Direkt kipróbáltam így a linkeden keresztűl, és viszi!

kösz, nézem!lipiN70 írta:A onlie radio.
Direkt kipróbáltam így a linkeden keresztűl, és viszi!
csak kár hogy a gombok folyamatosan világítanakreddoors írta:Hát akkor hétvégi meglepetés! NOLED 4.1.8bAz óra 30mp múlva jelenik meg!!!!!
Állítsd be a gombok háttérvilágításának a kikapcsolását. Valóban amikor bekapcsol az óra világít a gomb, de ha ekkor megnyomod a power gombot, kialszik a képernyő, újra megnyomod, visszajön az óra és nem világítanak a gombok. Legalábbis nálam így van.sid87 írta:csak kár hogy a gombok folyamatosan világítanakreddoors írta:Hát akkor hétvégi meglepetés! NOLED 4.1.8bAz óra 30mp múlva jelenik meg!!!!!
A NoLED-nek elsősorban GalaxyS-re (OLED-es kijelzőre) van értelme, annál pedig nem világítanak a gombok.sid87 írta:csak kár hogy a gombok folyamatosan világítanakreddoors írta:Hát akkor hétvégi meglepetés! NOLED 4.1.8bAz óra 30mp múlva jelenik meg!!!!!
Ez így van, Galaxy S-re van optimalizálva de működött Galaxy 3-an és most X8-on is. Az X8 -nál a folyamatos időkijelzés nagyon szívja az akksit , nem lehet folyamatosan bekapcsolni, viszont az üzenet és hívásjelzéssel tökéletes.Macika írta:A NoLED-nek elsősorban GalaxyS-re (OLED-es kijelzőre) van értelme, annál pedig nem világítanak a gombok.sid87 írta:csak kár hogy a gombok folyamatosan világítanakreddoors írta:Hát akkor hétvégi meglepetés! NOLED 4.1.8bAz óra 30mp múlva jelenik meg!!!!!
[/quote][/quote]reddoors írta:
Ez így van, Galaxy S-re van optimalizálva de működött Galaxy 3-an és most X8-on is. Az X8 -nál a folyamatos időkijelzés nagyon szívja az akksit , nem lehet folyamatosan bekapcsolni, viszont az üzenet és hívásjelzéssel tökéletes.
nem felejtem el, egyből te jutsz eszembe, ha bármilyen dobos játékot látokthegame írta:Sziasztok! Ez a progi nagyon kellene!!!!!
moco írta:nem felejtem el, egyből te jutsz eszembe, ha bármilyen dobos játékot látokthegame írta:Sziasztok! Ez a progi nagyon kellene!!!!!
nincs még ilyen. de egyszerűbb lenne a nevét beírni, mint a linket bemásolni, mert így azonnal látjuk, hogy mi kell neked
Actual Drumset Pro