Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
beegee83 írta:Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Nincs valami olyan progi az androidra, mint ami a symbiannál volt, ami felolvassa a hívó nevet? Nekem semmi más nem hiányzik, csak az az egy funkció... Köszi
"A marketből töltsd le az SVOX Classic programot utána pedig a Magyar hang fájlt (sajnos csak egy női hang van hozzá).
Beáállítások/Hangkimenet és bemenet/Szövegfelolvasó beállításai/SVOX Classic TTS Pipa Alapértelmezett motor SVOX Classic utána Vezetés mód pipa."
beegee83 írta:Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Nincs valami olyan progi az androidra, mint ami a symbiannál volt, ami felolvassa a hívó nevet? Nekem semmi más nem hiányzik, csak az az egy funkció... Köszi
"A marketből töltsd le az SVOX Classic programot utána pedig a Magyar hang fájlt (sajnos csak egy női hang van hozzá).
Beáállítások/Hangkimenet és bemenet/Szövegfelolvasó beállításai/SVOX Classic TTS Pipa Alapértelmezett motor SVOX Classic utána Vezetés mód pipa."
Nekem SE XPERIA X10-EN nem akar működni! Én hogy tudnám szóra bírni???
Nekem SE XPERIA X10-EN nem akar működni! Én hogy tudnám szóra bírni???
Nekem meg az a bajom, hogy nem engedi letölteni a magyar nyelvet...
barbie09 írta:Én ezt a privacy protect-et nem tudom leszedni.A Marketen nem adja be,pedig most jól jönne egy ilyen apps..Nem tudja valaki ide feltölteni?thx
Ez engem is erdekelne, de en sem tudom letolteni. A keresett program nem talalhato. Probaltam mas oldalakrol is de nem sikerult. Esetleg van valaki jobban hozzaerto mint en?
kisdobos írta:Használtok és ha igen milyen task killer progit? Kell az egyátalán?
Nem kell,felejtsd el gyorsan.
Én azért ajánlanék 1 et sok dolgot be lehet állítani bennük. Többek közzöt azt hogy mikor lezárom vagy kinyitom a bill zárat öljön ki egy két alkalmazász és így 140 MB memóriából csináljon 225 MB ot mindig .
kisdobos írta:Használtok és ha igen milyen task killer progit? Kell az egyátalán?
Nem kell,felejtsd el gyorsan.
Én azért ajánlanék 1 et sok dolgot be lehet állítani bennük. Többek közzöt azt hogy mikor lezárom vagy kinyitom a bill zárat öljön ki egy két alkalmazász és így 140 MB memóriából csináljon 225 MB ot mindig .