iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S5 Android 5.0 Stock
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Sziasztok!
S3 mini-re most tettem fel az új CM10.1-et ami full működik, de a 3 betűset valamiért nem szereti.....Eset leírása: GPS bekapcs, 3betűs elindít, majd betölt, térképen keresi a pozit, majd kb 10 mp múlva megáll és kilép!!! Ennyi!!!!! Mi lehet a megoldás?? Van CM-mel működő 3 betűs???
Köszönöm.
S3 mini-re most tettem fel az új CM10.1-et ami full működik, de a 3 betűset valamiért nem szereti.....Eset leírása: GPS bekapcs, 3betűs elindít, majd betölt, térképen keresi a pozit, majd kb 10 mp múlva megáll és kilép!!! Ennyi!!!!! Mi lehet a megoldás?? Van CM-mel működő 3 betűs???
Köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG P880
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ha kikapcsolva hagyod a GPSt és úgy nem lép ki, akkor licensz probléma sztem. Ellenőrizd, hogy megvannak-e a szükséges licenszek.
- These users thanked the author tibiubi for the post:
- mediumgecso (2013-08-05 hétf. 12:51:07)
- Rating: 2.63%
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
A főzött romoknál van ilyen. Valami particionálási gondjai vannak. Laci64 tudja pontosan, hogy hogy lehet megoldani.mediumgecso írta:Sziasztok!
Köszönöm.
- These users thanked the author moco for the post:
- mediumgecso (2013-08-05 hétf. 12:52:32)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
Köszönöm a segítő szándékot....a megoldás az volt, hogy leszedtem egy újabb verziót (júl 25-i) és így már patentül megy!tibiubi írta:Ha kikapcsolva hagyod a GPSt és úgy nem lép ki, akkor licensz probléma sztem. Ellenőrizd, hogy megvannak-e a szükséges licenszek.
-
- 1. szint
Frissebb verzió megoldotta a problémát....azért köszönöm!!moco írta:A főzött romoknál van ilyen. Valami particionálási gondjai vannak. Laci64 tudja pontosan, hogy hogy lehet megoldani.mediumgecso írta:Sziasztok!
Köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: sony xperia s + lg p710
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Sony s -en android 4.1.2-re frissült, az eddig tökéletesen müködő primo-bol eltünt a hangos navigáció (ha nyomogatom a hangerőt akkor addig müxik) már raktam fel tts-t hátha azmegoldja problémát de nem
... Valaki tudna segíteni ( a régi igo my way működik) Előre is nagyon szépen köszönöm.
Sony s -en android 4.1.2-re frissült, az eddig tökéletesen müködő primo-bol eltünt a hangos navigáció (ha nyomogatom a hangerőt akkor addig müxik) már raktam fel tts-t hátha azmegoldja problémát de nem

-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i9000
- Has thanked: 8 times
Sziasztok
Lecseréltem a galaxy s emet egy xperia sp re. A galaxy- n volt igo m de feltettem az xperiara és ott nem full kijelzön megy. Melyiket szedjem le ami xperia sp n teljes kijelzös?
Elöre is köszi a válaszokat
Lecseréltem a galaxy s emet egy xperia sp re. A galaxy- n volt igo m de feltettem az xperiara és ott nem full kijelzön megy. Melyiket szedjem le ami xperia sp n teljes kijelzös?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Idézem az első oldalt:
LEVELET KAPTUNK IGO-TÓL (MINT ANNO GAMELOFT ÉS EA-TÓL), HOGY AZONNAL TÁVOLÍTSUK EL A TÖRT PROGRAMJAIKAT AZ OLDALRÓL. EZÉRT AZ IGO IS ÚGY FOG MŰKÖDNI, MINT A GAMELOFT ÉS EA JÁTÉKOK KÉRÉSE, TEHÁT PRIVÁTBAN KELL KÉRNI. (kijelző méret megjelölésével ha lehetne) TILOS IGO-T LINKELNI, IDE VAGY AKÁR A LETÖLTÉSEKHEZ FELTENNI. HA VALAKI TALÁL OKOSSÁGOT, ÍRJA MEG NEKEM PRIVÁTBAN ÉS BETESZEM "ODA" PROGRAMÉRT, TÉRKÉP LINKEKÉRT NEKEM ÍRJ, TŐLEM KÉRD, HA NINCS HOZZÁFÉRÉSED! moco
LEVELET KAPTUNK IGO-TÓL (MINT ANNO GAMELOFT ÉS EA-TÓL), HOGY AZONNAL TÁVOLÍTSUK EL A TÖRT PROGRAMJAIKAT AZ OLDALRÓL. EZÉRT AZ IGO IS ÚGY FOG MŰKÖDNI, MINT A GAMELOFT ÉS EA JÁTÉKOK KÉRÉSE, TEHÁT PRIVÁTBAN KELL KÉRNI. (kijelző méret megjelölésével ha lehetne) TILOS IGO-T LINKELNI, IDE VAGY AKÁR A LETÖLTÉSEKHEZ FELTENNI. HA VALAKI TALÁL OKOSSÁGOT, ÍRJA MEG NEKEM PRIVÁTBAN ÉS BETESZEM "ODA" PROGRAMÉRT, TÉRKÉP LINKEKÉRT NEKEM ÍRJ, TŐLEM KÉRD, HA NINCS HOZZÁFÉRÉSED! moco
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Mondjátok, ti olvassátok egyáltalán az első oldalt?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Mert nem egyezik a kijelző felbontása. Keres a kijelződnek megfelelőt.pezoka írta:Sziasztok
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!