Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: Limahl »

kisdobos írta:Láttam múltkor egy zombis progit ami az előlapi kamerát használta és amerre ment a kéz arra nézett a képernyőm lévő zombi. Nem tudjátok hol találom mert elfelejtettem hol láttam és mi a neve.
zombie boot és itt is fent van
Samsung galaxy s7 edge
ivrana
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ivrana »

Sziasztok,

Ha valakinek kell MoDaCo rom Desire-re, szóljatok. (Ingyen és bérmentve, de limitált mennyiségben)

Itt lehet megnézni, hogy mit tartalmaz, vagy tartalmazhat a ROM.

http://android.modaco.com/content/htc-d ... -2-frg83d/
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Limahl írta:
kisdobos írta:Láttam múltkor egy zombis progit ami az előlapi kamerát használta és amerre ment a kéz arra nézett a képernyőm lévő zombi. Nem tudjátok hol találom mert elfelejtettem hol láttam és mi a neve.
zombie boot és itt is fent van
köszi :P
Rom: NG1
matis12
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
Has thanked: 23 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: matis12 »

Olyan programot keresnék aminek a segítségével betudom állítani,hogy melyik programok fordulhatnak el és melyikek nem ha engedélyezve
van az automata elforgatás a készülékemen.
Már ha egyáltalán találkozott valaki ilyennel...
Megvan: Smart rotator. Nem kell bekapcsolni az automata elforgatást a készüléken,csak a programon belül kijelölni,hogy melyik alkalmazás forduljon el az indításakor.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
Secpali
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Secpali »

Mivel itt szokás egymásnak segíteni, ezért újabb kérdéssel jövök! :blush: Szokásos napi internetelős-szörfölésem közepette találtam egy Androiddal foglalkozó 'vicces' videót (hogy paródia vagy mi ez nem tudom), de érdekelne, hogy a benne látott appok valódiak-e? Mármint működnek, vagy csak a film kedvéért tesznek úgy ultratehetséges színészeink? Az egyik egy fémdetektor a másik meg pulzus mérő. Fogalmam sincs, hogy ezek valóban működnek-e Androidon. Még nem vagyok otthon és nem akarom a szűkös mobilnetem húzni a letöltésekkel, valaki próbált már ki ilyeneket?
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Secpali írta:Mivel itt szokás egymásnak segíteni, ezért újabb kérdéssel jövök! :blush: Szokásos napi internetelős-szörfölésem közepette találtam egy Androiddal foglalkozó 'vicces' videót (hogy paródia vagy mi ez nem tudom), de érdekelne, hogy a benne látott appok valódiak-e? Mármint működnek, vagy csak a film kedvéért tesznek úgy ultratehetséges színészeink? Az egyik egy fémdetektor a másik meg pulzus mérő. Fogalmam sincs, hogy ezek valóban működnek-e Androidon. Még nem vagyok otthon és nem akarom a szűkös mobilnetem húzni a letöltésekkel, valaki próbált már ki ilyeneket?
metal detector
http://www.appbrain.com/app/metal-detec ... aldetector
próbáld ki :D
ha hazaértél
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Secpali
Újonc
Újonc

moco írta:
Secpali írta:Mivel itt szokás egymásnak segíteni, ezért újabb kérdéssel jövök! :blush: Szokásos napi internetelős-szörfölésem közepette találtam egy Androiddal foglalkozó 'vicces' videót (hogy paródia vagy mi ez nem tudom), de érdekelne, hogy a benne látott appok valódiak-e? Mármint működnek, vagy csak a film kedvéért tesznek úgy ultratehetséges színészeink? Az egyik egy fémdetektor a másik meg pulzus mérő. Fogalmam sincs, hogy ezek valóban működnek-e Androidon. Még nem vagyok otthon és nem akarom a szűkös mobilnetem húzni a letöltésekkel, valaki próbált már ki ilyeneket?
metal detector
http://www.appbrain.com/app/metal-detec ... aldetector
próbáld ki :D
ha hazaértél
Óóó! :o És tényleg működik? A fémdetektorok nem valamilyen spéci kütyük? Most már az Androidos telefonommal is mehetek az erdőbe világháborús harckocsi roncsokat keresni? :lol:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Secpali írta:Óóó! :o És tényleg működik? A fémdetektorok nem valamilyen spéci kütyük? Most már az Androidos telefonommal is mehetek az erdőbe világháborús harckocsi roncsokat keresni? :lol:
Neked N93-mad van. keressek arra is? :D
Javítsd ki a telótípusodat légyszíves, ha mégsem az, ami oda van írva. kösz.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Secpali
Újonc
Újonc

moco írta:
Secpali írta:Óóó! :o És tényleg működik? A fémdetektorok nem valamilyen spéci kütyük? Most már az Androidos telefonommal is mehetek az erdőbe világháborús harckocsi roncsokat keresni? :lol:
Az is meg nemrég egy Motorola Defy is került a kezeim közé (nem véglegesen, céges darab, de ha nagyon beleszeretek veszek egy sajátot). Nem is vettem észre, hogy elfelejtettem beírni, javítottam! :)
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Secpali írta:
moco írta:
Az is meg nemrég egy Motorola Defy is került a kezeim közé (nem véglegesen, céges darab, de ha nagyon beleszeretek veszek egy sajátot). Nem is vettem észre, hogy elfelejtettem beírni, javítottam! :)
Igen, a telefonban lévő magnetométer (az iránytű) fel van szerelve eltérő mágneses mezők (jelen esetben piercing) felismerésére is. A pulzusmérős meg max úgy, hogy te nyomkodod, mert ha jól tudom az az X10 kiváltsága hogy van benne valami felületi érzékelő vagy mi amivel azt is lehet.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Válasz küldése

Vissza: “Android”