Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
sid87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: sid87 »

Damir írta: Tisztázzuk. A root maga nem tartalmazza az sd-re telepítés lehetőségét. Viszont kell hozzá, mivel nélküle nem tudsz feltenni egy moddolt ROM-ot, amiben már menni fog a memkarira telepítés.
értem. a 2.2-ben is tudok most sd-re telepíteni, de nem az egészet, és nem is mindegyiknél. ha root van, utána mindent át lehet pakolni? mert ez lenne a lényeg. :deal:
HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sid87 írta:
Damir írta: Tisztázzuk. A root maga nem tartalmazza az sd-re telepítés lehetőségét. Viszont kell hozzá, mivel nélküle nem tudsz feltenni egy moddolt ROM-ot, amiben már menni fog a memkarira telepítés.
értem. a 2.2-ben is tudok most sd-re telepíteni, de nem az egészet, és nem is mindegyiknél. ha root van, utána mindent át lehet pakolni? mert ez lenne a lényeg. :deal:
A 2.2-ben alapból benne van a memkarira telepítés, viszont így se kerül át minden sajna.... :roll:
Nagy része a memkarira kerül, viszont lesz adat a telefonon is.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Damir írta:
sid87 írta:
A 2.2-ben alapból benne van a memkarira telepítés, viszont így se kerül át minden sajna.... :roll:
Ez az alkalmazástól is függ, hogy támogatja-e vagy sem az SD-re telepítést. Kell idő mire frissítik az alkalmazásokat.
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

sid87 írta:
Rootolt 2.2-es esetén SEM lesz minden alkalmazás külső SD-re telepíthető. Ez a programozótól és a technikai szükségletektől függ.
Illetve a külső SD-re installált programoknak is lesz egy része, amely a belső memóriában fog lakni. De mondjuk ez így van a symbiannál is, meg minden más oprendszernél is.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
sid87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sid87 »

Damir írta: A 2.2-ben alapból benne van a memkarira telepítés, viszont így se kerül át minden sajna.... :roll:
igen, ezért kérdeztem hogy root után van e mód mindent a memkarira rakni. :) mert így egy nagyobb játékot esélyem sincs felrakni :(
HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Az előttem hozzászólókhoz:

Eddig volt olyan, hogy Apps2SDExt. Ez úgy működött, hogy az alkalmazásokat az SD kártya ext2/3/4 partícójára tette, majd azokat úgy mountolta a rendszer alá, mint programmappát. A Froyo-ban ezzel szemben egy elég gagyi Apps2FAT megoldás van, ami a progikat a kártya alappartíciójára pakolja, titkosítva. Ez jó, mert nem kell darabolni a kártyát, és rossz, mert nagyon de nagyon de nagyon gagyin van megoldva, mount nélkül. Így az oda telepített programok az SD kártya eltávolítása majd visszahelyezése után valószínűleg nem működnek, csak ha újraindítod a telefont, és hasonlók. A két dolog nem ugyanaz, a régebbi ROMokon az Apps2Ext elérhető, moddolt ROM-al, míg Froyon kicsit trükközni kell.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

emery1975 írta:Apple fanok figyelem!!! http://www.sg.hu/cikkek/77407/625_5_mil ... t_az_apple
De gáz!!!
Ez androidos topik, nem apple. Miért nem oda írtad? Másold át oda, ezt meg törölni fogom!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

moco írta:
emery1975 írta:Apple fanok figyelem!!! http://www.sg.hu/cikkek/77407/625_5_mil ... t_az_apple
De gáz!!!
Ez androidos topik, nem apple. Miért nem oda írtad? Másold át oda, ezt meg törölni fogom!
Jó, igazad van, csak az épp aktuálisan "mit vegyek" kollégának szólt ez! Töröld nyugodtan! :szia:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Sziasztok most akarok androidos telot venni de nem ismerem a rendszert csak amit itt olvasgattam az érdekelne hogy olvastam hogy memkarira nem lehet menteni csak modositott szoftal ez igaz? Meg még az érdekelne hogy google account feltétlenül szükséges hozzá mert azt olvastam egy ujságban bocsi a hülye kérdésekért de megköszönöm ha valaki válaszol köszi
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Android”