Nektek mennyire tetszik a Fizz Weather ???

Nekem bejövős, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre (főleg moco-éra) !

hmm jó. tudod, hogy nekem inkább a látvány a fontos, mint a pontos időjárás meghatározásfelixo írta:Kedves időjárás "bolondok" !![]()
Nektek mennyire tetszik a Fizz Weather ???![]()
market? a gyári miért nem jó?kisdobos írta:Még mindig keresek valami jó ébresztő progit. Tudtok ajánlani?
Szerintem is kevés jobb gyári alapprogram van (ha van), mint az ébresztőóra.moco írta:market? a gyári miért nem jó?kisdobos írta:Még mindig keresek valami jó ébresztő progit. Tudtok ajánlani?
.... és .... melyik a kedvenc ???moco írta:hmm jó. tudod, hogy nekem inkább a látvány a fontos, mint a pontos időjárás meghatározásfelixo írta:Kedves időjárás "bolondok" !![]()
Nektek mennyire tetszik a Fizz Weather ???![]()
Én korábban a Gentle Alarm-ot használtam, mert tetszett, hogy ha pl. pofára fordítottam, akkor aktiválódott a szundi.Macika írta:Szerintem is kevés jobb gyári alapprogram van (ha van), mint az ébresztőóra.moco írta:market? a gyári miért nem jó?kisdobos írta:Még mindig keresek valami jó ébresztő progit. Tudtok ajánlani?
Mondjuk az igaz, én (is) jobban szeretem, ha simogatva ébresztenek...
először regisztrálni kell ittt0m1 írta:van valami trükk hogy tudjam használni az amazon app store-t?
köszönömmoco írta:először regisztrálni kell ittt0m1 írta:van valami trükk hogy tudjam használni az amazon app store-t?
http://www.amazon.com/