Applaneten Angol-Orosz-t találtam, és az is ingyenes. Szerintem nem ez lesz az!!b g írta:Talán mintha a slovoed english-hungarian deluxe tudná.mcs10 írta:sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Re: Hasznos Android programok!
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hát én nemnagyon találok,lehet félre lettem informálvaemery1975 írta:Applaneten Angol-Orosz-t találtam, és az is ingyenes. Szerintem nem ez lesz az!!b g írta:Talán mintha a slovoed english-hungarian deluxe tudná.mcs10 írta:sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Talán mintha a slovoed english-hungarian deluxe tudná.[/quote]
Applaneten Angol-Orosz-t találtam, és az is ingyenes. Szerintem nem ez lesz az!![/quote]
hát én nemnagyon találok,lehet félre lettem informálva[/quote]
Most telepitem.Ha ez az akkor föltolom valahova.
Applaneten Angol-Orosz-t találtam, és az is ingyenes. Szerintem nem ez lesz az!![/quote]
Most telepitem.Ha ez az akkor föltolom valahova.
- tanzen
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S+nokia e51
- Has thanked: 1 time
Van ilyen,a google translate legutolsó verziója,de a bemondással fordítás eddig csak spanyol-angol nyelven megy.mcs10 írta:sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
Galaxy S
-
- Újonc
Applaneten Angol-Orosz-t találtam, és az is ingyenes. Szerintem nem ez lesz az!![/quote]b g írta:Talán mintha a slovoed english-hungarian deluxe tudná.
Most telepitem.Ha ez az akkor föltolom valahova.[/quote]
Nekem ez a slovoed bonyolult. Beszél is, de nem értek hozzá.Itt a link próbálkozz, hátha neked beválik:
http://hotfile.com/dl/98649642/b0a9cbb/ ... e.apk.html
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
x 10 re office kezelő progi van amiben lehet szerkeszteni is a dokumentumokat?
-
- Újonc
Nem tudtok véletlenül olyan progit amivel választhatok, hogy hogyan bootoljon be a teló?
Olyat már találtam ami kikapcsol, újraindit, recoverybe tesz, de olyat még nem amibe van download mod is.
Remélem érthető voltam.
Olyat már találtam ami kikapcsol, újraindit, recoverybe tesz, de olyat még nem amibe van download mod is.
Remélem érthető voltam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Acer CloudMobile s500
- Has thanked: 5 times
na akkor gondoltam én is feldobok még kaja előtt olyat, ami nekem bevált.
http://www.androlib.com/android.applica ... -wjij.aspx
LED Flashlight
Még régebben kerestem ilyet. A kamera flaash-ét bírja mozgásra, tehát az világít, vagy akár strobozik nekünk [túl sok opció nincs benne, de a strobe miatt már most imádom].
Habár az uccsó info az, hogy 2.2-est igényel, tegnap felraktam és láss csodát, villog mint állat 2.1-esen. [igaz, a widget nem megy, de az a leírás alapján nem is kéne], de azért természetesen CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
http://hotfile.com/dl/98656495/344d1d1/ ... h.apk.html
szerk: a widget is megy.
http://www.androlib.com/android.applica ... -wjij.aspx
LED Flashlight
Még régebben kerestem ilyet. A kamera flaash-ét bírja mozgásra, tehát az világít, vagy akár strobozik nekünk [túl sok opció nincs benne, de a strobe miatt már most imádom].
Habár az uccsó info az, hogy 2.2-est igényel, tegnap felraktam és láss csodát, villog mint állat 2.1-esen. [igaz, a widget nem megy, de az a leírás alapján nem is kéne], de azért természetesen CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
http://hotfile.com/dl/98656495/344d1d1/ ... h.apk.html
szerk: a widget is megy.
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Sziasztok. Van olyan program androidra amivel internet rádiót lehet hallgatni? Tehát beírom a címét, pl http://bh-media.r00t.la:8008/ és akkor lejátssza nekem?
Már tettem fel winampot meg mindent, de semmi nem akarja így konkrétan lejátszani ezeket.
listen.pls filét sem ismeri fel egy jelenleg telepített lejátszóm sem.
Már tettem fel winampot meg mindent, de semmi nem akarja így konkrétan lejátszani ezeket.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
viewtopic.php?f=141&t=2534&p=196339&hil ... io#p196339rydair írta:Sziasztok. Van olyan program androidra amivel internet rádiót lehet hallgatni? Tehát beírom a címét, pl http://bh-media.r00t.la:8008/ és akkor lejátssza nekem?
Huawei MATE 9 Android 7