Google navigáció végre nálunk is működik
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- szaboknak
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 49 times
Re: Google navigáció végre nálunk is működik
Na megvan az első teszt ami jónak bizonyult,jól tervez de a hang navigáció annak ellenére,hogy hibátlanul mondja az utasításokat szerintem visszafejlődés,hogy az utcanevet nem mondja be amit a 4.7-es tört verzió Judit hangjával már tudta.
Nem is értem honnan adja az utasításokat mikor semmit nem frissített és a tts sintetizátor ugyan ugy angol mint tegnap, ma reggel csak egyszerűen elindult a navigálás magyarul.
Nem is értem honnan adja az utasításokat mikor semmit nem frissített és a tts sintetizátor ugyan ugy angol mint tegnap, ma reggel csak egyszerűen elindult a navigálás magyarul.
- gatto_
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem is elkezdett magyarul beszélni magától. Nem próbáltam, hogy mond e utca neveket, mert hirtelen felindulásból felraktam a Juditot. A Judit viszont mond.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 3 times
Halik!
Nem igazán beszédes a telom, amikor a nevigátorba lépek felugrik egy popup: Voice guidance ablak h install text-to-speech stb.
Felraktam az SVOX-ot, a Juditod szintén. Beállítottam alapértelmezetnek -> Alapértelmezett motor, stb, de vmiért nem az igazi mert ha kilépek a TTT menüből és vissza az svox van beállítva motornak de a Pico TTS beállításait látom és újra kell választanom az svoxot. Vkinek ötlet?
-------------
Lehet megvan
Nem igazán beszédes a telom, amikor a nevigátorba lépek felugrik egy popup: Voice guidance ablak h install text-to-speech stb.
Felraktam az SVOX-ot, a Juditod szintén. Beállítottam alapértelmezetnek -> Alapértelmezett motor, stb, de vmiért nem az igazi mert ha kilépek a TTT menüből és vissza az svox van beállítva motornak de a Pico TTS beállításait látom és újra kell választanom az svoxot. Vkinek ötlet?
-------------
Lehet megvan
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Pipáld be a "Mindig a saját beállításaim használata" opciót.Walron írta:...mert ha kilépek a TTT menüből és vissza az svox van beállítva motornak de a Pico TTS beállításait látom és újra kell választanom az svoxot. Vkinek ötlet?
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung I5800 Galaxy 3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Tud ez olyant, hogy köztes pontot adok meg az útvonalban? Vagy PC- n összerakott útvonalat átvenni?
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Mivel az utóbbit tudja, így az első kérdésedre is megvan a válasz!rarrarrar írta:Tud ez olyant, hogy köztes pontot adok meg az útvonalban? Vagy PC- n összerakott útvonalat átvenni?
Kell egy Chrome to phone bővítmény(Firefox-ra FoxToPhone) a böngészőre, és a készülékre(Khrome to Phone) is, és átvihető......
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- Miauut
- 1. szint
- Készüléktípus: Asus Padfone 2
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Nem lehetne ezt egy kicsit "megvariálni" hogy több, és más infót is mutasson?
Miauut
Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Gondolom majd idővel lesz több réteg! Ingyééé ez is kircsi!
- szaboknak
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 3
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 49 times
Frissült a maps 5.9-es verzióra.
Nekem annyi változott,hogy most-már látja a névjegyeket is amit eddig nem kezelt és ha rábökök a térképre felugrik két lehetőség,hogy navigáljak oda vagy fel tudom hívni ha van telefonszám.
Nekem annyi változott,hogy most-már látja a névjegyeket is amit eddig nem kezelt és ha rábökök a térképre felugrik két lehetőség,hogy navigáljak oda vagy fel tudom hívni ha van telefonszám.