Küldtem pü-t.Feeder írta:Megköszönném,ha tudnál telefonon segíteni.
ANDROID: NAVIGON navigációs szoftver.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC One X
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: ANDROID: NAVIGON navigációs szoftver.
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus GT540
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Én a következő link 191. számú hozzászólása alapján jártam el, és tökéletesen megy a 3.5-ös.
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php ... &start=180
Én a következő link 191. számú hozzászólása alapján jártam el, és tökéletesen megy a 3.5-ös.
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php ... &start=180
- rstwingo
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB + SE X10
frissítés és térkép letöltés után kitöröltem mind a kettő xml.fájlt ,még se működikvjanika írta:Két xml fájlnak kell lenni a navigon mappában. Mielőtt először elindítod a Navigon Select-et, ezt a két xml fájlt ki kell törölni és jó lesz.laci64 írta:Nem vagy vele egyedül, én már nem is foglalkozom vele.rstwingo írta:Sziasztok!
Lehet hogy láma a kérdés ,de nem lehet hogy a Navigon Select 3.5.0
valahogy leellenőrzi a telefon szolgáltatót pl.:IMEI alapján és nem
minden szolgáltatót támogat?
Mert nekem minden sikerült csak elindítani nem !
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Szerintem telefon függő, mert nekem sem megy Galaxy S-en.rstwingo írta:frissítés és térkép letöltés után kitöröltem mind a kettő xml.fájlt ,még se működik
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Mondjuk én egy LG Optimusra raktam fel a gyári 1.6-os szoftverével, de nekem minden gond nélkül megy a 3.5-ös.
Két hozzászólással előrébb beírtam a fórum linket, ami alapján csináltam, és elsőre ment a dolog. Ott csak 1 db xml fájlt kellett szerkeszteni az ottan leírtaknak megfelelően. Javaslom megnézni. Ott például azt írják hogy az átírt version.xml fájl "id" sorában nem a 2.6-os "id"-jét kell beírni, hanem oda is az IMEI számot kell beírni. Szerintem érdemes megnézni a megadott fórum helyett.
Egyébként nekem tetszik a program.
Két hozzászólással előrébb beírtam a fórum linket, ami alapján csináltam, és elsőre ment a dolog. Ott csak 1 db xml fájlt kellett szerkeszteni az ottan leírtaknak megfelelően. Javaslom megnézni. Ott például azt írják hogy az átírt version.xml fájl "id" sorában nem a 2.6-os "id"-jét kell beírni, hanem oda is az IMEI számot kell beírni. Szerintem érdemes megnézni a megadott fórum helyett.
- laci64
- Moderátor
Én a leírásod alapján csináltam, az id számot is átírtam az imemi számra, de nem megy. A másik, ha törölni kel a végén a két xml fájlt, akkor tök mindegy mit írok bele. Így sem, úgy sem ment.lacijoci írta:Mondjuk én egy LG Optimusra raktam fel a gyári 1.6-os szoftverével, de nekem minden gond nélkül megy a 3.5-ös.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Szia!
A verzion.xml fájlt nem kell törölni, csak átírni a megadottak szerint. Érdemes jól megnézni hogy mi van pirossal szedve az átírt xml fájlban, mert azokra nagyon rá kell koncentrálni, hogy megfelelően legyenek beírva. Ha visszamész a megadott fórumba, akkor:
Először le kell szedni az 1. pontban lévő rar fájlt és kicsomagolni.
Aztán felrakod a 2.6-ost a telóra.
Telepítés után elindítod. Miután elindúlt és elkezdi kérdezgetni hogy leszedje a térképeket és miegymást a netről, akkor nyugodtan kiléphetsz belőle.
Ezek után pl a navigon.hu oldalról le kell szedni a "navigon fresh" nevű programot és telepíteni kell a PC-re.
A Navigon fresht elindítva először regisztrálnod kell.
Ezek után telefont kábellel összekötöd a PC-vel (adatátviteli módban) vagy a kártyát brakod egy kártyaolvasóba.
A Navigon fresh fel fogja ismerni a kártyán a 2.6-os progit, és felajánlja a térkép letöltést.
A következő lépésben kiválasztod a térképet amit gondolsz. Érdemes valami nagyon kicsi térképet felrakni, mert aztán úgyis törölve lesz. (Szerintem a térképpel együtt más dolgokat is leszed és talán be is állít)
Ekkor telefonon indíthatod a 2,6-os Navigon-t.
---Eddig tulajdonképen semmi különöst nem kellett csinálni---
Ezek után ismét össze kell kötni a PC-vel a telefont, vagy a kártyát kiveszed belőle és azt kötöd össze a PC-vel.
