Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Macika írta:
Miauut írta:Érdekes :o egy hete mindig be van kapcsolva GPS. és nem fogyaszt többet a teló, ugyanaddig bírja egy töltéssel :shifty:

Miauut
Akkor jó.
Nekem csak olyan készülék jutott, ami fogyasztja és nem olyan, ami termeli az áramot.

De félre téve a cinikusságot.
Ha gondolkoztál volna előbb és nem azonnal a választ írtad volna, akkor rájöttél volna, hogy az, hogy egész nap ENGEDÉLYEZVE van a GPS-vevőd, hogy ha valamelyik alkalmazás használni akarná, akkor megtehesse, az rohadtul nem ugyanaz, mint ha FOLYAMATOSAN használja is valamelyik helymeghatározásra. Az elképzelésed szerint viszont EZ KELLENE TÖRTÉNJEN, ha folyamatosan tájékoztatni akarsz valakit a tartózkodási jhelyedről, így van???

De ez még kevés, mert így még csak a telefonod tudja folyamatosan, postosan merre jársz a Földön. Ahhoz, hogy valaki más is megtudhassa ezt, ahhoz FOLYAMATOS adatkapcsolat kell (és persze nem csak a Te részedről, hanem az ő részéről is, bár ez már legyen az ő problémája), hogy minden helyzetváltozás online módon elkerüljön azonnal hozzá.
Ez pedig a tudomány mai állása szerint semmi mással nem oldható meg, csak a GPRS-sel (3G-vel). Ez pedig közel annyit fogyaszt folyamatos kapcsolat esetén, mint a folyamatos beszélgetés.

Örülök, hogy segíthettem...
Szia!
Alapvetően igazad van, de ez elég program függő.
Az okosabbaknál be lehet állítani, hogy milyen időközönként küldjön adatokat, esetleg azt is, hogy mekkora mértékű legyen a helyváltoztatás, amit már figyelembe vesz. Jelentősen lehet csökkenteni a fogyasztást.
A Market keresőjébe be kell írni a GPS REAL TRACK szavakat link és rengeteg progit kidob rá. Már csak meg kell találni az igényeknek megfelelőt!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

SteveBeard írta:
Macika írta:
Miauut írta:Érdekes :o egy hete mindig be van kapcsolva GPS. és nem fogyaszt többet a teló, ugyanaddig bírja egy töltéssel :shifty:
Miauut
Akkor jó.
Nekem csak olyan készülék jutott, ami fogyasztja és nem olyan, ami termeli az áramot.

De félre téve a cinikusságot.
Ha gondolkoztál volna előbb és nem azonnal a választ írtad volna, akkor rájöttél volna, hogy az, hogy egész nap ENGEDÉLYEZVE van a GPS-vevőd, hogy ha valamelyik alkalmazás használni akarná, akkor megtehesse, az rohadtul nem ugyanaz, mint ha FOLYAMATOSAN használja is valamelyik helymeghatározásra. Az elképzelésed szerint viszont EZ KELLENE TÖRTÉNJEN, ha folyamatosan tájékoztatni akarsz valakit a tartózkodási jhelyedről, így van???

De ez még kevés, mert így még csak a telefonod tudja folyamatosan, postosan merre jársz a Földön. Ahhoz, hogy valaki más is megtudhassa ezt, ahhoz FOLYAMATOS adatkapcsolat kell (és persze nem csak a Te részedről, hanem az ő részéről is, bár ez már legyen az ő problémája), hogy minden helyzetváltozás online módon elkerüljön azonnal hozzá.
Ez pedig a tudomány mai állása szerint semmi mással nem oldható meg, csak a GPRS-sel (3G-vel). Ez pedig közel annyit fogyaszt folyamatos kapcsolat esetén, mint a folyamatos beszélgetés.

