Szia!lacijoci írta:Szia!
A verzion.xml fájlt nem kell törölni, csak átírni a megadottak szerint. Érdemes jól megnézni hogy mi van pirossal szedve az átírt xml fájlban, mert azokra nagyon rá kell koncentrálni, hogy megfelelően legyenek beírva. Ha visszamész a megadott fórumba, akkor:
Először le kell szedni az 1. pontban lévő rar fájlt és kicsomagolni.
Aztán felrakod a 2.6-ost a telóra.
Telepítés után elindítod. Miután elindúlt és elkezdi kérdezgetni hogy leszedje a térképeket és miegymást a netről, akkor nyugodtan kiléphetsz belőle.
Ezek után pl a navigon.hu oldalról le kell szedni a "navigon fresh" nevű programot és telepíteni kell a PC-re.
A Navigon fresht elindítva először regisztrálnod kell.
Ezek után telefont kábellel összekötöd a PC-vel (adatátviteli módban) vagy a kártyát brakod egy kártyaolvasóba.
A Navigon fresh fel fogja ismerni a kártyán a 2.6-os progit, és felajánlja a térkép letöltést.
A következő lépésben kiválasztod a térképet amit gondolsz. Érdemes valami nagyon kicsi térképet felrakni, mert aztán úgyis törölve lesz. (Szerintem a térképpel együtt más dolgokat is leszed és talán be is állít)
Ekkor telefonon indíthatod a 2,6-os Navigon-t.
---Eddig tulajdonképen semmi különöst nem kellett csinálni---
Ezek után ismét össze kell kötni a PC-vel a telefont, vagy a kártyát kiveszed belőle és azt kötöd össze a PC-vel.
Ezután megnézed az SD kártyán a Navigon mappát és a mappán belül mindent törölhetsz, kivéve a version.xml fájlt. Azt át kell javítani a megadott módon, mondjuk egy notepad-el. (a pirossal szedett részekre nagyon oda kell figyelni, hogy stimmeljenek, mert ott több hibázási lehetőség is van)
Ha átírásra került az xml fájl, akkor azzal felül kell írni a régit.
Na ezek után mehet fel a 3.5-ös verzió. (A leírás szerint nagyon fontos, hogy telepítés után ne indítsd el a programot.)
NA ezek után ismét kell a PC-s navigon fresh nevű program. Felhasználó nevet és jelszót megadva belépsz, és ismét letöltöd a szükséges térképeket (és megint fel fog rakni más dolgokat is szerintem). A térképeket most már úgy rakd fel, hogy ami kellenei fog, minden legyen kijelölve, mert ez már a végleges állapot lesz.
Na ezek után indítható a 3.5-ös, és ha minden stimmel akkor mennie kell.
Most a telódon a 2.6-os és a 3.5-ös is fent lesz. A 2.6-os a végén már le is szedhető.
Ennyi. Kicsit hosszú, de nagy trükkök nincsennek benne.
Ha még megpróbálod, akkor sok sikert hozzá.
Énis unalmamban nekiugrottam,felis ment a 2.6,mindent a leirás szerint végeztem,xml-átirás stb.
és mikor a 3.5 telepítve van,fresh-be felmegyek,egyszerüen semmit nem ad be amit telepíthetnék.A 2.6-nál előtte rendesen tudtam válogatni a térképek közt.Ugyhogy én már ott megakadok!:)
viszont most már kipróbálom a 2.6-ot,de annak meg trial-nak irja.az nemgáz?ezt telepítettem:Navigon.2.6.1.NewCrack.Androappz