Szerk.: Ebben is be lehet állítani, hogy automatikusan a napszaknak megfelelően váltsa a színeket.moco írta:anyááám. fekete háttérrel állatul néz ki! (fog colour fekete)

De jóóóóóóóóó !

Szerk.: Ebben is be lehet állítani, hogy automatikusan a napszaknak megfelelően váltsa a színeket.moco írta:anyááám. fekete háttérrel állatul néz ki! (fog colour fekete)
Én is csak annyit tudok, amennyi rám ragad a telefon és a számítógép használata közben.moco írta:ahha. próbálgatni kell, mert ugye aki nem tud jól angolul, az próbálkozzon
Örülök, hogy sikerült örömet szerezni.moco írta:meg. nekem már a freenél is nagyon tetszett, ahogy ringanak a nádak, csak azzal a szemgolyó kiszedő zölddel nem voltam megbarátkozva
Én ezt használom : www.webforditas.husiofok01 írta:tényleg pofás!!vki lefordíthatná a beállításokat!![]()
![]()
Van ilyen a Firefox-hoz ???moco írta:én meg a google fordítót. oldalakhoz meg a firefox fordítóját.
az URL-nél van, mutatja is. ide jön a szövegcsoszkaa írta:hogy csinálhatom meg azt, hogy pl. Link aláhuzva rákattint és odavezeti? csak hogy ilyen hosszu link ne legyen.