Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

Hát ez mekkora :whaaa: .Csoszkaa kaptál egy szavazatot tőlem is ZTE-re. :D
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
csoszkaa
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Pulse Mini+8GB MicroSD
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csoszkaa »

Izgis...
még mindig nem kaptam valaszt arra hogy melyiken futnak szebben a játékok.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

csoszkaa írta:Izgis...
X8-on nem próbáltam, de a Blade-en elfut az Asphalt 5, kis stiklivel (első pályát felénél újra kell indítani, addig játszhatatlan, utána már akadás nélkül fut, gondolom valami preload probléma). Angry birds néha megakad kicsit a nagyobb fizikai számítást igénylő pályákon (pl ahol sok törhető objektum van egymáson, amikor kiold a zár, akkor az egész "összezakkan", és amíg helyrerázódik, stabil lesz, addig lassul, utána jó a sebessége). Szóval a Blade-nek árához képest nagyon jó a játékélménye, ami elfut a Nexus One-on, az itt is elfog (ugyanaz a grafikus processzor).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

fonix232 írta:
X8-on nem próbáltam, de a Blade-en elfut az Asphalt 5, kis stiklivel (első pályát felénél újra kell indítani, addig játszhatatlan, utána már akadás nélkül fut, gondolom valami preload probléma). Angry birds néha megakad kicsit a nagyobb fizikai számítást igénylő pályákon (pl ahol sok törhető objektum van egymáson, amikor kiold a zár, akkor az egész "összezakkan", és amíg helyrerázódik, stabil lesz, addig lassul, utána jó a sebessége). Szóval a Blade-nek árához képest nagyon jó a játékélménye, ami elfut a Nexus One-on, az itt is elfog (ugyanaz a grafikus processzor).
Tökéletesen fut, kipróbáltam, igaz nem vagyok nagy játékos de kíváncsi voltam rá. Akadásnak jele nincs.
Egy kis összefoglaló a 2.1-es ROM-ról.
http://www.youtube.com/watch?v=68D3iYToH5c ( Angry Birds)

Azt hittem a Samsung és a HTC készülékei a jelenleg legjobban összerakott(szoftveresen) készülékek. Az SE mivel nagyon sokáig android 1.6-al forgalmazta a készüléket így nem lehetett összehasonlítani a többi gyártó készülékeivel , hiszen a többiek már régen 2.1 vagy felett rendszernél tartottak. Én is tartottam kicsit tőle de csak ámulok mennyire jó lett a 2.1 az X8-on , a legjobb! Most kellene egy újabb tesztet készíteni és összehasonlítani a Galaxy 3(2.1)-->Galaxy Spica--->Lg Optimus GT540--> Blade -->X8 . Elég érdekes teszt, végeredmény jönne ki.
Huawei MATE 9 Android 7
fonix232
5. szint
5. szint

reddoors írta:
fonix232 írta:
Tökéletesen fut, kipróbáltam, igaz nem vagyok nagy játékos de kíváncsi voltam rá. Akadásnak jele nincs.
Egy kis összefoglaló a 2.1-es ROM-ról.
http://www.youtube.com/watch?v=68D3iYToH5c ( Angry Birds)

Azt hittem a Samsung és a HTC készülékei a jelenleg legjobban összerakott(szoftveresen) készülékek. Az SE mivel nagyon sokáig android 1.6-al forgalmazta a készüléket így nem lehetett összehasonlítani a többi gyártó készülékeivel , hiszen a többiek már régen 2.1 vagy felett rendszernél tartottak. Én is tartottam kicsit tőle de csak ámulok mennyire jó lett a 2.1 az X8-on , a legjobb! Most kellene egy újabb tesztet készíteni és összehasonlítani a Galaxy 3(2.1)-->Galaxy Spica--->Lg Optimus GT540--> Blade -->X8 . Elég érdekes teszt, végeredmény jönne ki.
És ez a videó gyönyörűen bemutatta, hogy az X8 olyan kijelzőproblémákkal küszködik (félrenyomás, stb) aminek a Blade-en nyoma sincs...
És azért én itt is láttam akadásokat benne, ha nem is túlságosan észrevehető (átlag 60fps leesett olyan 20 körülire, de ezt a "lövöldözős játékokon" edzett szemem egyből kiszúrja... elég szar dolog, mert a legkisebb belassulás is nagyon tud zavarni :S)
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Elhiheted , hogy a gyerek balfék volt, tökéletes a kijelzője. :D Nincsenek vele nyomáspont problémák, meg semmilyen probléma. A 3" -ra eső 320x480-as felbontás , megvilágítás stb. nem érheti panasz ebben az árkategóriában. Nincs elszíneződés nincsenek fals színek , nem remeg semmi. :)
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Igazából ha tesztelni akarod a telefont és tud Live Wallpaper -t futtatni, rakd fel a Asteroid Live Wallpapert

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/asteroid-belt-live-wallpaper/fishnoodle.asteroid_free
. Ennél nagyon sok minden kibukik a telefonod mennyire is van optimalizálva ,és mit bír valójában. Régebben még a Galsxy S-t is megakasztotta néha. Rakd fel és használd úgy a telefonod kis ideig. :D
A Galaxy 3 K.O. volt tőle , olyan darabosan jöttek az asteroidok , hogy szinte állt a képernyő, megnyitottál egy alkalmazást, és azt hitted összeomlik a rendszer. :) Az X8-on épp , hogy megakad egyszer kétszer, és ezen felül nagyon jól használható a készülék, pedig rosszabb proci van benne mint a Galaxy S-ben. Próbáld ki Blade-on :D .
Huawei MATE 9 Android 7
fonix232
5. szint
5. szint

Már próbáltam, HW gyorsítás nélkül gyönyörűen fut, igaz az Asphalt 5 futtatása után (madj 1 órán át nyomtam :D) egy kicsit szaggatott, de miután kiszedtem a játékot a memóriából (volt kemény 6MB RAM szabadon) utána akadás nélkül futott tovább...
csoszkaa
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Pulse Mini+8GB MicroSD
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csoszkaa »

az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....
még mindig szakadok a röhögéstől XDXD
fonix232
5. szint
5. szint

csoszkaa írta:
az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....
még mindig szakadok a röhögéstől XDXD
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUU
Ekkora balféket...
Akkor meg a Blade = iPhone4 vagy mi?
Válasz küldése

Vissza: “Android”