ANDROID: TomTom Europe navigációs szoftver.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Re: ANDROID: TomTom Europe navigációs szoftver.
Én a Tom Tom megjelenésekor letöltöttem az adatokat a telefonomra azóta is tökéletesen működik. Viszont van egy Androidos navigációm is (Wayteq xtab-50) és szerettem volna azon is használni,de nem volt kedvem kivárni míg wifin keresztül leszedi az adatokat ezért fogtam magam és simán átmásoltam a telefonomról a Tom Tom mappát a pda-ra. Telepítettem az apk fájlt és gyönyörűen elindult a program semmilyen plusz dolgokat nem akart már letölteni,pedig a két készülék felbontása közel sem azonos. Ebből arra következtetek,hogy a bemásolós módszerrel is működik a navigáció. Viszont azt a három és néhány gigát fel kellene valahova tölteni....
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én úgy próbáltam, h a telefon sdjébe bemásoltam a térképeket (tomtom/com.tomtom.europa/files) a files mappa mellé bemásoltam vjanika által közzétett metadata.xml fájlt, a TomTom apk-t szintén a telefon sdjébe másoltam és így telepítettem, de így is ugyanazt a hiba üzenetet kapom. :S
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Szerintem a külső SD-re másolás okozza a hibát. Nem látja a fájlokat a program,próbáld a belső memóriába másolni ott mennie kell.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nekem eredetileg a kártyára töltötte le s2-ön.matis12 írta:Szerintem a külső SD-re másolás okozza a hibát. Nem látja a fájlokat a program,próbáld a belső memóriába másolni ott mennie kell.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Én a telefon memóriájába másoltam és így nem jó, de akkor lehet kipróbálom még egyszer external sd-vel is.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
Sziasztok! Eddig hibátlanul működött a tomtom a telefonomon, most viszont azt írja ki, hogy nem lehet csatlakozni! Valakinek akadtak hasonló gondjai? Hozzá sem nyúltam eddig tökéletesen ment! Nem rootolt a telefonom, gyári sw van rajta! Tegnap telepíteni akart egy S3 ra és annál is azt írta, hogy nem lehet csatlkozni a tomtomhoz.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Akkor lehet, ezért nem látta.petnet írta:Én a telefon memóriájába másoltam és így nem jó, de akkor lehet kipróbálom még egyszer external sd-vel is.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Nem.. ez sem segített sajnos :S
Rámásoltam external sd-re először csak a mappát, az apk-t hagytam a telefonon, aztán az apk-t is átmásoltam, de nem akarja a jót.:S
Rámásoltam external sd-re először csak a mappát, az apk-t hagytam a telefonon, aztán az apk-t is átmásoltam, de nem akarja a jót.:S
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Sikerült leszednem egy oldalról a 3.5 gb térképeket, de mikor indítanám, akkor most már nem jön be, hogy nem sikerült kapcsolódnia a tomtom-hoz, viszont egy pár másodperc után lefagy és kilép, aztán újra és újra indulgat. Valaki járt már hasonlóképp? És esetleg van rá megoldás? Vagy kéne neki net mindenképp?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Sziasztok. Valaki nem tudná megmondani, hogy nekem miért van összeugorva az oldalsáv? Így néz ki:
http://kepfeltoltes.hu/121115/DSC01524_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/121115/DSC01524_ ... es.hu_.jpg