esett,hogy a hívásmérőmet is blokkolta!!!feltettem helyette a juice defender ultimatet,nagyon jóóó:-)minden müxik,még a köpönyeg is frissül,valamint letöltöttem hozzá a juice plottert,így widgeten látom,mennyi időt bír a teló!:-P
A Green Power védelmében:

Kiválóan lehet paraméterezni, IGAZ, oda kell figyelni és kell hozzá tudni angolul. Alapértelmezésben értelmetlen is felrakni.
Ami miatt én sem szívlelem, az az, hogy sokszor behal mély alvásba a teló tőle, mindig a WiFi/3G váltás környékén.
Nálam is visszament a Juice Defender, PEDIG a Green Power sokkal takarékosabb volt.

Na de kenhetem a hajamra, ha közben meg halálosan elalszik (Death of Sleep)...
Igazság lehet, érdekes a Widfire-on semmi gond vele, én a Battery Defendert használom, egyszerű mint a faék, ha elmegy aludni a kijelző kikapcsolja amit kell éjszakára meg be lehet állítani idővallumot, igazából másra nincs szükségem :cool3:
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

Nagyon jól végezte a power a dolgát,de a fagyások,blokkolások kiakasztóak...
átböngésztem,beállítottam,mégis megszivatott...nem tudom miért,pedig szvsz takarékosabb app mint a defender.most viszont az végzi a melót,nagyon jól,de kb 6-8% különbség van a green javára...
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

hun_milo írta:
Szoszo94 írta::D én nem használom, töltöm is minden nap a pengém :D

Viccet félretéve: sosem értettem, hogy minek kell ilyen program. Ha az ember figyel arra, hogy mikor kapcsolja be és ki a wifit, bluetooth-t, akkor teljesen felesleges. Magyarul aki nem foglalkozik ezekkel, annak jöhet jól...de könyörgöm olyan nehéz lenne erre a pár dologra figyelni? Ez az én véleményem, ne hurrogjatok le miatta pls :oops: vagy ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi ezeknek a programoknak az érdemi lényege valójában, azt megköszönném :Notworty:
Ez így igaz csak az ember az evolúció folyamán kicsit el lustult, de gondolom te is használsz néhány appot ami jobbá könnyebbé teszi a használatát, neked az tetszik nekm ( másnak) meg ez vagy a hasonlók, ez van nem tudom ez miatt miért kellen meg szólni bárkit is, tudod, kinek a papné kinek a pap, speciel nekem a lánya :whaaa:
Isten ments, hogy megszóljak bárkit is emiatt! Csak szerettem volna megérteni, hogy ki miért használja :)
Biztos van nekem is olyan program, bár most így fejből nem nagyon tudok, meg persze mindenki azt használ, amit csak akar :)
Nekem még a lánya se kell :D van egy fél éves kapcsolatom, elég komolynak tűnik a dolog ;) de ez off, sorry :)

egy kicsit kissebb off: HTC Edge mond vkinek vmit? Most írtam róla az oldalamon, ütős cucc lesz, csak kár, hogy jövő negyedévig várni kell rá :) bár sose lesz nekem arra pénzem, az is biztos :D talán addigra ki lehet aknázni a többmagos processzorokat is :)
Kép
wmiki
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Defy
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: wmiki »

Mi szívja le VALÓJÁBAN az akksit?
(Ha feltételezzük, hogy a Wifi/3G kikapcsoljuk, amikor nem használjuk)

Van a Gemini APP Manager, amivel elvileg az AutoRun programokat is ki lehet kapcsolni... de nem tudom mit érdemes...
egyáltalán vesznek-e el annyit ezek a háttérben futó progit, hogy ha kikapcsolom, akkor tovább bírja az akksi

(Van aki szerint ha fix órajelet állít be a CPU-nak (CM7 alatt), akkor az tovább bírja... van aki meg variálja a SetCPU programmal...)

Mi a jó? Ez (elvileg) tudomány... :x
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

Igazság szerint a minél kisebb órajel a telefon alvásakor és a képernyő fényerejének levétele amikor lehet, sokat dob az akksin. A programok közül meg van amit észre se lehet venni, viszont van, ami "eszi" az akksit, ezt ki kell próbálni/tapasztalni. A fix órajel szerintem hülyeség, ha nem használom, mondjuk csak fél percre leteszem, majd újra fölveszem, vagy csak pl smst írok ami nem használná annyira a procit, akkor fölösen pörög...
Kép
Gaben87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Gaben87 »

Sziasztok!
Nagy gondom van. Beszopódtam a Facebookba! :lol:
Gépen ki vagyok jelentkezve, telefonon kijelentkeztem és mégis úgy látnak a többiek, hogy telefonon fent vagyok!
Ez annyira nem zavarna, de fb-on vannak a kollégáim és a főnököm is. Egyre többen kérdezik, hogy ennyi dolgom van munkaidőben? :whaaa:
Hogy a fenébe tudnék kilépni!
Telefonon kijelentkeztem, majd bekapcsolt wifinél kitöröltem a FB adatait. Ez semmit nem ért. Letöröltem az alkalmazást, nem használt.
Mit tudnék csinálni? Szóljak Cukenbergnek?
[ROM] MitRa Rom V5.0 [JW1][2.3.6] Semaphore 2.1.1@1.2Ghz Ext4
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Gaben87 írta:Sziasztok!
Gépen ki vagyok jelentkezve, telefonon kijelentkeztem és mégis úgy látnak a többiek, hogy telefonon fent vagyok!
Ez annyira nem zavarna, de fb-on vannak a kollégáim és a főnököm is. Egyre többen kérdezik, hogy ennyi dolgom van munkaidőben? :whaaa:
Telefonon kijelentkeztem, majd bekapcsolt wifinél kitöröltem a FB adatait. Ez semmit nem ért. Letöröltem az alkalmazást, nem használt.
Véletlenül Trilliant nem használsz? :D
Ha igen, ott kell kilépni, annak szokása hogy beléptetve tart.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Gaben87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Gaben87 »

fonix232 írta:
Gaben87 írta:Sziasztok!
Véletlenül Trilliant nem használsz? :D
Ha igen, ott kell kilépni, annak szokása hogy beléptetve tart.
Nem használok :(
[ROM] MitRa Rom V5.0 [JW1][2.3.6] Semaphore 2.1.1@1.2Ghz Ext4
wells-catfish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wells-catfish »

Sziasztok!
Wildfire S--be alapbol nem talalok adat számlálot. Aktivaltattam a mobil internetet es korlatozva vagyok 500 MB-ra. Es szeretnem tudni hanyadan is allok. Ha tudnatok ajanlani valami programot, ha van az nagyon jo volna! Koszonom!
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

wells-catfish írta:Sziasztok!
Wildfire S--be alapbol nem talalok adat számlálot. Aktivaltattam a mobil internetet es korlatozva vagyok 500 MB-ra. Es szeretnem tudni hanyadan is allok. Ha tudnatok ajanlani valami programot, ha van az nagyon jo volna! Koszonom!

Traffic Counter (megmutatja, mennyi sms,hívás,wifi,3g-t használtál az adott hónapban, be lehet állítani, hogy jelezzen, ha elérted az általad megadott limitet (sms, hívás, net, stb)
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Android”