Android: Sygic Aura GPS Navigation
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC DESIRE z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Android: Sygic Aura GPS Navigation
Sziasztok
Ilyen szoftvert használnék, de olyan szarvas hibákkal tervez, hogy az már baleset veszélyes.
pl.- M2 -en ha tovább mész mint ahogy a progi tervezte akkor a dupla piros záróvonalon keresztül visszafordít
vagy a Soroksári úton 3-4 sávon plusz záróvonalon keresztül navigál
Létezik ez ellen valami beállítás?
Mi a legfrissebb térkép hozzá, mert amit a Sygic Downloader-rel leszedett wi-fin keresztül az már meglehetősen elavult
Ilyen szoftvert használnék, de olyan szarvas hibákkal tervez, hogy az már baleset veszélyes.
pl.- M2 -en ha tovább mész mint ahogy a progi tervezte akkor a dupla piros záróvonalon keresztül visszafordít
Mi a legfrissebb térkép hozzá, mert amit a Sygic Downloader-rel leszedett wi-fin keresztül az már meglehetősen elavult
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Azért nem szentírás az, amit egy ilyen navigációs program akar!!!!keszo-titusz írta:Sziasztok

Beállítás? Nem!
Megoldás? Igen! Töröld le a fenébe, és használj mást!! Pl: Navigon 4.0 (nem 3.5!), iGO, NDrive, Motonav, Copilot, Google Maps. És kb. ennyi a választék. Tessék kipróbálni a szimpatikusat....
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC DESIRE z
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Teljesen igazad van nem szentírás.
Navigon-t néztem még lehetőségnek, de megrémiszt a marketes ára.
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Akkor nézz szét itt a fórumon! Tudtommal -az iGO-t kivéve- mindegyik megtalálható a saját topicjában. Ingyen meg csak megéri kipróbálni. Nem?keszo-titusz írta:Teljesen igazad van nem szentírás.

Nekem a Sygic, és a Navigon van fent, és nincs problémám velük. Mondjuk az is igaz, hogy nem pesti vagyok........

Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GS 4
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Egy másik oldalon találtam friss sygic aura-t (3.0/11.2.5) (nem tudom mit lehet itt reklámozni és mit nem
magyar se forum ). Szóval ma próba, aztán meglátom mi lesz vele. Annyit már látok, hogy végre képes megjeleníteni a speedcam-eket! (A tervezésről nem mondok semmit! Tegnap igo-val sikerült egy szép kitérőt megejtenem - nem figyeltem eléggé.)

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
És ehhez mit szólsz?nembalek írta:Egy másik oldalon találtam friss sygic aura-t (3.0/11.2.5) (nem tudom mit lehet itt reklámozni és mit nemmagyar se forum ). Szóval ma próba, aztán meglátom mi lesz vele. Annyit már látok, hogy végre képes megjeleníteni a speedcam-eket! (A tervezésről nem mondok semmit! Tegnap igo-val sikerült egy szép kitérőt megejtenem - nem figyeltem eléggé.)

http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=48325
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc

Belefutottam. De olyan rég nem volt itt hozzászólás, azt hittem teljesen behalt

-amúgy eddig okés a navi, még egy kicsit pöcögtetem azért!
Ja és a rupi mappával mennek a saját poi-k is végre!
- laci64
- Moderátor
És a traffit milyen formátumban kezeli?nembalek írta:![]()
Belefutottam. De olyan rég nem volt itt hozzászólás, azt hittem teljesen behalt
-amúgy eddig okés a navi, még egy kicsit pöcögtetem azért!
Ja és a rupi mappával mennek a saját poi-k is végre!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Ja és a rupi mappával mennek a saját poi-k is végre![/quote]
És a traffit milyen formátumban kezeli?[/quote]
teljesen jól kezeli! át kell konvertálni a upi-t rupi-vá (mondjuk ez mekkora baromság már - nekem a rupi-konverter csak a laptopon indul, a pc-n nem...), aztán ezt be kell másolni az aura/maps/rupi mappába ill. a megfelelő ikonokat (a felbontást most ne kérdezd, régen vacakoltam vele, most egyszerűen csak átmásoltam a telefonra) pedig az aura/res/icons/rupi mappába .bmp formátumban.
így végre megjelenik a térképen, de ahhoz, hogy üvöltsön előre, az kell, hogy a beállítások/térkép nézet/érdekes pointok (:D)/szokásos ÉP-ben engedélyezd ezeket, ill. a beállítások/tájékoztatások és hang/érdekes pointok/szokásos ÉP-ben egyenként ráklikkelve a különböző kamerákra, megadd, hogy hány méterrel a kamera előtt sipítson, ill hogy milyen hangon (a kamera nevére klikkelve jön elő a hangok listája).
ha ezek megvannak szól szépen (sajnos max 500 m-rel előbb....), meg az ikon körül vörösen villog! szóval jó!
meg még a sávasszisztens is tetszik! látványos!
egyedül az zavar, hogy a tervezésnél nem lehet alternatív útvonalakat választani, de majd csak belekerül ez is!
És a traffit milyen formátumban kezeli?[/quote]
teljesen jól kezeli! át kell konvertálni a upi-t rupi-vá (mondjuk ez mekkora baromság már - nekem a rupi-konverter csak a laptopon indul, a pc-n nem...), aztán ezt be kell másolni az aura/maps/rupi mappába ill. a megfelelő ikonokat (a felbontást most ne kérdezd, régen vacakoltam vele, most egyszerűen csak átmásoltam a telefonra) pedig az aura/res/icons/rupi mappába .bmp formátumban.
így végre megjelenik a térképen, de ahhoz, hogy üvöltsön előre, az kell, hogy a beállítások/térkép nézet/érdekes pointok (:D)/szokásos ÉP-ben engedélyezd ezeket, ill. a beállítások/tájékoztatások és hang/érdekes pointok/szokásos ÉP-ben egyenként ráklikkelve a különböző kamerákra, megadd, hogy hány méterrel a kamera előtt sipítson, ill hogy milyen hangon (a kamera nevére klikkelve jön elő a hangok listája).
ha ezek megvannak szól szépen (sajnos max 500 m-rel előbb....), meg az ikon körül vörösen villog! szóval jó!
egyedül az zavar, hogy a tervezésnél nem lehet alternatív útvonalakat választani, de majd csak belekerül ez is!
- Rating: 2.63%
- laci64
- Moderátor
Pontosan hová kel másolni? Mert nekem nincs rupi mappa az aura/maps mappában. Létre hoztam egyet, de nem jelenek meg a traffi ikonok a térképen.nembalek írta:teljesen jól kezeli! át kell konvertálni a upi-t rupi-vá (mondjuk ez mekkora baromság már - nekem a rupi-konverter csak a laptopon indul, a pc-n nem...), aztán ezt be kell másolni az aura/maps/rupi mappába ill. a megfelelő ikonokat (a felbontást most ne kérdezd, régen vacakoltam vele, most egyszerűen csak átmásoltam a telefonra) pedig az aura/res/icons/rupi mappába .bmp formátumban.

kis gombbal!