szerintem a marketacces progival megoldható, hogy lássa az ember.kleingy írta:Csak Amerikában működik az Appstore. Mivel ma reggel óta aktív az áruház, így nem hiszem, hogy máris lenne törés rá.
Itt egy megoldás a problémára.moco írta:szerintem a marketacces progival megoldható, hogy lássa az ember.kleingy írta:Csak Amerikában működik az Appstore. Mivel ma reggel óta aktív az áruház, így nem hiszem, hogy máris lenne törés rá.
szerk. most tettem fel. én látom a progikat, a fizetőseket is.
szerk. 2. jah látom már mit mondasz
Én ezt használom: Smart Alarm Clockkisdobos írta:Még mindig keresek valami jó ébresztő progit. Tudtok ajánlani?
Ez valami olyasmi, hogy az ágyadra rakod a telót és a giroszkóppal érzékeli, hogy többet mozogsz és a beállított idő körül (+- 10perc) felébreszt?dzsoltike írta:Én ezt használom: Smart Alarm Clockkisdobos írta:Még mindig keresek valami jó ébresztő progit. Tudtok ajánlani?
"How does it work?
It rings right after your last dream is over (you probably will remember it.)
This is proven to be the best time to wake up; that's why Smart Alarm Clock can make your life better."
Csak az a baj,hogy bankartya beregisztralas nelkul meg az ingyenes appokat sem lehet letolteni sajna!!moco írta:tessék itt az amazon appstore
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40163
Ahaszutty írta:Ez valami olyasmi, hogy az ágyadra rakod a telót és a giroszkóppal érzékeli, hogy többet mozogsz és a beállított idő körül (+- 10perc) felébreszt?
És tényleg jó a zenéje...kleingy írta:Csak Amerikában működik az Appstore. Mivel ma reggel óta aktív az áruház, így nem hiszem, hogy máris lenne törés rá.