5 óra alatt 50%.

Szia!Próbáld ki a power scheduler programot.Marketen fent van.Macika írta:Felraktam az új KI4-et, zseniális akkumulátorilag, ha nincs GPRS/WLAN. Most a Juicedefender van fent, ami sokmindenbe beleszól.
Nem tud valaki olyan progit, ami semmi mást nem csinál, mint beállítható időközönként engedélyezi x időre a netkapcsolatot, de semmi mást nem?
Nem létezik, ahogy Power AMP sejani24 írta:Sziasztok!
Az SPB Shell 3d-t szeretném feltelepíteni a telefonomra, de jó volna valami normális crackelt változat.
Tudna valaki 1 linket küldeni és leírni pontosan hogyan tudom felrakni, hogy ne kérje a licens kódot.
Előre is köszi!
megoldás mindenre vantnorbi írta:Nem létezik, ahogy Power AMP sejani24 írta:Sziasztok!
Az SPB Shell 3d-t szeretném feltelepíteni a telefonomra, de jó volna valami normális crackelt változat.
Tudna valaki 1 linket küldeni és leírni pontosan hogyan tudom felrakni, hogy ne kérje a licens kódot.
Előre is köszi!
Nos, mivel ha észrevetted több főoldalad is van, ezek együttese lesz egy egész, így ehhez mérten teszi ki a háttérképet! Mondanám szerkessz egy képet és a kép közepén legyen a fő kép, de ez nem egyszerű, mivel páratlan a képernyők száma, így nem pont középre kell esnie a fő képnek, de biztos megoldható.mordillo02 írta:Valaki tudna segíteni,nem akarom végig olvasni mindet:)
Sony x10 mini
Fényképeztem de csak részletet lehet kitenni háttérnek,az se középen van.
Kisgyerekeinket akarnánk,de nem sikerül![]()
Valami program vagy segítség jól jönne.
Előre is kösz
MultiPicture Live Wallpaper Ő tudja azt, ami neked kell.Kijelölsz egy képrészletet, és azt látod minden lap alatt. Olyan mintha nem mozogna a lapok alatt a kép.mordillo02 írta:Valaki tudna segíteni,nem akarom végig olvasni mindet:)
Sony x10 mini
Előre is kösz
Látom, Benned is működik az előítélet kisördöge, aki nem akar mindent elolvasni, az valójában semmit sem akar, de még a keresést sem hajlandó használni...emery1975 írta:MultiPicture Live Wallpaper Ő tudja azt, ami neked kell.Kijelölsz egy képrészletet, és azt látod minden lap alatt. Olyan mintha nem mozogna a lapok alatt a kép.mordillo02 írta:Valaki tudna segíteni,nem akarom végig olvasni mindet:)
Sony x10 mini
Előre is kösz
Azért ha hozzáfognál netán mégis olvasni, akkor az első oldalon találkozol vele!