Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Re: Hasznos Android programok!
Ebben a verzióban már nincs kompatibilitási gond (JPY GALAXY S), törlés , újratelepítés működik.
Huawei MATE 9 Android 7
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia X8 2.1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok:) Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot (lehetőleg free) amivel a menüben lehetne rendezgetni a progikat? mert nagy katyvasz ez így xD 2.1 X8 

-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE-blade
App Mate például. Marketen fent van.DjAnty86 írta:Sziasztok:) Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot (lehetőleg free) amivel a menüben lehetne rendezgetni a progikat? mert nagy katyvasz ez így xD 2.1 X8
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
olyan akksi progit keresek, aminél, ha beállítom pl, hogy 10%-nál szóljon, hanggal jelzi.
batterymindert feltettem, de hiába is okosított, nem veszi az adást, hogy okosítva van.
batterymindert feltettem, de hiába is okosított, nem veszi az adást, hogy okosítva van.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
na találtam is kettőt, de még mindig nem az igazi. battery notifier és droid essential.moco írta:olyan akksi progit keresek, aminél, ha beállítom pl, hogy 10%-nál szóljon, hanggal jelzi.
az essential egész jó, csak hogy a batteryminder meg kijelzi a "redőnyön" is, hogy hány óra van még a lemerülésig. ez meg azokban nincs benne.

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia X8 2.1
arkady írta:App Mate például. Marketen fent van.DjAnty86 írta:Sziasztok:) Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot (lehetőleg free) amivel a menüben lehetne rendezgetni a progikat? mert nagy katyvasz ez így xD 2.1 X8
Köszi szépen, de én olyasmire gondoltam amivel magát a menüt lehetne rendszerezni, vagy vmi elválasztókat berakni pl: Multimédia, Eszközök, Internet stb stb

- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Gondolom használsz Home Launchert. Az ADW Launcher erre tökéletesen alkalmas és egyébként legjobban futó is egyben.DjAnty86 írta:arkady írta:App Mate például. Marketen fent van.DjAnty86 írta:Sziasztok:) Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot (lehetőleg free) amivel a menüben lehetne rendezgetni a progikat? mert nagy katyvasz ez így xD 2.1 X8
Köszi szépen, de én olyasmire gondoltam amivel magát a menüt lehetne rendszerezni, vagy vmi elválasztókat berakni pl: Multimédia, Eszközök, Internet stb stb
Belépsz a menübe éa létrehozol csoportokat.
Huawei MATE 9 Android 7
- moco
- Fő moderátor
nézd meg a folder organizer progit. abban ezt meg tudod csinálniDjAnty86 írta:arkady írta:App Mate például. Marketen fent van.DjAnty86 írta:Sziasztok:) Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot (lehetőleg free) amivel a menüben lehetne rendezgetni a progikat? mert nagy katyvasz ez így xD 2.1 X8
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Sziasztok!
Samsung Galaxy S telefonom van és érdeklődni szeretnék , hogy hol tudok hozzá letölteni Msn Messengert- és Faceebok alkalmazást.
A válaszokat előre is köszi.
Üdv.
Samsung Galaxy S telefonom van és érdeklődni szeretnék , hogy hol tudok hozzá letölteni Msn Messengert- és Faceebok alkalmazást.
Üdv.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
MarketblasT írta:Sziasztok!
Üdv.