Ezután megnézed az SD kártyán a Navigon mappát és a mappán belül mindent törölhetsz, kivéve a version.xml fájlt. Azt át kell javítani a megadott módon, mondjuk egy notepad-el. (a pirossal szedett részekre nagyon oda kell figyelni, hogy stimmeljenek, mert ott több hibázási lehetőség is van)
Ha átírásra került az xml fájl, akkor azzal felül kell írni a régit.
Na ezek után mehet fel a 3.5-ös verzió. (A leírás szerint nagyon fontos, hogy telepítés után ne indítsd el a programot.)
NA ezek után ismét kell a PC-s navigon fresh nevű program. Felhasználó nevet és jelszót megadva belépsz, és ismét letöltöd a szükséges térképeket (és megint fel fog rakni más dolgokat is szerintem). A térképeket most már úgy rakd fel, hogy ami kellenei fog, minden legyen kijelölve, mert ez már a végleges állapot lesz.
Na ezek után indítható a 3.5-ös, és ha minden stimmel akkor mennie kell.
Most a telódon a 2.6-os és a 3.5-ös is fent lesz. A 2.6-os a végén már le is szedhető.
Ennyi. Kicsit hosszú, de nagy trükkök nincsennek benne.
Ha még megpróbálod, akkor sok sikert hozzá.
A verzion.xml fájlt nem kell törölni, csak átírni a megadottak szerint. Érdemes jól megnézni hogy mi van pirossal szedve az átírt xml fájlban, mert azokra nagyon rá kell koncentrálni, hogy megfelelően legyenek beírva. Ha visszamész a megadott fórumba, akkor:
Először le kell szedni az 1. pontban lévő rar fájlt és kicsomagolni.
Aztán felrakod a 2.6-ost a telóra.
Telepítés után elindítod. Miután elindúlt és elkezdi kérdezgetni hogy leszedje a térképeket és miegymást a netről, akkor nyugodtan kiléphetsz belőle.
Ezek után pl a navigon.hu oldalról le kell szedni a "navigon fresh" nevű programot és telepíteni kell a PC-re.
A Navigon fresht elindítva először regisztrálnod kell.
Ezek után telefont kábellel összekötöd a PC-vel (adatátviteli módban) vagy a kártyát brakod egy kártyaolvasóba.
A Navigon fresh fel fogja ismerni a kártyán a 2.6-os progit, és felajánlja a térkép letöltést.
A következő lépésben kiválasztod a térképet amit gondolsz. Érdemes valami nagyon kicsi térképet felrakni, mert aztán úgyis törölve lesz. (Szerintem a térképpel együtt más dolgokat is leszed és talán be is állít)
Ekkor telefonon indíthatod a 2,6-os Navigon-t.
---Eddig tulajdonképen semmi különöst nem kellett csinálni---
Ezek után ismét össze kell kötni a PC-vel a telefont, vagy a kártyát kiveszed belőle és azt kötöd össze a PC-vel.
Ezután megnézed az SD kártyán a Navigon mappát és a mappán belül mindent törölhetsz, kivéve a version.xml fájlt. Azt át kell javítani a megadott módon, mondjuk egy notepad-el. (a pirossal szedett részekre nagyon oda kell figyelni, hogy stimmeljenek, mert ott több hibázási lehetőség is van)
Ha átírásra került az xml fájl, akkor azzal felül kell írni a régit.
Na ezek után mehet fel a 3.5-ös verzió. (A leírás szerint nagyon fontos, hogy telepítés után ne indítsd el a programot.)
NA ezek után ismét kell a PC-s navigon fresh nevű program. Felhasználó nevet és jelszót megadva belépsz, és ismét letöltöd a szükséges térképeket (és megint fel fog rakni más dolgokat is szerintem). A térképeket most már úgy rakd fel, hogy ami kellenei fog, minden legyen kijelölve, mert ez már a végleges állapot lesz.
Na ezek után indítható a 3.5-ös, és ha minden stimmel akkor mennie kell.
Most a telódon a 2.6-os és a 3.5-ös is fent lesz. A 2.6-os a végén már le is szedhető.
Ennyi. Kicsit hosszú, de nagy trükkök nincsennek benne.
Ha még megpróbálod, akkor sok sikert hozzá.
- laci64
- Moderátor
Lépésről lépésre, pontról pontra megpróbáltam még egyszer.
Eredmény:
A navigon select csak a résztvevő mobilszolgáltatók és készülék gyártok ügyfelei számára érhető el.
......
Eredmény:
A navigon select csak a résztvevő mobilszolgáltatók és készülék gyártok ügyfelei számára érhető el.
......
-
- Újonc
Sorry, akkor nem tudom mi lehet a gond. Sajnálom. Nálam tényleg azon leírás alapján ment elsőre.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia mini pro 2.3.4
Én feladtam a reményt,nem akar menni a 3.5.0 akárhogy próbálom!