Nem a program a hibája, nem fogsz olyat találni, ami tudja.Padawan írta:És hasonló Müveletre képes progi?
A 2.1-es oprendszer maga nem képes az SD-re telepített programot kezelni, mint említettem volt.
Ha meglesz a Froyo rá, azonnal menni fog.
Nem a program a hibája, nem fogsz olyat találni, ami tudja.Padawan írta:És hasonló Müveletre képes progi?
Nagyon is lehetséges az SD-re telepíteni, de olyan kártya kell hozzá, amin van egy EXT2/3/4 partíció. Ezek után kell egy kernel, ami támogatja, és mountolja. Ekkor létrehozol rajta 3 mappát: app, data és dalvik-cache néven, majd a /data-ból áthelyezel ide mindent megfelelően, és az üres mappákat symlinkeled. Így igazából átvered a rendszert, a kártyára telepít és mégis úgy érzi hogy a telefonmemóriába tette.Macika írta:Nem a program a hibája, nem fogsz olyat találni, ami tudja.Padawan írta:És hasonló Müveletre képes progi?
A 2.1-es oprendszer maga nem képes az SD-re telepített programot kezelni, mint említettem volt.
Lásd be ŐSZINTÉN, ez mennyivel egyszerűbb, mint a Froyo felrakása?fonix232 írta:Nagyon is lehetséges az SD-re telepíteni, de olyan kártya kell hozzá, amin van egy EXT2/3/4 partíció. Ezek után kell egy kernel, ami támogatja, és mountolja. Ekkor létrehozol rajta 3 mappát: app, data és dalvik-cache néven, majd a /data-ból áthelyezel ide mindent megfelelően, és az üres mappákat symlinkeled. Így igazából átvered a rendszert, a kártyára telepít és mégis úgy érzi hogy a telefonmemóriába tette.Macika írta:Nem a program a hibája, nem fogsz olyat találni, ami tudja.Padawan írta:És hasonló Müveletre képes progi?
Macika írta: Lásd be ŐSZINTÉN, ez mennyivel egyszerűbb, mint a Froyo felrakása?
Nem egyszerűbb de hatékonyabb. Mivel nem egy titkosított darabot tesz át a memkártyára amit futtatás előtt ki kell csomagolni, stb, hanem a teljes APK-t, így gyorsabb az alkalmazás elérése más programokból, stb.Macika írta:Lásd be ŐSZINTÉN, ez mennyivel egyszerűbb, mint a Froyo felrakása?fonix232 írta: Nagyon is lehetséges az SD-re telepíteni, de olyan kártya kell hozzá, amin van egy EXT2/3/4 partíció. Ezek után kell egy kernel, ami támogatja, és mountolja. Ekkor létrehozol rajta 3 mappát: app, data és dalvik-cache néven, majd a /data-ból áthelyezel ide mindent megfelelően, és az üres mappákat symlinkeled. Így igazából átvered a rendszert, a kártyára telepít és mégis úgy érzi hogy a telefonmemóriába tette.
Értem, köszi!fonix232 írta:Nem egyszerűbb de hatékonyabb. Mivel nem egy titkosított darabot tesz át a memkártyára amit futtatás előtt ki kell csomagolni, stb, hanem a teljes APK-t, így gyorsabb az alkalmazás elérése más programokból, stb.Macika írta:Lásd be ŐSZINTÉN, ez mennyivel egyszerűbb, mint a Froyo felrakása?fonix232 írta: Nagyon is lehetséges az SD-re telepíteni, de olyan kártya kell hozzá, amin van egy EXT2/3/4 partíció. Ezek után kell egy kernel, ami támogatja, és mountolja. Ekkor létrehozol rajta 3 mappát: app, data és dalvik-cache néven, majd a /data-ból áthelyezel ide mindent megfelelően, és az üres mappákat symlinkeled. Így igazából átvered a rendszert, a kártyára telepít és mégis úgy érzi hogy a telefonmemóriába tette.
szerintem ez a legjobb képernyőzár.kajszi22 írta:A lockbot nál nem tudtok jobb képernyő zárat ami a hang beállító gombbal lehet fel éleszteni a telefont?