Újabb, teljesen más a megjelenése. De 3D gyorsító kel hozzá.siofok01 írta:az aura jobb?
ANDROID: SYGIC 10 navigációs szoftver.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: ANDROID: SYGIC 10 navigációs szoftver.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S 4.0.4
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times
jah akkor a wildfire-en kilőve.laci64 írta:Újabb, teljesen más a megjelenése. De 3D gyorsító kel hozzá.siofok01 írta:az aura jobb?

- hellfire
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!!
Azután érdeklődnék miért van az, hogyha kicserélem a mem. karit a SGS-be, újra kell aktiválni, viszont ha régit teszem vissza ugyanúgy működik. Ja a belső tárhelyre van telepítve.
((
Azután érdeklődnék miért van az, hogyha kicserélem a mem. karit a SGS-be, újra kell aktiválni, viszont ha régit teszem vissza ugyanúgy működik. Ja a belső tárhelyre van telepítve.

- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
A kedvenceket át lehet valahogy ültetni az Aura-ba? A favorites.upi másolása a maps mappából az Aura/maps mappába nem vezetett eredményre.
A kedvenceket át lehet valahogy ültetni az Aura-ba? A favorites.upi másolása a maps mappából az Aura/maps mappába nem vezetett eredményre.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Bluepanther Thunder
Sziasztok
EXTRA SÜRGŐS segítséget szeretnék kérni.
Bocs, hogy így berobbanok, de hétfő hajnalban mennem kell AUSZTRIÁBA és nem tudom hogyan tudnám a leggyorsabban megtalálni az ausztria térképet.
Most fönn van az eszközömön a magyar térkép, működik is, innen az első oldalon lévő linkről szedtem le.
Kérem akinek birtokában van az az információ, hogy honnan szedjem le és hogyan másoljam be (esetleg a magyar friss is) kérem segítsen, mert a Bluepanther Thunder tabletemre nem lehet IGO-t tenni.
Címem: bartalom@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm, Tibor
Bocs, hogy így berobbanok, de hétfő hajnalban mennem kell AUSZTRIÁBA és nem tudom hogyan tudnám a leggyorsabban megtalálni az ausztria térképet.
Most fönn van az eszközömön a magyar térkép, működik is, innen az első oldalon lévő linkről szedtem le.
Kérem akinek birtokában van az az információ, hogy honnan szedjem le és hogyan másoljam be (esetleg a magyar friss is) kérem segítsen, mert a Bluepanther Thunder tabletemre nem lehet IGO-t tenni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 5 times
Ha van aura download ikonod akkor arra katt rá és ott tudod ki választani a megfelelő térképeket!Majd letöltöd!bartalom írta:Sziasztok
ROM:gyári
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Senasation
Sziasztok!
Már egyszer feltelepítettem a sygic egy másik verzióját Nokiára minden gond nélkül. Most HTC Sensationra próbálom a 8.12 vagy 8.14-et de amikor feltelepedik, ha feltelepedik, akkor kiírja "A Mobil Maps 10 alkalmazás (folyamat com.sygic.driver) váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra."
Na ez miért van?
Tamás
Már egyszer feltelepítettem a sygic egy másik verzióját Nokiára minden gond nélkül. Most HTC Sensationra próbálom a 8.12 vagy 8.14-et de amikor feltelepedik, ha feltelepedik, akkor kiírja "A Mobil Maps 10 alkalmazás (folyamat com.sygic.driver) váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra."
Na ez miért van?
Tamás
- xbs1
- Újonc
- Készüléktípus: N79
Sziasztok!
Kérdésem lenne! Ha én a uticélt térképen szeretném megadni, hogy kell?
Második kérdésem lenne.: Érintési pontokat szeretnék berakni, ha én arra szeretnék utazni.
Ezek fontosak lennének nekem.
Köszönöm a segítőnek.
Kérdésem lenne! Ha én a uticélt térképen szeretném megadni, hogy kell?
Második kérdésem lenne.: Érintési pontokat szeretnék berakni, ha én arra szeretnék utazni.
Ezek fontosak lennének nekem.
Köszönöm a segítőnek.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Android 4.0-án is navigál az új Sygic v11.2.3 navigációs rendszer!
A legfrissebb változat új funkciókkal, új régiókkal és szélesebb körű eszköztámogatással rendelkezik.
Az Android Marketen megjelent Sygic GPS Navigation már széles körét támogatja a legfrissebb Android 2.3, 3.0, 3.2 és 4.0 rendszerrel ellátott táblagépeknek, mint pl. a Motorola Xoom vagy az Asus Transformer.
A nagy érdeklődéssel várt Google Local Search és kedvenc POI importálás funkciók fejlesztésén kívül a Sygic alkalmazás további jelentős fejlesztéseket is tartalmaz.
