Android: Sygic Aura GPS Navigation
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Motorola Moto G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 19 times
Re: Android: Sygic Aura GPS Navigation
Arra van mód,hogy ne pc-n,hanem a telefonon wifivel húzzam le a térképeket?Mint az előző verzióban...A vicc kedvéért behalt a laptopom is...szegény embert az ág is húzza...
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Szia! Igen van rá mód,pont ott van az újjban is ez az opció ahol a régiben.basaja írta:Arra van mód,hogy ne pc-n,hanem a telefonon wifivel húzzam le a térképeket?Mint az előző verzióban...A vicc kedvéért behalt a laptopom is...szegény embert az ág is húzza...
-
- 2. szint
Akkor én hülyülök...betölt a program,egyszerre a térképekhez visz,ahol megvásárolhatom a kívánt elemeket..mintha a Playről töltöttem volna le...csak kilépni tudok a programból
- somi36
- 1. szint
- Készüléktípus: galaxy note 3 XXUENC2
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 0
Nálam is ezt csinálja.basaja írta:Akkor én hülyülök...betölt a program,egyszerre a térképekhez visz,ahol megvásárolhatom a kívánt elemeket..mintha a Playről töltöttem volna le...csak kilépni tudok a programból
Visszaraktam a 13.4.1-es verziót és azzal is ez van. Arra nem tudok rájönni hogy miért.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Miért nem használjátok a Mapdownloader-t?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 2. szint
Nekem behalt a laptopom...a programba pedig nem tudok belépni:-)
- somi36
- 1. szint
Az a furcsa hogy én letöltöttem a szükséges térképeket.laci64 írta:Miért nem használjátok a Mapdownloader-t?
A sygic mappában benne vannak a térképek, és így is indítás után a szoftver a térképvásárlás oldalra navigál, onnan pedig nem enged tovább.
Az igazán furcsa az, hogy az előző verzió tökéletesen működött, aztán az egyik indításnál már ezt csinálta.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ilyen akkor szokott lenni ha nem találja az ország térképeket, a base mapst vagy rossz a content.info fájl. akkor sem talál térképet ha nem az okosított változatnak megfelelő nevűek a térkép mappák (hun.ta.2013.06), vagy ha nem az internal sd-n van a sygic könyvtár és alatta a kellő cuccok. ja és ha content.info tartalma nem jó akkor is ez van. mindennek jónak kell lenni ennyi a titok, nekem tökéletesen működik. vagy meg kell venni és nincs ilyen probléma mellesleg ha jól emlékszem akkor talán még a 12-es verziókban lehetett térképet letölteni a programban, szerintem a 13-astól ez a lehetőség megszünt. legalábbis nekem egyik 13-as sem mutatott semmit a "térképek kezelése" vagy a "sygic üzletem" alatt.somi36 írta:Az a furcsa hogy én letöltöttem a szükséges térképeket.laci64 írta:Miért nem használjátok a Mapdownloader-t?
A sygic mappában benne vannak a térképek, és így is indítás után a szoftver a térképvásárlás oldalra navigál, onnan pedig nem enged tovább.
Az igazán furcsa az, hogy az előző verzió tökéletesen működött, aztán az egyik indításnál már ezt csinálta.
ja és a 13.4.2 -vel nem jött semmi új a sygic mappába, se új térképek nincsenek, szóval elég a 13.4.1 -est uninstallni és az új verziót meg feltelepíteni.
- Rating: 2.63%
- somi36
- 1. szint
Amit leírsz logikus,de mint fentebb írtam a 13.4.1-es verzióval egyik napról a másikra ezt csinálta.bladehu2 írta:ilyen akkor szokott lenni ha nem találja az ország térképeket, a base mapst vagy rossz a content.info fájl. akkor sem talál térképet ha nem az okosított változatnak megfelelő nevűek a térkép mappák (hun.ta.2013.06), vagy ha nem az internal sd-n van a sygic könyvtár és alatta a kellő cuccok. ja és ha content.info tartalma nem jó akkor is ez van. mindennek jónak kell lenni ennyi a titok, nekem tökéletesen működik. vagy meg kell venni és nincs ilyen probléma mellesleg ha jól emlékszem akkor talán még a 12-es verziókban lehetett térképet letölteni a programban, szerintem a 13-astól ez a lehetőség megszünt. legalábbis nekem egyik 13-as sem mutatott semmit a "térképek kezelése" vagy a "sygic üzletem" alatt.somi36 írta:Az a furcsa hogy én letöltöttem a szükséges térképeket.laci64 írta:Miért nem használjátok a Mapdownloader-t?
ja és a 13.4.2 -vel nem jött semmi új a sygic mappába, se új
térképek nincsenek, szóval elég a 13.4.1 -est uninstallni és az új verziót meg feltelepíteni.
-
- 2. szint
Ugyanaz...egyébként a 13.4.1 verzióval simán letöltöttem az appon belül a térképeket...