Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

Coempi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Z1c
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: Coempi »

vsop14 írta:sziasztok!

... van-e olyan opció (én nem találtam), hogy külföldi hálón ne használjon mobilnetet? vagy van bármi megoldás erre?
köszi!
Hello!

Beállítások=>Vezeték nélküli hálózatok és hálózatok=>Mobilhálózatok=>Adatbarangolás pontból vedd ki a pipát. Elméletileg akkor nem működik a mobilnet külföldön.
Coempi
1. szint
1. szint

hun_milo írta: Hát Macika valami gebasz va ezzel a BedSide alkalmazással, tegnap próbálgattam, be állítottam aztán be állt a Wildfire, ki kellett vennem az aksit, újraindítás, azt semmi, el jutott a csilingelésig, ki írta a sablon szöveget és kész, nem volt hajlandó be bootolni, tehát formáztam, ennyi, rá ment a délutánom, nem tudom, lehet az én készülékembe van a hiba, pedig innen szedtem le a legfrissebb verziót :sad:
Bár a Wildfire-t nem ismerem, elméletileg a HTC-n az Asztali óra menüpontban két változatban lehetőség van az óra (+ ébresztés időpontja) fekete háttéren történő megjelenítésére (éjszakai, illetve nappali üzemmód). Ha ez nem jó, ill. nem ezt kerested, bocs.
vsop14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
Has thanked: 15 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vsop14 »

Coempi írta:
vsop14 írta:sziasztok!

... van-e olyan opció (én nem találtam), hogy külföldi hálón ne használjon mobilnetet? vagy van bármi megoldás erre?
köszi!
Hello!

Beállítások=>Vezeték nélküli hálózatok és hálózatok=>Mobilhálózatok=>Adatbarangolás pontból vedd ki a pipát. Elméletileg akkor nem működik a mobilnet külföldön.
köszi, sajnos nekem ilyen opció nincs ott. lehet, h a 2.2.2-n ez még nem lehetséges??
komolyan mondom megőrülök, h még nincs a milestone2-re 2.3 :D
Kép
BMW e36 fanatic
siemens m35i, nokia 3310, ericsson t20, lg b1200, ericsson t65, sonyericsson t610, nokia n-gage, SE p800, SE p900, nokia 9300i, nokia e61, nokia e61i, nokia 9300i, nokia e90, motorola milestone2, note1, note3
Coempi
1. szint
1. szint

vsop14 írta:köszi, sajnos nekem ilyen opció nincs ott. lehet, h a 2.2.2-n ez még nem lehetséges??
komolyan mondom megőrülök, h még nincs a milestone2-re 2.3 :D
Nekem a gyári 2.2-n is volt...
Magyar nyelvű menü esetén talán "Adatroaming". Próbálj rákeresni a keresővel (úgy, hogy a beállításokban is keressen.)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Samsung galaxy s7 edge
keny
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: keny »

Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy ha valaki használ progit hívoszám kimondásra az melyiket ajánlja? Feltettem az SWOX-ot Judittal, meg a speaking ringtonet, de ezzel az a gondom, hogy nem tudom beállítani azt, hogy pl, a csengés után 5mp után szóljon, bármit állítok majdnem 30mp után mondja ki a nevet. Kipróbáltam egy másik progit is de az is így reagált.
Köszi!
webnosium
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Acer CloudMobile s500
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: webnosium »

Requires Android:
2.2 and up - NEEEEEEEEEEEEEEEEEE :[
barti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Sensation XE715
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: barti »

Ajánlanám figyelmetekbe ezt a programot nagyon hasznos dolgok vannak benne a névkimondáson kívül is http://www.pdafanclub.com/index.php?opt ... Itemid=257 is!
These users thanked the author barti for the post (total 2):
grotib (2011-10-11 kedd 07:57:18) • keny (2011-10-11 kedd 09:53:05)
Rating: 5.26%
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Coempi írta:
hun_milo írta: Hát Macika valami gebasz va ezzel a BedSide alkalmazással, tegnap próbálgattam, be állítottam aztán be állt a Wildfire, ki kellett vennem az aksit, újraindítás, azt semmi, el jutott a csilingelésig, ki írta a sablon szöveget és kész, nem volt hajlandó be bootolni, tehát formáztam, ennyi, rá ment a délutánom, nem tudom, lehet az én készülékembe van a hiba, pedig innen szedtem le a legfrissebb verziót :sad:
Bár a Wildfire-t nem ismerem, elméletileg a HTC-n az Asztali óra menüpontban két változatban lehetőség van az óra (+ ébresztés időpontja) fekete háttéren történő megjelenítésére (éjszakai, illetve nappali üzemmód). Ha ez nem jó, ill. nem ezt kerested, bocs.
Igen, tudom, de nem tudom hogy működik, a bedside azért lett volna jó mert halványan világít éjszaka, kezdő androidos vagyok, még tanulom, a nokián volt olyan óra ami sötét kijelzőnél ha megnyomtam egy gombot akkor mutatta az időt, beállítás szerint, én három másodpercre szoktam, de hát ha nincs hát nincs, meg nyomom az üzemkapcsolót és látom az időt, mergnyomom még egyszer és sötét, tudok vele élni :)
grotib
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE SKATE
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: grotib »

barti írta:Ajánlanám figyelmetekbe ezt a programot nagyon hasznos dolgok vannak benne a névkimondáson kívül is http://www.pdafanclub.com/index.php?opt ... Itemid=257 is!
Köszi a progit! Tulajdonképpen ezt használtam eddig is, csak külön-külön programokat töltöttem le hozzá és persze ezáltal a beállítgatások is bonyolultabbal, időigényesebbek voltak, most minden együtt van. :taps1:
CyanogenMod7-Ice Armor
Válasz küldése

Vissza: “Android”