Az új interaktív térkép lehetővé teszi, hogy a felhasználók a megjelenő elemeket megérintve arról információkat kaphassanak vagy műveleteket hajtsanak végre a kiválasztott elemhez kapcsolódóan.
Az alkalmazás használata biztonságosabbá vált a beszédszintézisen alapuló Text-to-Speech funkciónak köszönhetően. További praktikus újítás a vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlát változásra, mely megjelöli azt a távolságot is, ahonnan a korlátozás érvényesül.
A Dynamic Lane Guidance (dinamikus sávasszisztens) animációval jelzi bonyolult autópálya kereszteződéshez közeledve, hogy melyik sávot kell választani.
A Sygic GPS Navigation új funkciói:
- Google Local Search
- Dynamic Lane Guidance, animált sávasszisztens, mely megjelenít minden sávot, - kiemelve a választandót
- Text-to-Speech beszédszintézis
- Vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlátozásról a távolság megjelölésével
- Kedvenc POI importálása: http://www.sygic.com/poi
- Quick Search™ (gyorskereső) közvetlenül a térképről elérhető
- Navigálás fotón jelölt pontokhoz, akár galériából megnyitva, akár a Panoramion keresztül térképre feltöltött fotók alapján
- Interaktív térkép – érintse meg bármelyik utcát, POI-t vagy fotót a kijelöléshez, majd érintse meg a megjelenő buborékot a művelet kiválasztásához
- Beállítási lehetőség a text-to-speech hangutasításhoz
- Közlekedési dugók jelzése a text-to-speech funkcióval
- Továbbfejlesztett forgalmi állapot jelzés a navigációs képernyőn
- Események listájának megjelenítése a megtervezett útvonalon a térképen megjelenő forgalmi állapotot jelző ikon megérintésével
- Váltás a gyalogos/autós üzemmód között a jármű nyíl érintésével
- Segélykérő hívás indítása az Info menüpontból
A legfrissebb változat új funkciókkal, új régiókkal és szélesebb körű eszköztámogatással rendelkezik.
Az Android Marketen megjelent Sygic GPS Navigation már széles körét támogatja a legfrissebb Android 2.3, 3.0, 3.2 és 4.0 rendszerrel ellátott táblagépeknek, mint pl. a Motorola Xoom vagy az Asus Transformer.
A nagy érdeklődéssel várt Google Local Search és kedvenc POI importálás funkciók fejlesztésén kívül a Sygic alkalmazás további jelentős fejlesztéseket is tartalmaz.
Az új interaktív térkép lehetővé teszi, hogy a felhasználók a megjelenő elemeket megérintve arról információkat kaphassanak vagy műveleteket hajtsanak végre a kiválasztott elemhez kapcsolódóan.
Az alkalmazás használata biztonságosabbá vált a beszédszintézisen alapuló Text-to-Speech funkciónak köszönhetően. További praktikus újítás a vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlát változásra, mely megjelöli azt a távolságot is, ahonnan a korlátozás érvényesül.
A Dynamic Lane Guidance (dinamikus sávasszisztens) animációval jelzi bonyolult autópálya kereszteződéshez közeledve, hogy melyik sávot kell választani.
A Sygic GPS Navigation új funkciói:
- Google Local Search
- Dynamic Lane Guidance, animált sávasszisztens, mely megjelenít minden sávot, - kiemelve a választandót
- Text-to-Speech beszédszintézis
- Vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlátozásról a távolság megjelölésével
- Kedvenc POI importálása: http://www.sygic.com/poi
- Quick Search™ (gyorskereső) közvetlenül a térképről elérhető
- Navigálás fotón jelölt pontokhoz, akár galériából megnyitva, akár a Panoramion keresztül térképre feltöltött fotók alapján
- Interaktív térkép – érintse meg bármelyik utcát, POI-t vagy fotót a kijelöléshez, majd érintse meg a megjelenő buborékot a művelet kiválasztásához
- Beállítási lehetőség a text-to-speech hangutasításhoz
- Közlekedési dugók jelzése a text-to-speech funkcióval
- Továbbfejlesztett forgalmi állapot jelzés a navigációs képernyőn
- Események listájának megjelenítése a megtervezett útvonalon a térképen megjelenő forgalmi állapotot jelző ikon megérintésével
- Váltás a gyalogos/autós üzemmód között a jármű nyíl érintésével
- Segélykérő hívás indítása az Info menüpontból
Kód: Egész kijelölése
Tiltott fájlmegosztó!/TV2S8NY938
Samsung galaxy s7 edge
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
A Text-to-Speech beszédszintézis sajnos nálam nem működik Magyar nyelvel. Az útvonal tervezése pedig továbbra is egy kalap sz....r.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....