Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: reddoors »

csoszkaa írta:
az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....
még mindig szakadok a röhögéstől XDXD
Miért te miben is látod a különbséget? A Galaxy 3 meg majdnem 3GS , egyedül a kijelző más de a vas majdnem egyforma.
Meg kellene már érteni nem csak a "méret a lényeg".A dolog ennél sokkal összetettebb. :)
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

csoszkaa írta:
az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....
még mindig szakadok a röhögéstől XDXD
Miért te miben is látod a különbséget? A Galaxy 3 meg majdnem 3GS , egyedül a kijelző más de a vas majdnem egyforma.
Meg kellene már érteni nem csak a "méret a lényeg".A dolog ennél sokkal összetettebb. :)
Huawei MATE 9 Android 7
ata78
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 12 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: ata78 »

Sziasztok!

Számomra még teljesen ismeretlen az Android! Jelenleg is Symbian-os telefonom van, viszont a bátyám vett egy Toshiba folio 100 tab-ot amin Android 2.2 fut,viszont angolul! Lehet ezt valahogy magyarosítani? Illetve az android 2.2-es progik,amik itt is fent vannak a letöltéseknél,felmennek-e rá,mert a leirásában ezt olvastam:"A készüléken egy a Toshiba által kicsit megbolondított Android 2.2 fut."
Mit bolondíthattak meg rajta?? :hmm2:

Segítségeteket előre is köszönöm! :Notworty:
modiga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: sony ericson x10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: modiga »

Halihó!
Nem biztos, hogy ez a topik a legmegfelelőbb, a kérdésemhez..., akkor elnézést kérek miatta.
Azután érdeklődnék, hogy két hete birtokolok egy androidos csodát. Természetesen alkalmazás hegyeket töltök rá fel ill. törlök le róla. Látom az ASTRO-ba, hogy megjelent benne nem kevés default...tmp file, amik a dátumokból kiindulva az én áldásos tevékenységem eredményei. Ezeket egyszerűen csak kitörölhetem, vagy azért ez nem ilyen egyszerű??? :sly: :hmm2:
mancskusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: mancskusz »

Kérnék egy kis segítséget!A kamera mikor fotó üzemmódban van akkor ugyebár lehet a gps-t aktiválni rajta!Na most nálam a gps nem aktív és mégis ott figyel a képernyőn kis műhold ikon!A kamera beállításaiban pedig nem találok semmit amivel ki és be lehetne kapcsolni ezt a funkciót!2.1-en volt ilyen funkció,2.2 hogy hogy nincs!Vagy ez ennek a romnak a hibája!
ROM:gyári
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

mancskusz írta:Kérnék egy kis segítséget!A kamera mikor fotó üzemmódban van akkor ugyebár lehet a gps-t aktiválni rajta!Na most nálam a gps nem aktív és mégis ott figyel a képernyőn kis műhold ikon!A kamera beállításaiban pedig nem találok semmit amivel ki és be lehetne kapcsolni ezt a funkciót!2.1-en volt ilyen funkció,2.2 hogy hogy nincs!Vagy ez ennek a romnak a hibája!
a beállításoknál van valamil olyan hogy mutassa-e a helyzetedet, vagy valami ilyesmi. szerintem a hely és biztonságnál a gps műholdak használatánál van, de nem tuti, vagy a segítő érzékelők használata az
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

mancskusz írta:Kérnék egy kis segítséget!A kamera mikor fotó üzemmódban van akkor ugyebár lehet a gps-t aktiválni rajta!Na most nálam a gps nem aktív és mégis ott figyel a képernyőn kis műhold ikon!A kamera beállításaiban pedig nem találok semmit amivel ki és be lehetne kapcsolni ezt a funkciót!2.1-en volt ilyen funkció,2.2 hogy hogy nincs!Vagy ez ennek a romnak a hibája!
Ez nem hiba, ez ilyen, nem tudod kikapcsolni ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
mancskusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: mancskusz »

moco írta:
a beállításoknál van valamil olyan hogy mutassa-e a helyzetedet, vagy valami ilyesmi. szerintem a hely és biztonságnál a gps műholdak használatánál van, de nem tuti, vagy a segítő érzékelők használata az
Nagy vagy Moco!Rá vezettél és meg is lett!Hely és biztonság/Vezeték nélküli hálózatok ez volt be pipálva!Kilőve és már nem is megy a műhód!Mondjuk 2.1-nél ez legalább a fényképező funkció elindítása után annak beállításaiban lehetett ki és be kapcsolni!Na,de ez van!Ezer hálám és kézcsókom!
ROM:gyári
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

Sziasztok !
Nemtudtok valamit a Vodafone os SGS ről hogy mikorra várható a Froyo hivatalosan esetleg ? Mert úgylátom KIES már engedi frissíteni a Telenorosoknak hivatalosan...
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
modiga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: sony ericson x10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: modiga »

Tegnap hosszú-hosszú keresgélés után kicsit elgondolkodtam.
Egyszer régen volt egy "buta" telefonom (Nokia 3310i), azt be tudtam állítani, hogy pl. este 10 órakor kikapcsoljon, de azért reggel hatkor kelcsen fel. :alszik:
Aztán vettem egy "okosabb" telefont (nokia 6300), ez ugyan este nem kapcsolt ki, de h én kikapcsoltam, azért reggel felkeltett. :sleeping:
Most van egy "OKOS" telefonom. Ez a drága se nem kapcsol ki, és ha én kikapcsolom nem kelt fel. :whaaa: :no:
Ezek szerint az OKOS emberek nem lusták (mint én), mert egy ilyen alkalmazás még senkinek nem mozdította meg a fantáziáját, vagy csak rosszul és rossz helyen keresgélek? :cry2:
Válasz küldése

Vissza: “Android”