X8-on nem próbáltam, de a Blade-en elfut az Asphalt 5, kis stiklivel (első pályát felénél újra kell indítani, addig játszhatatlan, utána már akadás nélkül fut, gondolom valami preload probléma). Angry birds néha megakad kicsit a nagyobb fizikai számítást igénylő pályákon (pl ahol sok törhető objektum van egymáson, amikor kiold a zár, akkor az egész "összezakkan", és amíg helyrerázódik, stabil lesz, addig lassul, utána jó a sebessége). Szóval a Blade-nek árához képest nagyon jó a játékélménye, ami elfut a Nexus One-on, az itt is elfog (ugyanaz a grafikus processzor).csoszkaa írta:Izgis...
még mindig nem kaptam valaszt arra hogy melyiken futnak szebben a játékok.
Tökéletesen fut, kipróbáltam, igaz nem vagyok nagy játékos de kíváncsi voltam rá. Akadásnak jele nincs.fonix232 írta:X8-on nem próbáltam, de a Blade-en elfut az Asphalt 5, kis stiklivel (első pályát felénél újra kell indítani, addig játszhatatlan, utána már akadás nélkül fut, gondolom valami preload probléma). Angry birds néha megakad kicsit a nagyobb fizikai számítást igénylő pályákon (pl ahol sok törhető objektum van egymáson, amikor kiold a zár, akkor az egész "összezakkan", és amíg helyrerázódik, stabil lesz, addig lassul, utána jó a sebessége). Szóval a Blade-nek árához képest nagyon jó a játékélménye, ami elfut a Nexus One-on, az itt is elfog (ugyanaz a grafikus processzor).csoszkaa írta:Izgis...
És ez a videó gyönyörűen bemutatta, hogy az X8 olyan kijelzőproblémákkal küszködik (félrenyomás, stb) aminek a Blade-en nyoma sincs...reddoors írta:Tökéletesen fut, kipróbáltam, igaz nem vagyok nagy játékos de kíváncsi voltam rá. Akadásnak jele nincs.fonix232 írta:X8-on nem próbáltam, de a Blade-en elfut az Asphalt 5, kis stiklivel (első pályát felénél újra kell indítani, addig játszhatatlan, utána már akadás nélkül fut, gondolom valami preload probléma). Angry birds néha megakad kicsit a nagyobb fizikai számítást igénylő pályákon (pl ahol sok törhető objektum van egymáson, amikor kiold a zár, akkor az egész "összezakkan", és amíg helyrerázódik, stabil lesz, addig lassul, utána jó a sebessége). Szóval a Blade-nek árához képest nagyon jó a játékélménye, ami elfut a Nexus One-on, az itt is elfog (ugyanaz a grafikus processzor).csoszkaa írta:Izgis...
Egy kis összefoglaló a 2.1-es ROM-ról.
http://www.youtube.com/watch?v=68D3iYToH5c ( Angry Birds)
Azt hittem a Samsung és a HTC készülékei a jelenleg legjobban összerakott(szoftveresen) készülékek. Az SE mivel nagyon sokáig android 1.6-al forgalmazta a készüléket így nem lehetett összehasonlítani a többi gyártó készülékeivel , hiszen a többiek már régen 2.1 vagy felett rendszernél tartottak. Én is tartottam kicsit tőle de csak ámulok mennyire jó lett a 2.1 az X8-on , a legjobb! Most kellene egy újabb tesztet készíteni és összehasonlítani a Galaxy 3(2.1)-->Galaxy Spica--->Lg Optimus GT540--> Blade -->X8 . Elég érdekes teszt, végeredmény jönne ki.
Kód: Egész kijelölése
http://www.appbrain.com/app/asteroid-belt-live-wallpaper/fishnoodle.asteroid_free
idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUcsoszkaa írta:idéztem egy se- portálos felhasználót, azthittem majdnem összepisilem magam....az X8-nak a hardvere meg gyakorlatilag megeggyezik az Iphone 3g-vel
még mindig szakadok a röhögéstől XDXD