Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
honlap szerint csak oem verzio van.. de egyes fizetős oldalakon lelehetne tölteni de valahogy erre nincs pénzem.. 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy S
- Been thanked: 0
Nem tudom, észrevettétek-e, de a Marketben kb egy hete már elérhető a Hungarian for Smart Keyboard. Eddig is szerettem ezt a billentyűzetet, de most már főleg szeretem. 
Egyébként tegnap magának a programnak is elérhetővé vált a legújabb, 3.10.0-es verziója.

Egyébként tegnap magának a programnak is elérhetővé vált a legújabb, 3.10.0-es verziója.
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Sajnos nem jövök rá,ha telepítem ezt a programot hol tudom beállítani,hogy ezt használja alapból a készülékem?astonit írta:Nem tudom, észrevettétek-e, de a Marketben kb egy hete már elérhető a Hungarian for Smart Keyboard. Eddig is szerettem ezt a billentyűzetet, de most már főleg szeretem.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
A beállitásoknál-a területi-szövegbeállitásoknál,ahova,ha letöltöd telepiti a telcsi.
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Segítsen rajtam valaki, legyen szíves! Egy olyan programot keresek, ami a névjegyzékben lévő keresztnevek névnapjára emlékeztet. Hiába próbálom megjegyezni nem megy!! Pedig kapásból el tudom mondani a telefonomon lévő kb. 600 bejegyzés 5/6-nak a telefonszámát. De egy ilyen "egyszerű" dologgal nem bír az agyam!! Akkorát égtem ma mint az Ausztrál őserdő, emiatt!!! Ha van ilyen linkeljétek már be légyszíves!!!!
Hálám örökké üldözni fog!!!

Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- maniac86
- 1. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy+
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 11 times
az a megoldás nemjön szóba hogy googlemail/naptár/magyar névnapok...aztán szinkronizálod telefonnal...és végül Smooth Calendar...és ezt kirakod főképernyődre így mindig láthatod az aktuális névnapokatemery1975 írta:Segítsen rajtam valaki, legyen szíves! Egy olyan programot keresek, ami a névjegyzékben lévő keresztnevek névnapjára emlékeztet. Hiába próbálom megjegyezni nem megy!! Pedig kapásból el tudom mondani a telefonomon lévő kb. 600 bejegyzés 5/6-nak a telefonszámát. De egy ilyen "egyszerű" dologgal nem bír az agyam!! Akkorát égtem ma mint az Ausztrál őserdő, emiatt!!! Ha van ilyen linkeljétek már be légyszíves!!!!

Defy+ -> CyanMobile eXperience [2.3.8] -> 1.2 GHz
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Smart Keyboard PRO Version 3.10.1 magyar nyelvű billentyűzetprogram magyar T9 támogatással!
http://www.megaupload.com/?d=K2841AHB
http://data.hu/get/3171759/s101.zip.html

http://www.megaupload.com/?d=K2841AHB
http://data.hu/get/3171759/s101.zip.html
Kód: Egész kijelölése
http://www.appbrain.com/app/smart-keyboard-pro/net.cdeguet.smartkeyboardpro
http://www.appbrain.com/app/hungarian-for-smart-keyboard/net.cdeguet.smartkeyboardpro.hu

Huawei MATE 9 Android 7
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
A smart keyboard pro beállításaiban;-)matis12 írta:Sajnos nem jövök rá,ha telepítem ezt a programot hol tudom beállítani,hogy ezt használja alapból a készülékem?astonit írta:Nem tudom, észrevettétek-e, de a Marketben kb egy hete már elérhető a Hungarian for Smart Keyboard. Eddig is szerettem ezt a billentyűzetet, de most már főleg szeretem.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Hello. Legyen szíves valaki linkelje be nekem a WiFiautomatic-ot. Eltünt a wifi amit eddig használtam, és most a marketre sem tudok fel menni. Köszönöm.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Védett alkalmazás nem lehet apk-t készíteni, de miért kell ehhez alkalmazás? A telefon értesít ha talál hálózatot.papa490 írta:Hello. Legyen szíves valaki linkelje be nekem a WiFiautomatic-ot. Eltünt a wifi amit eddig használtam, és most a marketre sem tudok fel menni. Köszönöm.
Huawei MATE 9 Android 7