iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: iGO My way Android
Mivel a kamerának semmi köze az igohoz, igen.vjanika írta:Most én nem tudom, hogy hol vagyok, vagy tényleg eltűnt a hozzászólásom?

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC One X
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Az utolsó hsz-ben pont azt írtam, hogy menjünk át az általános topic-ba. Bocs.laci64 írta:Mivel a kamerának semmi köze az igohoz, igen.vjanika írta:Most én nem tudom, hogy hol vagyok, vagy tényleg eltűnt a hozzászólásom?

- laci64
- Moderátor
Akkor miért nem ott vagytok?vjanika írta:Az utolsó hsz-ben pont azt írtam, hogy menjünk át az általános topic-ba. Bocs.laci64 írta:Mivel a kamerának semmi köze az igohoz, igen.vjanika írta:Most én nem tudom, hogy hol vagyok, vagy tényleg eltűnt a hozzászólásom?

De a viccet félretéve, pont ezért lett törölve, mert másik oldalra tartozik, és ezt mindenkinek tudni illik.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok, most reg.eltem lehet, h. fárasztó lesz a kérdés mert valaki már biztos kérdezte, csak nem volt türelmem végignézni mind a 48 oldalt, ha esetleg valaki írta volna, akkor be tudnátok linkelni? 
Nekem Sony Ericsson X10 Mini Pro-m van és letöltöttem rá ugye a 240x320-s apk.-t és a térképcsomagot, ASTRO-val telepítettem /content mappa is fent volt, minden ment szépen, és amikor elindítottam akkor kiírta h incomplent (v. mi??) or missing license, pedig a license mappában benne volt a lic. file is, és most neki álltam letölteni egy másik appot a 320x240-set hátha az ottani license normális de nem értem mi a probléma. Ráadásul letöröltem majd újraraktam, és utána még azt is irta h a content is hiányzik.
Meg még egy, hogy ugye az X10 Mini Pro-ban (meg a legtöbb telefonban) a-GPS van, amia GSM hálózatról szedi le a cellás infókat, és ez adátviteli költségekkel jár ha nincs WiFi hálózat a közelben, és ezt ki lehet kapcsolni, és ha igen akkor lehet valahogy költségek nélkül GPS műholdat találni?
Szóval én eléggé gyökér vagyok az ilyen dolgokhoz, úgyhogy remélem valaki tud segíteni ebben, aki ért hozzá, vagy tapasztalta, előre is nagyon köszönöm

Nekem Sony Ericsson X10 Mini Pro-m van és letöltöttem rá ugye a 240x320-s apk.-t és a térképcsomagot, ASTRO-val telepítettem /content mappa is fent volt, minden ment szépen, és amikor elindítottam akkor kiírta h incomplent (v. mi??) or missing license, pedig a license mappában benne volt a lic. file is, és most neki álltam letölteni egy másik appot a 320x240-set hátha az ottani license normális de nem értem mi a probléma. Ráadásul letöröltem majd újraraktam, és utána még azt is irta h a content is hiányzik.
Meg még egy, hogy ugye az X10 Mini Pro-ban (meg a legtöbb telefonban) a-GPS van, amia GSM hálózatról szedi le a cellás infókat, és ez adátviteli költségekkel jár ha nincs WiFi hálózat a közelben, és ezt ki lehet kapcsolni, és ha igen akkor lehet valahogy költségek nélkül GPS műholdat találni?
Szóval én eléggé gyökér vagyok az ilyen dolgokhoz, úgyhogy remélem valaki tud segíteni ebben, aki ért hozzá, vagy tapasztalta, előre is nagyon köszönöm

-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Az sd kártya gyökerébe van egy Igo mappa és abban vannak a cuccok ugye?jay.alexander911 írta:Sziasztok, most reg.eltem lehet, h. fárasztó lesz a kérdés mert valaki már biztos kérdezte, csak nem volt türelmem végignézni mind a 48 oldalt, ha esetleg valaki írta volna, akkor be tudnátok linkelni?
-
- Újonc
- accesske
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
Tökéletes, köszönöm!laci64 írta:Most próbáld.accesske írta:Köszi!laci64 írta:Legújabb Magyarország térkép, Hungary_83_TM_2010.10_101213 az első oldalon.
Lehet, hogy törölték?
File not found
It was deleted due to inactivity or abuse request
- adam526
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
vki?adam526 írta:hogyan lehet saját poikat hozzáadni?
Samsung Galaxy S JB 4.1.1 SlimBean
- laci64
- Moderátor
-adam526 írta:vki?adam526 írta:hogyan lehet saját poikat hozzáadni?
Poiplaza idézet.
1 A kártyán kapcsolja ki az írásvédettséget (az oldalán található pöcökkel).
2 Hozza létre a kártyán a következő könyvtárat: amigo/content/userdata/POI.
3 Töltse le, csomagolja ki, majd másolja be a letöltött. kml fájlokat ebbe a mappába.
4 Indítsa el a navigációs programot, a nyitó képernyőn válassza az úticél menüpontot.
5 A következő képernyőn válassza ki a hasznos helyek menüpontot, majd a következő képernyőn az egyéb helyek lehetőséget.
6 Válasszn a település, úticél körül vagy az útvonal mentén lehetőségek közül, majd a keresés név szerint
vagy keresés kategória szerint kiválasztásával válassza ki a feltöltött POI adatbázisból a kívánt pontot.
Aa választás gombbal elkészül a kívánt útiterv.
7 Az Indulás gombra kattintva elindul a navigáció.
kis gombbal!