laci64 írta:papzi írta:Most lehet, hogy lesújtó véleményetek van rólam,de:
Az IGO telepítése úgy kezdődik, hogy a megfelelő csomag IGO mappáját komplett bemásolom az SD kártya gyökerébe. Ebben nincs sehol SYS.txt.
Ezután installálom a megfelelő .apk-t, majd letöltöm a térképeket, poikat, stb. Ezekben sincs sehol sys.txt. Az apk nem hozott létre.
EsExplorer, root jogokkal, rootolt telefonon a keresés mezőbe beírva a sys.xt-t, nem ad eredményt. A teljes telefont végig kereste, több percig tartott, de nem kapott eredményt.
Most tényleg: hol kellene lennie?
Txt.t írj, ne xt-t, és akkor megtalálja.

Természetesen sys.txt-t írtam a keresőbe, itt véletlenül írtam csak el...
DE!
Tényleg valami földöntúli dolog van itt: Elkezdtem azt az elérési utat keresni, ami a TE képernyőmentéseden van és fura dolog derült ki:
Először is az én telómon nem com.navngo.igo.javaclient a neve a könyvtárnak, hanem com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient!
Aztán ott tényleg előkerült egy sys.txt, DE 0 byte hosszú, tök üres és a mai dátummal "képződött".
Esküszöm, hogy tegnap még nem volt ott!
Van mellette egy sentinel.txt is, ami szintén üres és szintén mai dátumú!
Namármost mi kellene, hogy ezekben a fájlokban legyen? Ez gondolom hw és sw függő is. Hogy működött nálam ez a program, ha eddig ezek hiányoztak. Ja és még valami: az ESexplorer mindkét fájl végére egy csillagot is tesz, így náz ki a fájlkezelőben: sys.txt*