Android emulátor pc-re

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Android emulátor pc-re

Hozzászólás Szerző: Damir »

moco írta:nincs olyan, hogy bezárás. nem lehet kilépni úgy belőle, hogy bezárod, mint symbiannál vagy wm-nél. vagy vissza nyíllal mész az elejére, vagy a home gomb. lehibernálja a programokat, csak az marad nyitva a háttérben, amit sűrűn használsz. de azért azt is lehet, hogy egy taskmanager progival is be lehet zárni, ha akarja az ember.
Ahha... Viszont akkor olyan, hogy multitask is úgy működik, ahogy mondjuk az új iPhone-ban vagy a Badában? :hmm2:
Az úgy nem túl fasza :roll:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Damir írta:Ahha... Viszont akkor olyan, hogy multitask is úgy működik, ahogy mondjuk az új iPhone-ban vagy a Badában? :hmm2:
nem tudom, hogy működik, ezt is meg kellett kérdeznem, amit írtam, egy nexus tulajtól. mivel nekem egyik sincs, ezért saját tapasztalatom nem sok van......de már nem sokáig :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Nem: Férfi
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

moco írta:
Damir írta:Ahha... Viszont akkor olyan, hogy multitask is úgy működik, ahogy mondjuk az új iPhone-ban vagy a Badában? :hmm2:
nem tudom, hogy működik, ezt is meg kellett kérdeznem, amit írtam, egy nexus tulajtól. mivel nekem egyik sincs, ezért saját tapasztalatom nem sok van......de már nem sokáig :)
igen, ez engem is érdkel nagyon. egy tapasztalt android felhasználó irja meg légyszi, hogy be lehet-e zárni a progikat közvetlenül! köszi!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Task manager programmal lehet bezárni a futó alkalmazásokat(közvetlenül nem), akár darabonként ,akár egyszerre. Van millió ingyenes , én már nem használok mivel nincs rá szükségem. A memóriakezelés tökéletes, így feleslegessé vált csak helyet foglal. Olyan még nem fordúlt elő ,hogy tehetetlen volt a telepített alkalmazás ami ugye gyakori a symbis teloknál. :D
Huawei MATE 9 Android 7
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

reddoors írta:Task manager programmal lehet bezárni a futó alkalmazásokat(közvetlenül nem), akár darabonként ,akár egyszerre. Van millió ingyenes , én már nem használok mivel nincs rá szükségem. A memóriakezelés tökéletes, így feleslegessé vált csak helyet foglal. Olyan még nem fordúlt elő ,hogy tehetetlen volt a telepített alkalmazás ami ugye gyakori a symbis teloknál. :D
És akkor most van igazi multitasking vagy nincs? :hmm2:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Damir írta:
Végülis van is meg nincs is. Van, mert vannak alkalmazások amik futnak a háttérben, és aktívan futnak, viszont a legtöbb program, mint mondva volt, lehibernálja magát a következő "futtatásig".
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
janez
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Jiayu G3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: janez »

fonix232 írta:
Damir írta:
Végülis van is meg nincs is. Van, mert vannak alkalmazások amik futnak a háttérben, és aktívan futnak, viszont a legtöbb program, mint mondva volt, lehibernálja magát a következő "futtatásig".
Ez így van. Néhány alapprogram a háttérben "vár", de a többség bezáródik, ha a rendszer úgy érzékeli, hogy szükség van erre a ram miatt. Ezért nem is használok task managart. Először nekem is furcsa volt a rendes multitasking hiánya, de megszokható. A stabilitásnak ez az ára.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

janez írta: Ez így van. Néhány alapprogram a háttérben "vár", de a többség bezáródik, ha a rendszer úgy érzékeli, hogy szükség van erre a ram miatt. Ezért nem is használok task managart. Először nekem is furcsa volt a rendes multitasking hiánya, de megszokható. A stabilitásnak ez az ára.
Ha jól tudom van lehetőség programoknál a háttérben tartásra, pl naviknál, csak valamit módosítani kell az APK fileban... :hmm2: ennek még utánajárok!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Cseri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Cseri »

sziasztok nekem ez az emulátor nem müködik mi lehet a baj?? win 7 em van
Siemens C55 --> * Motorola E398 * --> Sony W800i --> Sony W300i --> Nokia 6233 --> * Nokia 5800 * --> Samsung Galaxy S
wandamme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6630
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wandamme »

hali kérdezném hogy a psx1 emulátorral juttot -e valaki valamire??! vagy lesz-e galaxy s-n?! :yeah:
Válasz küldése

Vissza: “Android”