Örülök, hogy segíthettem...
Szia!
Alapvetően igazad van, de ez elég program függő.
Az okosabbaknál be lehet állítani, hogy milyen időközönként küldjön adatokat, esetleg azt is, hogy mekkora mértékű legyen a helyváltoztatás, amit már figyelembe vesz. Jelentősen lehet csökkenteni a fogyasztást.
A Market keresőjébe be kell írni a GPS REAL TRACK szavakat link és rengeteg progit kidob rá. Már csak meg kell találni az igényeknek megfelelőt!
Kétségtelenül igaz, de én már próbáltam ezeket, úgy írtam le a véleményemet.
A topictárs eredeti felvetése ez volt: "A telefonos pozíciómat szeretném folyamatosan megosztani neten keresztül valakivel."
Nem tudom, Te próbáltad-e (mert az elméletet - csak úgy, mint Te - én is tudom, csak én próbáltam is), de hogy a téma felvetőjének semmi tapasztalata nincs az elképzelésének technikai korlátairól, az biztos.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Walron
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Walron »

Nah vki 1 Balck list progit :)
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Walron írta:Nah vki 1 Balck list progit :)
Walron drága. Applanet? Market? Ezeket ismered?
Beírod a kicsi kezeddel, hogy black list vagy elég annyi is, hogy black és válogatsz.
Na jó, mert ismi vagy :D
BlackBaller SMS & Call Filter v1.5.0
http://www.appbrain.com/app/blackballer ... lackballer
Download Instructions:
http://www.filesonic.com/file/165460171
Mirror:
http://www.duckload.com/download/3466902/n150.zip
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

carlosca írta:Nah én is kérdezek már akkor, elvileg van olyan program ami egyben azaz egy db apk fájlban képes menteni az adott progi vagy jaték telepítőjét és a data cuccait avagy mentéseit, Így egy telepítővel felmegy a progi és mentései, én a titaniumban ilyent nem találtam az elvileg csak 3 data fájlként ment egy egy appot, van az appinstaller az meg csak a telepítőt menti ki, tudja valaki melyik az a progi ami képes rá ?
nézd meg ezt:
AppAdmin PRO v1.2.8
http://www.appbrain.com/app/appadmin-pr ... ppadminpro

Kód: Egész kijelölése

http://www.megaupload.com/?d=A791HZ26
aztán majd felteszem a letöltések közé
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
matis12
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
Has thanked: 23 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: matis12 »

Szeretném megkérdezni van-e arra lehetőség,hogy pl. az rtlmost.hu oldalon lévő régebbi adásokat megnézzem valahogy a készülékemen? Vagy ez sajnos nem kivitelezhető? Többféle böngészővel is próbáltam,de sajnos egyikkel sem tudtam megnézni az műsorokat.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
mistic86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note 3
Nem:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mistic86 »

Lehet ez nem számít új programnak, de én nem találtam az oldalon. A neve Tunee Music Pro, zene letöltő program. Bele is lehet hallgatni a számok és van rendesen választék.
Kvadro
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GalaxyS
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Kvadro »

moco írta:amúgy szuper jó ez az opera mini. most ezt használom, amíg bénázik az alap böngésző. állat gyors, jól nagyít. régen használtam már, de nagyon bejön.
Én, csak ezt használom, 90%al kevesebb adatforgalmat csinál, mint a gyári böngésző, DUmeter-el mértem.
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Kvadro írta:
moco írta:amúgy szuper jó ez az opera mini. most ezt használom, amíg bénázik az alap böngésző. állat gyors, jól nagyít. régen használtam már, de nagyon bejön.
Én, csak ezt használom, 90%al kevesebb adatforgalmat csinál, mint a gyári böngésző, DUmeter-el mértem.
ismerem, mert régóta használom/tam, nokián is és GS-en is, csak mostanában nem, mert nekem az alap böngésző tökéletes volt. most, hogy elővettem megint operácskát.. nagyon jó kis böngésző
S10+ Dual / SGS4
Kvadro
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GalaxyS
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Kvadro »

mezositamas írta:Köszi mindkettőtöknek!

Kvadro! Jól látom, hogy a keepscreen annyit tud, hogy ha fut a program, akkor nem engedi kikapcsolni a képernyőt? Azt tehát, hogy kikapcsolt képernyő MÖGÖTT menjen egy kiválasztott program, azt nem tudja, ugye? Ez nem egészen az, mint nekem kéne, mert jó lenne, ha az érintőképernyő nem lenne aktív.

FreeMan30! Én a GPS-t is használni szeretném, mert pontosan kell követnem a (látássérült) tanulómat, hogy utóbb megbeszélhessük, hol tévedt el, vagy bizonytalankodott. A google latitude-vel próbálkozom, de nekem a gps a képernyő kikapcsolásának a pillanatában leáll. Nálad a gps megy kikapcsolt képernyővel is?
Most próbáltam ki az NDrive navigációs progin, letudtam zárni a képernyőt és miután felnyitottam még mindig navigált.
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
Válasz küldése

Vissza: “Android”