azt nem tudom hogy csináltadbasaja írta:Ugyanaz...egyébként a 13.4.1 verzióval simán letöltöttem az appon belül a térképeket...

azt nem tudom hogy csináltadbasaja írta:Ugyanaz...egyébként a 13.4.1 verzióval simán letöltöttem az appon belül a térképeket...
Már én sem...főleg úgy,hogy bármilyen verziót töltök le,kilép vagy megfagy...a hócipőm tele...bladehu2 írta:azt nem tudom hogy csináltadbasaja írta:Ugyanaz...egyébként a 13.4.1 verzióval simán letöltöttem az appon belül a térképeket...
Szia.basaja írta:Már én sem...főleg úgy,hogy bármilyen verziót töltök le,kilép vagy megfagy...a hócipőm tele...bladehu2 írta:azt nem tudom hogy csináltadbasaja írta:Ugyanaz...egyébként a 13.4.1 verzióval simán letöltöttem az appon belül a térképeket...
Jaa, hát itt is itt vagy?jani25 írta:Valaki tudna segíteni nekem egy letolto linkkel, amit np letolteseknel talaltam nekem nem jo...
Naná! Jeloli hogy csak 7 napos es utana vasaroljam meg. Esetleg ez nem peoblema a 7 nap utan megy minden tovabb?moco írta:Jaa, hát itt is itt vagy?jani25 írta:Valaki tudna segíteni nekem egy letolto linkkel, amit np letolteseknel talaltam nekem nem jo...
Miért nem jó a letöltéseknél lévő?
Próbáld ki. Meddig tart? Szerintem megy tovább, mivel oda van írva, hogy crk,k tehát tört progi.jani25 írta:Naná! Jeloli hogy csak 7 napos es utana vasaroljam meg. Esetleg ez nem peoblema a 7 nap utan megy minden tovabb?moco írta:Jaa, hát itt is itt vagy?jani25 írta:Valaki tudna segíteni nekem egy letolto linkkel, amit np letolteseknel talaltam nekem nem jo...
Miért nem jó a letöltéseknél lévő?
07.28. Megvárom most felraktam másikat is avval is azt írja. Köszi, majd írok hogy mit művelt utána.moco írta:Próbáld ki. Meddig tart? Szerintem megy tovább, mivel oda van írva, hogy crk,k tehát tört progi.