Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

astonit írta:Valaki meg tudná mondani, hogy mi a csuda az a Dock Condition vagy Docking State? A Settings Profile, illetve a Locale programban is van ilyen opció, de képtelen vagyok rájönni, hogyan működhet. :(
A telefon szoftverében alaphelyzetben van egy dokkolt mód, ilyenekre lehet beállítani. De tudtommal rendes dock nincs még Galaxy S-hez, csak valamelyik Motorola kapott, de kínai cuccot lehet rendelni íbéjről, ami megbízható. Végülis egy USB állomás, amibe ha beleteszed a telefont, tölt, és különböző funkciókat, pl ébresztőóra, lát el. Én már régóta be akarok szerezni egy jobbfajta dokkot a G1-emhez, de normálisat szinte lehetetlen :S

pinkpig írta:Sziasztok!

Ferrari gyorsulását utánzó progi: http://www.youtube.com/watch?v=iRvlYNPk ... r_embedded

Nem tudjátok véletlen hogy ez létezik Androidra? vagy nem lehet valahogy megcsinálni mert ez IPhone-ra van.

Nagyon jó lenne.

Könnyedén meg lehetne oldani, ha egy jó fejlesztő megkapná a képeket és a hangokat, akkor elvileg összhangba lehetne hozni a gyorsulás és elfordulásmérővel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fonix232 2010-11-20 szomb. 17:21:09-kor.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
astonit
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: astonit »

Köszi a gyors és részletes választ! :)
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

Na annyian gyözködtek a rootolásrol most csak egy link kellene h hogy álljak neki és mit kellene tennem, hogyan csináljak mentést a szoftrol stb!
Macika köszönöm a választ és a többieknek is akkor nem mappázgatok csengöhang ügyben hanem root :) de hogyan :)

szerk.: megvan a topik én tudatlan...törölhetö amit irtam kivéve h köszönöm a válaszokat :)
HTC Desire HD :)
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

sotti5800 írta:Na annyian gyözködtek a rootolásrol most csak egy link kellene h hogy álljak neki és mit kellene tennem, hogyan csináljak mentést a szoftrol stb!
Macika köszönöm a választ és a többieknek is akkor nem mappázgatok csengöhang ügyben hanem root :) de hogyan :)

szerk.: megvan a topik én tudatlan...törölhetö amit irtam kivéve h köszönöm a válaszokat :)
de a letöltések között van a legegyszerűbb és legújabb módszer. feltelepíted, rányomsz, hogy root és annyi. utána a progit le is lehet törölni, ha zavar, a root megmarad.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37523
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

A Samsung alkalmazások között van egy új Snap 'N Go feltettem de nem jövök rá hogy mire jó. Valaki nézte már?
Rom: NG1
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

z4root a Marketen! Újabb verzió 1.2.2

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/z4root/com.z4mod.z4root
Vagy innen: http://www.megaupload.com/?d=LL7MMZVN
Kép
Támogatott készülékek:

Kód: Egész kijelölése

Compatible

Samsung Galaxy S (All variants)
Backflip
Sony X10
Xperia Mini
Droid 2
Galaxy Tab
Galaxy I5700
Galaxy 3 I5800
Droid X
Samsung Acclaim
Cricket Huawei Ascend
Motorola Cliq
Huawei 8120
Hero
G1
Optimus T
Droid 1
Garmin Asus A50
Motorola Defy
LG Ally
Motorola Flipside
Motorola Milestone 2
Dell streak
X10 Mini Pro
Huawei MATE 9 Android 7
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

kisdobos írta:A Samsung alkalmazások között van egy új Snap 'N Go feltettem de nem jövök rá hogy mire jó. Valaki nézte már?
már ahogy belenézel, írja, hogy pc és telefon közötti kapcsolat. letöltöd, lesz a belső 8 gigán egy .exe fájlod, felteszed a pc-re és tádámm. képet, videót és zenét lehet átküldeni, vagy valami ilyesmi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

moco írta:
kisdobos írta:A Samsung alkalmazások között van egy új Snap 'N Go feltettem de nem jövök rá hogy mire jó. Valaki nézte már?
már ahogy belenézel, írja, hogy pc és telefon közötti kapcsolat. letöltöd, lesz a belső 8 gigán egy .exe fájlod, felteszed a pc-re és tádámm. képet, videót és zenét lehet átküldeni, vagy valami ilyesmi
Na idáig eljutottam mag is van a kapcsolat de a kamerát akarja hasznánli de hogyan azt nem tudom.
Rom: NG1
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

kisdobos írta:Na idáig eljutottam mag is van a kapcsolat de a kamerát akarja hasznánli de hogyan azt nem tudom.
én már ki is töröltem.
S10+ Dual / SGS4
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

moco írta:
sotti5800 írta:Na annyian gyözködtek a rootolásrol most csak egy link kellene h hogy álljak neki és mit kellene tennem, hogyan csináljak mentést a szoftrol stb!

de a letöltések között van a legegyszerűbb és legújabb módszer. feltelepíted, rányomsz, hogy root és annyi. utána a progit le is lehet törölni, ha zavar, a root megmarad.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37523
De az a root biztos jó DHD-re is? Mert ha jól tudom, még Cyan is csak odáig jutott, hogy CM6-ot trükközéssel SD kártyáról tudott bootoltatni, annyira védettek a belső NAND memória területei, és eddig nem volt permanens root, csak ideiglenes.
De lehet hogy én vagyok lemaradva!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Válasz küldése

Vissza: “Android”