Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Androidról általában...
Sziasztok!
Nemtudja valaki a galaxy 3 ra fel lehet tenni a froyo 2.2-t?
Ha igen honnan és hogyan.
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Ide kell regisztrálnod és megtalálsz mindent. Flash program, leírás és rom.Imi156 írta:Sziasztok!
A pdf-ben csak az 5. oldaltól kell nézni a leirást innen: "2. select ops..."
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Hirtelen azt hittem már a hivatalos 2.3 adták kifelixo írta:Akinek LG GT540 Optimus telója van, annak örömmel jelentem, hogy létezik már 2.3.2-es OS rendszer a készülékre !![]()
![]()

Viszont ez azért érdekes lesz mindenkire nézve:
Kötelező lesz a szoftverfrissítés
A jövőt hosszan ecsetelő bemutatóban azért fontos információmorzsák is akadtak. Az első ilyen, hogy a Google rendkívüli módon fel kívánja gyorsítani az Android fejlesztési ütemét annak ellenére, hogy a gyártók még a mostani tempót sem tudták tartani. A keresőcég azonban úgy tűnik, megtalálta a gyártók ösztökélésére a megfelelő módszert: amelyik nem frissíti pár hónapon belül a készülékeit, azt kitiltják a Marketről, ezzel elkerülhető a fragmentációt, vagyis az Android platform töredezettsége, másrészt a gyártók rákényszerülnek a hosszabb távú szoftvertámogatásra.
Forrás
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
helyes.remélhetőleg az x 10 et se hanyagolják el:)istnag írta:Hirtelen azt hittem már a hivatalos 2.3 adták kifelixo írta:Akinek LG GT540 Optimus telója van, annak örömmel jelentem, hogy létezik már 2.3.2-es OS rendszer a készülékre !![]()
![]()
, olyan volt a bejelentés
![]()
A jövőt hosszan ecsetelő bemutatóban azért fontos információmorzsák is akadtak. Az első ilyen, hogy a Google rendkívüli módon fel kívánja gyorsítani az Android fejlesztési ütemét annak ellenére, hogy a gyártók még a mostani tempót sem tudták tartani. A keresőcég azonban úgy tűnik, megtalálta a gyártók ösztökélésére a megfelelő módszert: amelyik nem frissíti pár hónapon belül a készülékeit, azt kitiltják a Marketről, ezzel elkerülhető a fragmentációt, vagyis az Android platform töredezettsége, másrészt a gyártók rákényszerülnek a hosszabb távú szoftvertámogatásra.
Forrás
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Így legyen !istnag írta:Hirtelen azt hittem már a hivatalos 2.3 adták kifelixo írta:Akinek LG GT540 Optimus telója van, annak örömmel jelentem, hogy létezik már 2.3.2-es OS rendszer a készülékre !![]()
![]()
, olyan volt a bejelentés
![]()
Forrás

-- Galaxy S 4 --
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Az odin programot ha elinditom akkor a galaxy 3 on nincs com port hol lehet azt aktiválni.Hogy legyen?A download mód az megvan. 

-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 0
HTC Desire tulajdonos voltam, igaz csak a tegnapi napig, mivel a rendőrség lefoglalta tőlem :-( A lényeg a történetben csak annyi, hogy üzletben vettem újan, amiről kiderült hogy lopott, elvették, de a 400 eurómat visszakaptam szerencsére :-)
Kicsit azon gondolkodok, hogy melyik készüléket vegyem. Maradok tutira a HTC-nél, de most a 7es széria elég érdekes és nem tudok dönteni. Igaz, itt android vs windows phone 7-ről van szó, de ennél a szériánál ígérnek fűt-fát, hogy mennyi mindent újítottak stb. Szerintetek most mi lenne a jó választás? Vagy esetleg várni egy kicsit, mert most hónapokon belül jönnek a 2011-es mobilok? A válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
Kicsit azon gondolkodok, hogy melyik készüléket vegyem. Maradok tutira a HTC-nél, de most a 7es széria elég érdekes és nem tudok dönteni. Igaz, itt android vs windows phone 7-ről van szó, de ennél a szériánál ígérnek fűt-fát, hogy mennyi mindent újítottak stb. Szerintetek most mi lenne a jó választás? Vagy esetleg várni egy kicsit, mert most hónapokon belül jönnek a 2011-es mobilok? A válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Telefonvvasarlast tervezek, de sajnos nem tudom eldonteni, hogy jo lenne-e nekem a htc wildfire, vagy nem. persze tetszik a telefon, az android is (mar amennyit hallottam s olvastam rola), viszont ami visszatart, hogy nem biztos hogy lesz ra 2.3-as frissites. Ez mennyibe lehet kizaro ok? Esetleg varnom kellene? Telefonra most max 60ezer forintot szanok.
Telefonvvasarlast tervezek, de sajnos nem tudom eldonteni, hogy jo lenne-e nekem a htc wildfire, vagy nem. persze tetszik a telefon, az android is (mar amennyit hallottam s olvastam rola), viszont ami visszatart, hogy nem biztos hogy lesz ra 2.3-as frissites. Ez mennyibe lehet kizaro ok? Esetleg varnom kellene? Telefonra most max 60ezer forintot szanok.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Jelenleg a legjobb vétel /választás a Galaxy ACE 5830 , amit szerintem 70 ezer alatt már lehet kapni, vagy a Motorola Defly ami 72 ezer környékén van. A htc wildfire,a legrosszabb választás!!!dbcooper írta:Sziasztok!
Huawei MATE 9 Android 7
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Attól függ hogy melyik szolgáltatónál akarod. Mivel az Androidos telefonokhoz ajánlott egy legalább 100megás netcsomag, így érdemes előfizetésben venni, így a telefon árából is spórolsz, és a pénzedért meg is kapod a szolgáltatásokat.dbcooper írta:Sziasztok!
Wildfire-t csak akkor éri meg megvenni, ha a sok kidobott pénzért rossz benyomást akarsz az Androidról. Minimum egy HTC Legend vagy Galaxy Spica, de ezek már régebbi modellek, és elég drágák ennek ellenére. Szerintem belépő szintű lenne a ZTE Blade, SE X8, Samsung Ace (mondjuk ez egy majdnem-Blade, kicsit erősebb konfig duplaáron, kártyásan 79990 a kék T-nél). Ha egy kicsit többet is szánnál rá, érdemes megnézni a HTC Desire-t, a T-Mobile-nál egész jó árban kapni előfizetésben (a többit nem nagyon nézegettem). De ha vársz egy kicsit, a hamarosan debütáló Tegra2-es telók (LG Optimus 2X, Galaxy S2, társaik) lejjebb fogják nyomni a mostani csúcskategória árait, nem is kicsit. Pont sikerült akkorra választanod a vásárlást, mikor az árak egy pár héten, hónapon belül elkezdenek esni

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod