Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: szutty »

norbii75 írta:
moco írta:
norbii75 írta:Üdv!
Olyan programot keresnék Androidra mint a nokiánál a Hundy Phone Guard. Amivel képeket, videókat, üzeneteket lehetne védeni jelszóval.

HA valaki tud ilyet ajánlani, ami jól működik azt megköszönném. ;)
tele van a market titkosító progikkal. üsd be a keresőbe, hogy lock például, vagy quard
Néztem Moco!

Rengeteg van. Épp ezért kérdeztem nincs e valakinek tapasztalata, hogy melyik jó a sok közül. Melyiket érdemes letölteni.
Hide it pro egy nagyon jó progi. Én ezt használom. Az a jó benne hogy Audiomanagger néven települ a telóra és nem is látszódik rajta hogy mire való csak ha tudod hogy hol kell megnyomni hosszan a kijelzőt.
http://www.appbrain.com/app/hide-it-pro ... .hideitpro
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
mcs10
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mcs10 »

sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

Üdv,
lenne ez a kis program soccer livesores nagyon szuper program mondhatni zseniális, nyomon követheted a meccseket mindegyik focit, online frissiti magát beállított időnként, rakhatsz be magadnak megfigyelt meccseket és azokat beállíthatod hogy riasszon ha gólt lőnek vagy ép vége a meccsnek, szal szuper.

Azt szeretném kérdezni tud e valaki hasonlóan jó programot Jégkorong mérkőzésekhez? ami képes ezen funkciókra, és minden jégkorongot követ nem csak ligákat pl, igen néztem már az összeset a marketen a fotmob meg sportlive meg yahoosport stb amik fent vannak semmit sem érnek, az az érzésem az már vagy még nincs fent a marketen ha van.
Hátha lenne egy sport szerető vagy egy ugyan csak tipmixező emberke aki már beszerzett ilyent.

Kép
XXUAMG8 XEH
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

mcs10 írta:sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
Szerintem olyan még nincs ami tud magyarul :( . Valamit én is láttam, de az angol és spanyol szöveget ért csak, ha jól emlékszem.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
mcs10
Újonc
Újonc

szutty írta:
mcs10 írta:sziasztok! én hallomás után keresek egy szótárt, feltételezhetően androidos a készülékről való. Olyan hangos szótár ,amit magyarul elmondva a készülék átfordítja a kiválasztott másik nyelvre és ki is írja. Van ilyen szótár? mert nekem azt mondták van....de nem találom....
Szerintem olyan még nincs ami tud magyarul :( . Valamit én is láttam, de az angol és spanyol szöveget ért csak, ha jól emlékszem.
igen,azt a cikket én is olvastam,az a baj hogy nyugdíjastól halottam , ő meg nem ért hozzá annyira.lehet iphone volt akkor,mert arra lehet van már hasonló progi....
norbii75
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S Galaxy
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: norbii75 »

Szutty!

Köszönöm!
laszloapoka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola XT720.I8910HD 16GB.

Hozzászólás Szerző: laszloapoka »

Én is hallottam és már láttam is a marketen,csak fizetős.
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

laszloapoka írta:
A neve jó volna, hátha az applaneten fent van! ;)
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
b g
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: b g »

Talán mintha a slovoed english-hungarian deluxe tudná.
mcs10
Újonc
Újonc

laszloapoka írta:
és mi a neve? (vagy a angol-spanyol google translatre gondoltál?)
Válasz küldése

Vissza: “Android”