iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- zozoteam79
- Újonc
- Készüléktípus: sony xperia s
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Imádom ezt a platformot
Ha szeretnél jelenlegi munkád mellé egy kis mellékes jövedelmet szerezni, akkor ajánlom figyelmedbe az iwowwe-t. Tudj meg többet az oldalról:http://www.wowwenetwork.com
- amen
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2 GT-I9100
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Segítsetek már nekem, lécci!
SGS 2-re (ICS, vk-5.1.2 ROM) szeretném feltenni a magyar nyelvű iGO PRIMO v2.0-t (9.6.7.235654), ami tartalmaz minden "földi jót" (magyar nyelvet, hangutasítást, legfrissebb térképet, poi-t, ...stb.) .
Ha létezik egyáltalán ilyen "csomag".
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
SGS 2-re (ICS, vk-5.1.2 ROM) szeretném feltenni a magyar nyelvű iGO PRIMO v2.0-t (9.6.7.235654), ami tartalmaz minden "földi jót" (magyar nyelvet, hangutasítást, legfrissebb térképet, poi-t, ...stb.) .
Samsung Galaxy S2 - GT-I9100
ROM: [ICS 4.0.3]--VK--ICS-XWLPG-V5.1.2-Jkay --
Phone: XXLQ5
Kernel: Siyah 3.3.1
ROM: [ICS 4.0.3]--VK--ICS-XWLPG-V5.1.2-Jkay --
Phone: XXLQ5
Kernel: Siyah 3.3.1
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Ugye túlfutottál az első oldalon? Ha igen, olvass beleamen írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Galaxy S2-re feltettem az új JB romot, és most azt mondja a Primo induláskor, hogy "Hiányzó vagy hiányos mappa: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license". Gondoltam azért van, mert a JB máshová csatolja fel a külső SD-t, így a Primo nem találja meg az iGO mappát és annak tartalmát, többek közt a licensz fájlokat, ezért a sys.txt-be beírtam a többi mellé az új útvonalat, vagyis "/mnt/extsdcard/igo", de így sem megy. Mi a teendő?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Érdekes, nekem megy gond nélkül. Mindjárt megy pü.kissati66 írta:Galaxy S2-re feltettem az új JB romot, és most azt mondja a Primo induláskor, hogy "Hiányzó vagy hiányos mappa: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license". Gondoltam azért van, mert a JB máshová csatolja fel a külső SD-t, így a Primo nem találja meg az iGO mappát és annak tartalmát, többek közt a licensz fájlokat, ezért a sys.txt-be beírtam a többi mellé az új útvonalat, vagyis "/mnt/extsdcard/igo", de így sem megy. Mi a teendő?
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- laci64
- Moderátor
Az első oldalon mi vagyon írva?denjin írta:Sziasztok!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
Feltelepítettem a Primo-t a HTC-mre(Android).Egy másik, szintén HTC-n is ezt produkálja. Eddig tökéletesen működött. de a napokban bekapcsolás után nem sokkal kilép.
Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnak is van e ilyen gondja, és lehet e orvosolni valahogy.
Előre is köszi
goolyoo
Lenne egy kis gondom.
Feltelepítettem a Primo-t a HTC-mre(Android).Egy másik, szintén HTC-n is ezt produkálja. Eddig tökéletesen működött. de a napokban bekapcsolás után nem sokkal kilép.
Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnak is van e ilyen gondja, és lehet e orvosolni valahogy.
Előre is köszi
goolyoo
- laci64
- Moderátor
Nem fényképeztél azóta a telefonnal?goolyoo írta:Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
Előre is köszi
goolyoo
Ha nem akar indulni a primo:
Ellenőrizd a DCIM mappát. Nem a DCIM mappával van baja a primonak, hanem a benne található képpel.
Ha telefonnal korábban készítettél olyan felvételt, tudtod vagy tudtod nélkül, aminél a GPS be volt kapcsolva, így koordináta is került a kép infójába. A primo megpróbálja betölteni, ezért akad ki. Tehát a DCIM mappa maradhat csak a képeket mentsd le belőle és arra vigyáz ezentúl, hogy kép készítéskor ne legyen a GPS bekapcsolva, vagy a fényképező programban kapcsold ki a helymeghatározós beállítást. Ez persze más mappára is vonatkozhat, amiben vannak képek.