Át kell állítani a kódolást Unicode- vagy UTF-8ra a lejátszó beállítási menüjében...sid87 írta:Meg tudjátok mondani hogy mit kell tenni ha a felirat a film alatt kínai karaktereket tartalmaz ékezetek helyett? Mert így nem olyan jó.
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- saca1
- 1. szint
- Készüléktípus: OnePlus 3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 22 times
Re: Hasznos Android programok!
- sid87
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
- Been thanked: 1 time
Igen, erre gondoltam, de ilyen beállítási lehetőséget nem találtam. (Mobo player)saca1 írta: Át kell állítani a kódolást Unicode- vagy UTF-8ra a lejátszó beállítási menüjében...
szerk: vitalplayerben van ilyen lehetőség és már megy is, úgyhogy akkor annál maradok.

HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)
- atesszan
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Has thanked: 0
- Been thanked: 9 times
Próbáld ki még a VPlayer-t is, szerintem állati jó. Kezeli az is a feliratokat, full magyar, még fényerőszabályozás is van bennesid87 írta:Igen, erre gondoltam, de ilyen beállítási lehetőséget nem találtam. (Mobo player)saca1 írta: Át kell állítani a kódolást Unicode- vagy UTF-8ra a lejátszó beállítási menüjében...
szerk: vitalplayerben van ilyen lehetőség és már megy is, úgyhogy akkor annál maradok.Mellesleg igen jó lejátszó progi, jobb mint a rockplayer szvsz.

- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
Előszöris köszönöm mindenkinek a segítséget (SayMyName, HandcentSMS), kipróbálom őket.Secpali írta:Lehet most ezt csak én nem értem, de ezt azért kérdezed mert látáskárosult vagy vagy csak mert szimplán jó, mert én nem igazán értem, hogy mi ebben a jó, a másik meg hogy ne is reménykedj abban hogy magyar nyelv van alatta így az ékezetes betűket is elfelejtheted valamint a kiejtés is brutálisan angol akcentussal fog történni aminél az is sokkal jobb ha fel sem olvassa... :S
Egyébként vannak egyéb alkalmazások is látáskárosultaknak példának okáért: https://market.android.com/details?id=o ... .toittowho
Persze csak feltételezem, hogy erről lehet szó, amennyiben nem akkor ne sértődj meg a szándékom az mindenképpen jó
Látásommal még szerencsére semmi baj és nincs helye sértődésnek: Ha beleképzeled magad abba a szituációba, hogy ülsz a motoron, bukósisak a fejeden, egyik füledben a füles, akkor már adja magát hogy "nem baj ha beolvassa az üzenetet" vagy százas tempónál csak akkor foglalkozom a hívással ha az megéri. ...meg ha már fel van készítve a Galaxy ilyen funkcióra, miért ne próbáljam ki????
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
siofok01 írta:és ebben az agenda widgetben hogy tudom elérni,hogy a google névnapokat leszinkronizálja?
de, csak nem elsőre, és nem rögtön.
a naptáradban állítsd be, hogy jelenítse meg a névnapokat (néhányszor nem árt ki-be kapcsolni a szinkront), ha már ott látod, akkor az agendában is vedd ki a pipát, aztán tedd vissza, előbb-utóbb megjelenik.
A hiba nem az agendában van, hanem a szinkronizálásnál nem szinkronizál le mindent rögtön a gcalendar-rel.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: zte blade
- Been thanked: 0
sziasztok
feltettem a zte-re a totalrecall.v1.6.3.apk progit és csak azt veszi fel akivel beszélgetek az én hangomat nem
légyszives mondjátok el a beállítását hogy mind kettönk beszélgetését rögzítse
köszi
ati
feltettem a zte-re a totalrecall.v1.6.3.apk progit és csak azt veszi fel akivel beszélgetek az én hangomat nem
légyszives mondjátok el a beállítását hogy mind kettönk beszélgetését rögzítse
köszi
ati
- Kvadro
- 1. szint
- Készüléktípus: GalaxyS
- Has thanked: 3 times
Hello, egy olyan problémám van, hogy ha újraindítom a telefonomat akkor bizonyos programok eltünnek róla, ha viszont újra akarom ezeket telepíteni, akkor azt írja ki, h felül akarom e írni a programot, szóval valahol mégis megmaradnak, csak az ikonjuk tünik el az Alkalmazásokból. Remélem tudtok segíteni, köszi.
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Pl. a PowerAmp. Előbb az unlockot telepítsd, majd azután a programot.kirusz1 írta:melyik lejátszó játsza a flac formátumot?

Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- sid87
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
VtalPlayerben is van, képernyő jobb szélén lehet fel le állítgatni.atesszan írta: Próbáld ki még a VPlayer-t is, szerintem állati jó. Kezeli az is a feliratokat, full magyar, még fényerőszabályozás is van benne!

DrodiWall-t is érdemes feltenni, akkor egy idő után nem írja ki hogy a netes érvényességi teszten elbukott.kirusz1 írta:...

HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)