Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

astonit
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: astonit »

Az Applaneten sajnos nagyon sok program nincs fent. Csak azokat töltik fel, amikhez van törés, és egyébként is megtalálhatóak különböző fórumokon. :(
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

moco írta:Full Screen Caller ID v4.0.3
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... 649&page=0
Nekem nem települ fel ... :(
Google Nexus5 32gb Black
holyba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 950

Hozzászólás Szerző: holyba »

Sziasztok nem tudtok véletlenül olyan programot amivel usb modemként tudnám használni a telefont?Motorola Milestone esetleg valamilyen megoldás?köszi
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

hunhool írta:
moco írta:Full Screen Caller ID v4.0.3
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... 649&page=0
Nekem nem települ fel ... :(
nekem sem, uninstallálni kell az előzőt és úgy telepíteni ezt. oda is fogom írni a letöltésekhez.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Lobi írta:Fent van nekem is az applanet, de ott nincs meg ez a program, mármint a magyarítás!
a fő programot le tudtam tölteni, a továbbiakat már nem is néztem.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Van vajon arra progi (vagy titkos módszer), hogy a g-mailes névjegyzéket telefonossá átmentsem és fordítva?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nocsesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Commtiva Z71

Hozzászólás Szerző: nocsesz »

Macika írta:Van vajon arra progi (vagy titkos módszer), hogy a g-mailes névjegyzéket telefonossá átmentsem és fordítva?
Nem értem a kérdést a gmailos az telefonos is :shock:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta:Van vajon arra progi (vagy titkos módszer), hogy a g-mailes névjegyzéket telefonossá átmentsem és fordítva?
Háááát...
Esetleg olyat tudsz, hogy a GMail-ben Címtárban Exportálod CSV vagy vCard formátumba, majd telefonra ráteszed és importálod. Ugyanezt fordítva is lehet, Névjegyzékben tudod exportálni (/sdcard/*****contacts.vcf) majd GMail-el beolvastatni.

De ha arra gondolsz hogy kompletten átalakítani, az nehezebb lesz. Ugyanis míg telefonon egy SQLite táblában vannak benne (eléggé redundáns módon) a névjegyek, addig a GMail adatbázisában másképpen (így csak az exportálás megy). De ha a névjegyzéket le akarod menteni, akkor kimásolod a /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db filet, majd wipe után visszateszed, és voilá a névjegyzék megvan, szinkronizálható formában!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

fonix232 írta:
Háááát...
Esetleg olyat tudsz, hogy a GMail-ben Címtárban Exportálod CSV vagy vCard formátumba, majd telefonra ráteszed és importálod. Ugyanezt fordítva is lehet, Névjegyzékben tudod exportálni (/sdcard/*****contacts.vcf) majd GMail-el beolvastatni.

De ha arra gondolsz hogy kompletten átalakítani, az nehezebb lesz. Ugyanis míg telefonon egy SQLite táblában vannak benne (eléggé redundáns módon) a névjegyek, addig a GMail adatbázisában másképpen (így csak az exportálás megy). De ha a névjegyzéket le akarod menteni, akkor kimásolod a /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db filet, majd wipe után visszateszed, és voilá a névjegyzék megvan, szinkronizálható formában!
Na, akkor elmondom az egészet. :)

N97-esem volt. Nem tudtam, amikor eladtam (1 nappal a GalaxyS megvétele előtt), hogy hogyan fogom tudni átvinni a számokat a symbianból az Androidra, ezért telepítettem a Nokiára egy alkalmazást amivel felnyomtam az összes számomat a g-mail postafiókomba. Idáig OK, ahogy meglett a SGS, azonnal le is szinkronizálta, tökéletes minden.
Most meglett a nejemnek is a telója (SG3), nála viszont SIM-kártyán költöztek át a számok, be is kerültek a telefon-memóriába, viszont szeretném, ha (für alle Fälle) azok átkerülnének a google fiókba, hogy meglegyenek biztonságban.

Szóval ezért érdekelne a dolog, oda-vissza.

Ami ötletet adtál, az szimpatikus és kivitelezhető, köszönöm szépen!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Az a baj ezzel az ötlettel, hogy nem nagyon visz át minden pontos adatot (értsd, vannak hiányok, pl nem támogatott mezők). Legegyszerűbb úgy lenne, hogy egy gyors wipe, majd SIM kártyáról bemásolni (ugyanott ahol importálsz, Névjegyzék menüje, Export/Import, majd ott Importálás SIM kártyáról), megszerkeszteni szépre, és csak utána hozzáadni egy ÜRES google fiókot. Vagy, előbb google fiók, majd SIMről másolás. Így gép nélkül el lehet intézni az egészet!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Válasz küldése

Vissza: “Android”