app2sd egyszerüen,gyorsan

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
gtcat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS III + ZTE V970
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: app2sd egyszerüen,gyorsan

Hozzászólás Szerző: gtcat »

Xaveee írta:próbáld ki ezt.. gyorsabb egyszerübb jobb. :

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39758

root, busybox, és uj partició előtte... nekem fat32 be van mindkét partició és tökéletesen megy.

itt egy leirás is hozzá :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326
Kösz Xaveee!
Régi vágyam volt már az "app2sd" és most az általad ajánlott "Link2sd" -vel 15 perc alatt teljes a siker.
Leírom, hogyan, hátha más is görcsöl már egy ideje :-)
(ZTE Blade, T-Mobilos - Op.r.: 2.1)

Kiindulás: 2GB -os gyári kari, 1.2 GB már foglalt volt belőle, mert egy csomó app -ot használok. A maradék területből 600 megát szántam a dologra.
1. Mini Tool - lal átméreteztem a 2 GB -os partíciót 1,4 GB -ra, tehát nem formáztam fullra, megmaradtak a progik.
A maradék (kb 600 MB) unallocated területen ezután az ismert módon létrehoztam egy ext2 partíciót.
Kártya vissza, link2sd telepít és elindít.
A progi az összes feltelepített alkalmazást átvizsgálta és túlnyomó részét lazán átlinkelte és másolta az új ext2 partícióra.
Beállítottam, hogy ezután a program mindent automatikusan tegyen át az új telepítések után és ezzel készen is volt a dolog.
Azóta telepítettem már vagy 15-20 progit és mindent szépen át is pakolt az SD -re. Tökéletes!
N95 + ZTE BLADE (2.2-T.Mobil)
Xaveee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X10 mini pro
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Xaveee »

Igazán nincsmit :).. ha tudok segitek :)
These users thanked the author Xaveee for the post:
moco (2013-03-01 pén. 14:39:24)
Rating: 2.63%
mate5225
Újonc
Újonc
Készüléktípus: gt540
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mate5225 »

Heló
Nekem az a bajom hogy mikor átmásolok egy fájt link2sd-vel a memó kártyára az ikon eltűnik és nem találom meg sehol. mi lehet a gond?
mate5225
Újonc
Újonc

Heló
Nekem az a bajom hogy mikor átmásolok egy fájt link2sd-vel a memó kártyára az ikon eltűnik és nem találom meg sehol. mi lehet a gond?
mate5225
Újonc
Újonc

Heló
underx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800XM + SGS 8gb+16 gb
Nem: Férfi
Has thanked: 49 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: underx »

Ha 2.2-es szoft van a telon akkor is igy kell elkésziteni?
Csak azért kérdezem mert nincs az elsö oldalon 2.2es app2sd script.ZTE Blade-re szeretném
köszi

Szerk.: Megprobáltam az elsö oldal alapján, de mindig visszaugrik az eredeti méretre. Pedig mindig a leirás alapján csinálom meg.
Ha csak simán probálom formázni azt irja a memkarira, hogy irásvédett. Fényképezö leformázta , de utánna is csak irásvédett ,vagy megcsinálok mindent és visszaál eredeti méretre.
Apply után minden szépen lefut pedig.
köszi
[ROM]Mitra 4.6
5800 TUBE [room] N97 mini v30 Full N8 Ed. for 5800 X6 by Zoz780
jacky87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: x10 mini pro

Hozzászólás Szerző: jacky87 »

Sziasztok

x10 mini pro-m van, rootoltam, az AAIS-el feltettem az xRecoverit, a JIT-et és az app2sd-t. Tökéletesen megy minden gond nélkül. A barátnőmnek szintén ilyen telefonja van, ugyanolyan verziójú rommal. Elvileg minden ugyanaz. Nála is rootoltam, feltettem az xRecoveryt és JIT-et. A probléma akkor jön, ha az app2sd-t szeretném feltenni. Elkezd dolgozni és kiírja, hogy failed. Felugrik több alkalmazás "Elnézést, a xy alkalmazás nem várt módon leállt....stb." ablak és ennyi. Eltűnnek az alkalmazások, de a memória ugyanúgy "el van használva" és ha új alkalmazást telepítek, nem kerül az sd-re. Már vagy 5ször próbáltam, de egyszerűen nem tudom mi lehet a baj.
Valakinek valami ötlet?

Köszi
Válasz küldése

Vissza: “Android”