Nem akarlak elkeseríteni, de 99%-ban Magyar a menü, egy két dolog van benne csak, ami Angol maradt.papzi írta:Én a teljes Garmin mappát a kártyára (sdcard1) raktam.
Igaz, nekem csak angol nyelven megy, de ez annyira nem is zavar, állítólag a menü nem minden része lett lefordítva, kevert, magyartalan helyett még mindig jobb a teljesen angol...
A System mappában csak a gmapprom.img lehet.
Ezután akár a gyökér Garminba, akár az azon belül lévő Garmin mappába el lehet helyezni egy Map mappát, oda a szokásos gmapsupp.img formátumok mehetnek (gmapsup2.img is...) Mivel itt nem látok sehol unlock fájlt, ezért csak feloldott térképeket fogad el és lát, de ez szerintem nem gond.
Letöltöttem egy jó nagy JCV fájlt is, betettem a JCV mappába, még nem teszteltem, de elvileg az autópálya (highway) üzemmód aktiválható, úgyhogy ahol van infó, ott működni fog remélem.
Garmin StreetPilot Androidra
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Garmin StreetPilot Androidra
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- laci64
- Moderátor
Olvastam 1-2 hszt, amiben valaki(k) azt írták, hogy azért nem váltanak androidra, mert nincs rá garmin. Hát most válthatnak. Egyébként van aki erre, van aki az igora esküszik.wonthy írta:Érdemes ezzel bajlódni, talán jobb mint az iGO?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Én ezel pont fordítva voltam! Annak idején pont az iGO végett váltottam symbianról. Garminnal midig csak a gond volt. Állandóan újratervezett, ha kellett, ha nem stb.... Szerintem a legjobb navi az iGO lelegalábbis a számomralaci64 írta:Olvastam 1-2 hszt, amiben valaki(k) azt írták, hogy azért nem váltanak androidra, mert nincs rá garmin. Hát most válthatnak. Egyébként van aki erre, van aki az igora esküszik.wonthy írta:Érdemes ezzel bajlódni, talán jobb mint az iGO?
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Szia!laci64 írta:Akkor már megy S2-ön, S3-on, és Xperia V-n.
Ha valaki tud még, szóljon.
S3 minin is működik
Nekem a tuhu-s térképek miatt fontos a Garmin...
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Nem keserítettél el...laci64 írta: Nem akarlak elkeseríteni, de 99%-ban Magyar a menü, egy két dolog van benne csak, ami Angol maradt.
Lehet, hogy megpróbálom feltenni az a nyelvkiválasztós változatot, aztán meglátjuk.
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 6 times
na !
össze lettem zavarva rendesen.
Most ez csak rootolt készüléken megyen vagy jó a simára is?
valaki leirná hogy mit hova , hogyan telepitsek .
köszi
köszi
- laci64
- Moderátor
viewtopic.php?p=376755#p376755lllacko írta:na !
köszi
Elképzelhető hogy root nélkül is megy.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
A progi az megy root nélkül is szerintem, de a két fájl másolását és a jogokat hozzá nem tudod root nélkül megcsinálni.laci64 írta:viewtopic.php?p=376755#p376755lllacko írta:na !
köszi
Elképzelhető hogy root nélkül is megy.
Egyébként upgradeltem a 2.2-es verzióra, visszaírtam a két fájlt, és most már az enyém is magyarul ír, beszél, csak a tts-t nem tudja magyarul.
Viszont nekem kilépés, újraindítás után minden beállítás megmarad, nem kell semmit újra beállítani.
- laci64
- Moderátor
Azért írtam hogy nem biztos hogy kel a root, mert én nem cseréltem ki a két fájlt, és mégis elindult. Az a baj, hogy egy kis kavalkád van az oldalon, ezért azt sem lehet tudni, mit töltsön le az ember.papzi írta:A progi az megy root nélkül is szerintem, de a két fájl másolását és a jogokat hozzá nem tudod root nélkül megcsinálni.
Egyébként upgradeltem a 2.2-es verzióra, visszaírtam a két fájlt, és most már az enyém is magyarul ír, beszél, csak a tts-t nem tudja magyarul.
Viszont nekem kilépés, újraindítás után minden beállítás megmarad, nem kell semmit újra beállítani.