Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Vajon szeretkezni még a hagyományos módon fognak???
Vagy arra a célra is van egy üveglap???
Rettenetes, nem szeretnék ebben a világban élni...
nekem nagyon tetszik
mondjuk a tükröt állandóan pucolni kéne, ha ott írok levelet
jah és az apjuk sem moshat kiegyenesedve fogat, mert akkor összespricceli a fogkrémmel a levelezésemet
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
felraktam kb 1 hete a Super_Spy_Camera-át fent van itt is a letöltéseknél de csak tegnap nézegettem az élö háttereket és vettem észre hogy van neki is hát mindenkinek ajánlom aki még nem látta ez az igazi élő háttér de szo szerint nagyon cool szerintem
felraktam kb 1 hete a Super_Spy_Camera-át fent van itt is a letöltéseknél de csak tegnap nézegettem az élö háttereket és vettem észre hogy van neki is hát mindenkinek ajánlom aki még nem látta ez az igazi élő háttér de szo szerint nagyon cool szerintem
egy screenshottal kedvet tudnál csiholni hozzá
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
egy screenshottal kedvet tudnál csiholni hozzá
Hát sajna azt nem igazántudok csinálni meg nem is igazán lehetne csinálni de baromi jo mert az a háttér amit a kamera lát tehát ez tényleg élő nemtudom pontosabban megfogalmazni ki kell probálni nekem most ez a kedvencem még a faleveles vizesnél is jobban bejön amit még mindig nem tudtam megszerezni
mondjuk azt nemtom mennyire meriti az aksit mert mégcsak tegnap állitottam be de gondolom a kamera miatt fogy de majd tesztelem