kukinyo te is próbáld meg, hogy onnan telepíted. És ugye csak egy db igo mappa van? Tehát nem igo és abban az igo mappa?moco írta:A belső memóriában van az igo mappa és onnan is telepítetted?nagyg72 írta:Én meg frissítettem lollipopra az S5-öt, amikor indítani akartam az IGO-t, ami korábban rajta volt, akkor kiírta ezt: Hiányzó vagy hiányos mappa: /data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/content/lang. Ilyenkor mi a teendő?
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 4 times
Természetesen csak egy IGO mappa van és a belső memóriából próbálkozom.kukinyo te is próbáld meg, hogy onnan telepíted. És ugye csak egy db igo mappa van? Tehát nem igo és abban az igo mappa?
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ha csak az apk-t telepíted, az kevés. Van hozzá igo mappa is, a megfelelő mappákkal és fájlokkal? Mert a leírásod alapján a licenc mappát hiányolja, amink az igo mappában kel lennie.kukinyo írta:Sziasztok
IGO primo_9.6.7.242597_960_540.apk-t szeretném telepíteni, illetve települ is de az első indításnál feldob egy figyelmeztető ablakot hogy
Hiányzó, vagy hiányos mappa: mnt/sdcard2/IGO/licence.zip/mnt sdcard2/IGO/ licence.zip:open failed:EACCES (Permission denied).
Ilyenkor mit hiányol, mit hova másoljak és honnan tudnám ezt beszerezni?
Köszi
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
Körülbelül 2 hete mást sem csinálok csak böngészem ezt és más fórumokat, leírásokat olvasok, tippeket, trükköket próbálok ellesni mindenhonnan. Természetesen tudom hogy kell hozzá a megfelelő mappaszerkezet, benne a megfelelő fájlokkal. Van amelyik elindul, de random kilép. Van amelyik csak hibaüzeneteket dobál fel. Találkoztam olyannal ami el is indult de össze-vissza működik. Ez a két hét alatt kipróbáltam minimum 12 változatot (régit, újat), de mindegyiknek van valami bibije. A régi telefonomra simán feltelepítettem, erre sajnos nem találok megfelelő verziót. Illetve egyet kaptam, ami működik de csak SD kártyáról. Én a belső memóriából szeretném futtatni. Amúgy is elég szegényes a választék a 960x540-es felbontásból és a sys.txt fájlba hiába írom át a megfelelő méretre.laci64 írta:Ha csak az apk-t telepíted, az kevés. Van hozzá igo mappa is, a megfelelő mappákkal és fájlokkal? Mert a leírásod alapján a licenc mappát hiányolja, amink az igo mappában kel lennie.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ment PÜ.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Miért, mi a gond SD futtatásról? Igo-t már rég nem használok, csak kíváncsi vagyok....kukinyo írta:Illetve egyet kaptam, ami működik de csak SD kártyáról. Én a belső memóriából szeretném futtatni.

-
- 1. szint
Köszönöm szépen a segítségedet, ment vissza is.laci64 írta:Ment PÜ.
A gond az hogy bizonyos körülmények között kénytelen vagyok cserélgetni az SD kártyát. Mindegyikre telepítsem rá?sozs írta: Miért, mi a gond SD futtatásról? Igo-t már rég nem használok, csak kíváncsi vagyok....
-
- 1. szint
Végül is találtam megoldást. Leírom hátha segít valakinek a későbbiekben:
Az SD-ről feltelepítettem az IGO-t. Létrehozott egy device.nng fájlt.
Ezt az IGO mappával együtt átmásoltam a belső memóriába, és az SD-ről töröltem ezeket.
Így működik.
Köszönöm szépen a segítséget moconak és laci64-nek, nagyon türelmesek és segítőkészek voltak.

Az SD-ről feltelepítettem az IGO-t. Létrehozott egy device.nng fájlt.
Ezt az IGO mappával együtt átmásoltam a belső memóriába, és az SD-ről töröltem ezeket.
Így működik.
Köszönöm szépen a segítséget moconak és laci64-nek, nagyon türelmesek és segítőkészek voltak.

-
- 1. szint
- Rating: 5.26%
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Tudna esetleg abban segíteni valaki, hogy hogy tudnám letölteni az appot ha én Szlovákiában élek?