Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Imi156
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: Imi156 »

Sziasztok!
Nemtudja valaki a galaxy 3 ra fel lehet tenni a froyo 2.2-t?
Ha igen honnan és hogyan.
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

Imi156 írta:Sziasztok!
Nemtudja valaki a galaxy 3 ra fel lehet tenni a froyo 2.2-t?
Ha igen honnan és hogyan.
Ide kell regisztrálnod és megtalálsz mindent. Flash program, leírás és rom.
A pdf-ben csak az 5. oldaltól kell nézni a leirást innen: "2. select ops..."
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

felixo írta:Akinek LG GT540 Optimus telója van, annak örömmel jelentem, hogy létezik már 2.3.2-es OS rendszer a készülékre ! :lol3: :yes: :whaaa:
Hirtelen azt hittem már a hivatalos 2.3 adták ki :D , olyan volt a bejelentés :D

Viszont ez azért érdekes lesz mindenkire nézve:

Kötelező lesz a szoftverfrissítés

A jövőt hosszan ecsetelő bemutatóban azért fontos információmorzsák is akadtak. Az első ilyen, hogy a Google rendkívüli módon fel kívánja gyorsítani az Android fejlesztési ütemét annak ellenére, hogy a gyártók még a mostani tempót sem tudták tartani. A keresőcég azonban úgy tűnik, megtalálta a gyártók ösztökélésére a megfelelő módszert: amelyik nem frissíti pár hónapon belül a készülékeit, azt kitiltják a Marketről, ezzel elkerülhető a fragmentációt, vagyis az Android platform töredezettsége, másrészt a gyártók rákényszerülnek a hosszabb távú szoftvertámogatásra.

Forrás
kirusz1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung S4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kirusz1 »

istnag írta:
felixo írta:Akinek LG GT540 Optimus telója van, annak örömmel jelentem, hogy létezik már 2.3.2-es OS rendszer a készülékre ! :lol3: :yes: :whaaa:
Hirtelen azt hittem már a hivatalos 2.3 adták ki :D , olyan volt a bejelentés :D

A jövőt hosszan ecsetelő bemutatóban azért fontos információmorzsák is akadtak. Az első ilyen, hogy a Google rendkívüli módon fel kívánja gyorsítani az Android fejlesztési ütemét annak ellenére, hogy a gyártók még a mostani tempót sem tudták tartani. A keresőcég azonban úgy tűnik, megtalálta a gyártók ösztökélésére a megfelelő módszert: amelyik nem frissíti pár hónapon belül a készülékeit, azt kitiltják a Marketről, ezzel elkerülhető a fragmentációt, vagyis az Android platform töredezettsége, másrészt a gyártók rákényszerülnek a hosszabb távú szoftvertámogatásra.

Forrás
helyes.remélhetőleg az x 10 et se hanyagolják el:)
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

istnag írta:

Forrás
Így legyen ! :yeah:
-- Galaxy S 4 --
Imi156
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Imi156 »

Az odin programot ha elinditom akkor a galaxy 3 on nincs com port hol lehet azt aktiválni.Hogy legyen?A download mód az megvan. :hmm2:
hakydakillah
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hakydakillah »

HTC Desire tulajdonos voltam, igaz csak a tegnapi napig, mivel a rendőrség lefoglalta tőlem :-( A lényeg a történetben csak annyi, hogy üzletben vettem újan, amiről kiderült hogy lopott, elvették, de a 400 eurómat visszakaptam szerencsére :-)
Kicsit azon gondolkodok, hogy melyik készüléket vegyem. Maradok tutira a HTC-nél, de most a 7es széria elég érdekes és nem tudok dönteni. Igaz, itt android vs windows phone 7-ről van szó, de ennél a szériánál ígérnek fűt-fát, hogy mennyi mindent újítottak stb. Szerintetek most mi lenne a jó választás? Vagy esetleg várni egy kicsit, mert most hónapokon belül jönnek a 2011-es mobilok? A válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

Sziasztok!

Telefonvvasarlast tervezek, de sajnos nem tudom eldonteni, hogy jo lenne-e nekem a htc wildfire, vagy nem. persze tetszik a telefon, az android is (mar amennyit hallottam s olvastam rola), viszont ami visszatart, hogy nem biztos hogy lesz ra 2.3-as frissites. Ez mennyibe lehet kizaro ok? Esetleg varnom kellene? Telefonra most max 60ezer forintot szanok.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

dbcooper írta:Sziasztok!

Telefonvvasarlast tervezek, de sajnos nem tudom eldonteni, hogy jo lenne-e nekem a htc wildfire, vagy nem. persze tetszik a telefon, az android is (mar amennyit hallottam s olvastam rola), viszont ami visszatart, hogy nem biztos hogy lesz ra 2.3-as frissites. Ez mennyibe lehet kizaro ok? Esetleg varnom kellene? Telefonra most max 60ezer forintot szanok.
Jelenleg a legjobb vétel /választás a Galaxy ACE 5830 , amit szerintem 70 ezer alatt már lehet kapni, vagy a Motorola Defly ami 72 ezer környékén van. A htc wildfire,a legrosszabb választás!!!
Huawei MATE 9 Android 7
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

dbcooper írta:Sziasztok!

Attól függ hogy melyik szolgáltatónál akarod. Mivel az Androidos telefonokhoz ajánlott egy legalább 100megás netcsomag, így érdemes előfizetésben venni, így a telefon árából is spórolsz, és a pénzedért meg is kapod a szolgáltatásokat.
Wildfire-t csak akkor éri meg megvenni, ha a sok kidobott pénzért rossz benyomást akarsz az Androidról. Minimum egy HTC Legend vagy Galaxy Spica, de ezek már régebbi modellek, és elég drágák ennek ellenére. Szerintem belépő szintű lenne a ZTE Blade, SE X8, Samsung Ace (mondjuk ez egy majdnem-Blade, kicsit erősebb konfig duplaáron, kártyásan 79990 a kék T-nél). Ha egy kicsit többet is szánnál rá, érdemes megnézni a HTC Desire-t, a T-Mobile-nál egész jó árban kapni előfizetésben (a többit nem nagyon nézegettem). De ha vársz egy kicsit, a hamarosan debütáló Tegra2-es telók (LG Optimus 2X, Galaxy S2, társaik) lejjebb fogják nyomni a mostani csúcskategória árait, nem is kicsit. Pont sikerült akkorra választanod a vásárlást, mikor az árak egy pár héten, hónapon belül elkezdenek esni :D
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Válasz küldése

Vissza: “Android”