Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Új Launcher Go Launcher EX!
Másik érdekesség! :D Ha Launcheren keresztül választunk háttérképet él a két formátum (2.2.1 ROM-nál)! A live wallpapereknél is!

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/classic-theme-go-launcher-ex/com.gau.go.launcherex.theme.classic
Huawei MATE 9 Android 7
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

reddoors írta:Új Launcher Go Launcher EX!
Másik érdekesség! :D Ha Launcheren keresztül választunk háttérképet él a két formátum (2.2.1 ROM-nál)! A live wallpapereknél is!

http://www.appbrain.com/app/classic-theme-go-launcher-ex/com.gau.go.launcherex.theme.classic
Akkor csak nem megy vissza a JPX? :lol:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

emery1975 írta:
reddoors írta:Új Launcher Go Launcher EX!

Akkor csak nem megy vissza a JPX? :lol:
A JPX ugyanolyan ma kipróbáltam :D , most egyszer lehetett berakni vízszintesen képet Launcheren keresztül, aztán teljes zavar. :D Nem semmi.
Huawei MATE 9 Android 7
zsbodnar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGSII
Has thanked: 0
Been thanked: 0

CK-616

Hozzászólás Szerző: zsbodnar »

Sziasztok!

Nokia CK-616-os kihangosító van az autómban, de sehogy nem sikerül megoldanom, hogy a névjegyzéket kiolvassa a telóból "Nem támogatott" hibaüzenetet kapok ill. megszakad a letöltés RBM-2, X10, Galaxy-S esetében is... CK-15W-vel már működnek, mi lehet a különbség?

Jó lenne valami 5let, vagy program ami segíthet mert én kifogytam :(

Köszi!
-zs-
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: CK-616

Hozzászólás Szerző: Macika »

zsbodnar írta:Sziasztok!

Nokia CK-616-os kihangosító van az autómban, de sehogy nem sikerül megoldanom, hogy a névjegyzéket kiolvassa a telóból "Nem támogatott" hibaüzenetet kapok ill. megszakad a letöltés RBM-2, X10, Galaxy-S esetében is... CK-15W-vel már működnek, mi lehet a különbség?

Jó lenne valami 5let, vagy program ami segíthet mert én kifogytam :(

Köszi!
-zs-
Érdekes, az én autómban CK-600 van, eddig nem találtam olyan készüléket, amivel ne ment volna 100%-osan. Még a kínai ZTE Blade-val is fantasztikusan együttműködik.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
saca1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: OnePlus 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: saca1 »

Vajon miért nem működik a NOLED nekem???
Feltelepítem,beállítom-a leírás alapján, kipróbáltam már,hogy csak widgetről indítom,csak újraindítással indítom,aztán a kettő keverésével,deee 30mp után nem jelenik meg.Azt hozzá kell tenem,hogy már működött egyszer,de azóta sem tudom szóra bírni. Többször leszedtem, visszaraktam,de sajna eredménytelen lett... :hmm2: :?2: :weep:
mancskusz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: mancskusz »

Valaki meg tudná nekem mondani hogy a SimiClok-ban a település/város nevét az időjárás jelzésnél avval együtt vagy csak a város nevét hogyan lehet bentebb csalni hogy látszódjon a város teljes neve!Mondjuk lehet hogy ez csak engem zavar!Állítgattam rajta egy pár dolgot,de erre nem jöttem rá!Lehet hogy nem is lehet!
ROM:gyári
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

saca1 írta:Vajon miért nem működik a NOLED nekem???
Feltelepítem,beállítom-a leírás alapján, kipróbáltam már,hogy csak widgetről indítom,csak újraindítással indítom,aztán a kettő keverésével,deee 30mp után nem jelenik meg.Azt hozzá kell tenem,hogy már működött egyszer,de azóta sem tudom szóra bírni. Többször leszedtem, visszaraktam,de sajna eredménytelen lett... :hmm2: :?2: :weep:
nálam sem megy. a képernyőzár progim miatt (lockbotpro). úgyhogy inkább a képernyőzár progi maradt fönt.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

reddoors írta:Ez csak az egyik ok, hihetetlen , hogy mennyire sok alkalmazás nem működik normálisan.
hát én ilyeneket nem vettem észre. múltkor volt a fancy widget, ami nem akaródzott menni, de leformáztam a telót (mert kellett amúgy is) és azóta tökéletesen megy. egy progival sincs gondom a 2.2.1 óta
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

moco írta:
reddoors írta:Ez csak az egyik ok, hihetetlen , hogy mennyire sok alkalmazás nem működik normálisan.
hát én ilyeneket nem vettem észre. múltkor volt a fancy widget, ami nem akaródzott menni, de leformáztam a telót (mert kellett amúgy is) és azóta tökéletesen megy. egy progival sincs gondom a 2.2.1 óta
Na most töröld le és rakd fel újra :) , jönnek majd a gondok. :D Nem lényeg , már megoldottam én is, most tökéletes minden. Visszaraktam a JPH-JPP-JP9-et. ;)
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Android”