Google navigáció végre nálunk is működik
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Re: Google navigáció végre nálunk is működik
A piros szín az admin + moderátoroké !
OFF vége !?
OFF vége !?
-- Galaxy S 4 --
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na még nehogy már neked álljon följebb! Segítséget kérsz, de hogy megkönnyítsd mások dolgát, az nonszensz. Még mindig nem írtad be a telefon típusodat. "DE MÉG MINDIG BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY SOKAN NEM RENDELKEZNEK NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKKAL A KÜLÖNBÖZŐ ANDROIDOS TELEFONOK ROOTOLHATÓSÁGÁT ILLETŐEN. " ....mert? Te tudod az összes Androidos telefon rootolhatóságát?benq írta:EZT EDDIG IS TUDTAM, DE MIVEL ÁLTALÁBAN NEM KÉRDEZEK SEMMIT, ILLETVE KEVESET SZÓLOK HOZZÁ, NEM TARTOTTAM SZÜKSÉGESNEK.
REMÉLEM ÍGY MÁR ÉRTHETŐEN ÍRTAM LE!!! CSAK EGYETLEN HOZZÁSZÓLÁST KELLETT VOLNA VISSZAOLVASNI!!!
DE MÉG MINDIG BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY SOKAN NEM RENDELKEZNEK NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKKAL A KÜLÖNBÖZŐ ANDROIDOS TELEFONOK ROOTOLHATÓSÁGÁT ILLETŐEN.
A NORMÁLIS HANGVÉTELŰ HOZZÁSZÓLÁSOKRA ÉRKEZIK A NORMÁLIS VÁLASZ, MOST A PÉLDA IS MUTATJA, HA NEM EGY RAKÁS FELKIÁLTÓJELLEL KIOKTATÓ STÍLUSBAN ÍRJA ODA, HOGY TÜNTESSEM FEL A TELEFONTIPUST, NINCS ÉRTETLENKEDÉS, ENNEK IS LE KELLETT VOLNA JÖNNIE AZ ÍRÁSBÓL, DE NEM ÍGY TÖRTÉNT!
Tehát ha segítséget kérsz, vagy írd oda mindig a telefonod típusát és a romverziódat is. Ha így neked kényelmesebb..
Vitát lezárom.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- benq
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia KYNO
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Az aláírásomnál ott a tipus, de majd mindjárt átszerkesztem ahová kell, mivel hirtelen nem néztem át a beállításokat.moco írta: Még mindig nem írtad be a telefon típusodat. ....mert? Te tudod az összes Androidos telefon rootolhatóságát?
Én nem írtam, hogy tudom az összes rootot, nem is értem ez hogy, vagy honnan jött fel nálad.
Azt próbáltam sugallni, itt nem igazán hiszem, hogy sokra mennek a hozzászólók a rom tipusával, mert van pár tucattelefon, aminek a rootjoga megy fejből többeknek, nekem is, de a ritkább készülékeknél a naprakész információ nem várható el.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na, csak ennyi lett volna. Köszönjük szépen.benq írta:Azt próbáltam sugallni, itt nem igazán hiszem, hogy sokra mennek a hozzászólók a rom tipusával, mert van pár tucattelefon, aminek a rootjoga megy fejből többeknek, nekem is, de a ritkább készülékeknél a naprakész információ nem várható el.
Lehet, hogy nem tudjuk hirtelen, hogy lehet-e rootolni, de legalább így egyből utána tudunk nézni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- yello72
- Újonc
- Készüléktípus: galaxy 3 vodafone 845
- Been thanked: 0
lehet állítani a térkép méretét, hogy ne csak 16 km-es területet töltsön le?
- benq
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia KYNO
- Been thanked: 2 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Valaki megtudná nekem mondani, hogyan lehet térképrészleteket letölteni?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!Zozz írta:Valaki megtudná nekem mondani, hogyan lehet térképrészleteket letölteni?
Az új 5.7-ben van ez a lehetőség. Először menü-egyebek-google labsban engedélyezned kell a térképrészlet letöltését. Ezután kijelölsz egy pontot a térképen, betölti a címet és rányomsz. Az új lapon az alsó lehetőség a térképrészlet letöltése.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root