iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE V970
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Köszi a választ! Visszaraktam a myway-t.
Még 2 kérdés:
MyWay-hez a POIplaza.com poi-jai közül az igo8-akat (*.kml) vagy az igo 2006-osakat (*.asc) kell letölteni és a poi mappába tenni? Próbáltam mindkettőt, de egyiket se látja amikor hasznos helyeket próbálnék vele keresni. BP-en pl. csak 5-6db süllyedőoszlopot mutat (pedig van fent komplett poi fájl is). Hogy lehet vele keresni poi-t?
A "basemap..." nevű fájl mindenképp kell a térképek közé? Csak mert az már 2009-es.
Még 2 kérdés:
MyWay-hez a POIplaza.com poi-jai közül az igo8-akat (*.kml) vagy az igo 2006-osakat (*.asc) kell letölteni és a poi mappába tenni? Próbáltam mindkettőt, de egyiket se látja amikor hasznos helyeket próbálnék vele keresni. BP-en pl. csak 5-6db süllyedőoszlopot mutat (pedig van fent komplett poi fájl is). Hogy lehet vele keresni poi-t?
A "basemap..." nevű fájl mindenképp kell a térképek közé? Csak mert az már 2009-es.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
1, Az amigo kml-t töltsd le, és a content, poi mappába másold. Csak a traffipax adatbázis legyen txt, és azt a speedcams mappába.emil írta:Köszi a választ! Visszaraktam a myway-t.
Még 2 kérdés:
2, Nem kel a basemap, ha egyforma térképeket használsz.
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem a MyWaytől lesz jobb. Sőt, az iGO-nak semmi köze a MyWay-hez. Egyáltalán nincs semmi a MyWay az iGO-ban.emil írta:Sziasztok,
Miben jobb a primo a mywaytől?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS+8GB MicroSDHC
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszönöm a választ!laci64 írta:Ellenőrizd a DCIM mappát. Nem a DCIM mappával van baja a primonak, hanem a benne található képpel.Szijjas01 írta:Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e megoldást arra, hogy HTC one X készüléken működjön az iGo?
Már kipróbáltam, hogy DCIM mappát átírom, törlöm illetve rengeteg féleképpen feltettem, de sajnos nem megy.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Ha telefonnal korábban készítettél olyan felvételt, tudtod vagy tudtod nélkül, aminél a GPS be volt kapcsolva, így koordináta is került a kép infójába. A primo megpróbálja betölteni, ezért akad ki. Tehát a DCIM mappa maradhat csak a képeket mentsd le belőle és arra vigyáz ezentúl, hogy kép készítéskor ne legyen a GPS bekapcsolva, vagy a fényképező programban kapcsold ki a helymeghatározós beállítás.
Sajnos így sem megy.
Lementettem az összes képet, kikapcsoltam a kamerában a geo.-t is.
Telepítettem, és induláskor sötét kép, majd kilép a menübe.
Annyit látok, hogy szeretne elindulni, mert a GPS ikon megjelenik az indításkor, mjad miután kilépett el is tűnik.

A telefon biztos képes futtatni, mert a régi iGO megy rajta, csak a képernyő kb. 25%-án, így meg elég necces közben nézni.

Ha más nem marad(1 hónap próbálkozás után), akkor felteszem azt, mert holnaptól külföldön szeretném használni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szijjas01 2012-09-08 szomb. 10:05:29-kor.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
OFF:
HA EGY PICIKÉT IS SZERETTEK, NE HAGYJATOK RÁ A HOZZÁSZÓLÁSOK UTÁN PLUSZ SORT. ÁLLANDÓAN TÖRÖLGETEM A FÖLÖSLEGES SOROKAT, MERT NAGYON SOKAT KELL AKKOR GÖRGETNI, HA BENNE HAGYOM. TELEFONON MÉG ROSSZABB A DOLOG, MINT PC-N.
KÖSZI.
TEHÁT A HOZZÁSZÓLÁS UTÁN EGYBŐL ÍRJATOK, NE RAKJATOK BE MÉG EGY SORT.
HA EGY PICIKÉT IS SZERETTEK, NE HAGYJATOK RÁ A HOZZÁSZÓLÁSOK UTÁN PLUSZ SORT. ÁLLANDÓAN TÖRÖLGETEM A FÖLÖSLEGES SOROKAT, MERT NAGYON SOKAT KELL AKKOR GÖRGETNI, HA BENNE HAGYOM. TELEFONON MÉG ROSSZABB A DOLOG, MINT PC-N.
KÖSZI.
TEHÁT A HOZZÁSZÓLÁS UTÁN EGYBŐL ÍRJATOK, NE RAKJATOK BE MÉG EGY SORT.

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
Nincs itt senki sem akinek HTC One X telcsije van és megy rajta rendesen a Primo?
Segítsetek már Szijjas01-nek, mert holnap elutazik, ne maradjon már primo nélkül
Segítsetek már Szijjas01-nek, mert holnap elutazik, ne maradjon már primo nélkül

S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Én adtam neki linket ami már egyik ismerösömnek jól müködöttmoco írta:Nincs itt senki sem akinek HTC One X telcsije van és megy rajta rendesen a Primo?
vagy marad a sygic aura
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Nekem is Htc One X-van,de nem tudok linket adni hozzá. Letöltöttem a megfelelő felbontású apk fájlt "onnét" és megy minden tökéletesen.
Talán annyit lehetne még megpróbálni,hogy... ki kellene törölni a sys fájlt az igo mappából, majd újra indítani a készüléket és a programot is a sys fájl nélkül.
Talán annyit lehetne még megpróbálni,hogy... ki kellene törölni a sys fájlt az igo mappából, majd újra indítani a készüléket és a programot is a sys fájl nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matis12 2012-09-08 szomb. 11:39:29-kor.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Más mappában nincsenek esetleg képek?Szijjas01 írta:Köszönöm a választ!
Sajnos így sem megy.
Lementettem az összes képet, kikapcsoltam a kamerában a geo.-t is.
Telepítettem, és induláskor sötét kép, majd kilép a menübe.
Annyit látok, hogy szeretne elindulni, mert a GPS ikon megjelenik az indításkor, mjad miután kilépett el is tűnik.
A telefon biztos képes futtatni, mert a régi iGO megy rajta, csak a képernyő kb. 25%-án, így meg elég necces közben nézni.
Ha más nem marad(1 hónap próbálkozás után), akkor felteszem azt, mert holnaptól külföldön szeretném használni.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- moco
- Fő moderátor
Találtam egy működőt, küldtem is egy privátot. Szerintem ezzel majd menni fog, mert másnál tökéletesen megy.
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4