Android: Sygic Aura GPS Navigation

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
tasco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy ace
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Android: Sygic Aura GPS Navigation

Hozzászólás Szerző: tasco »

A probléma megoldódott. A program törlése után a teljes kártyán levő könyvtárat is töröltem és újra telepítettem. A letöltés többször megállt de aztán folytatódott.Így már én is tulaja vagyok az aurának.köszönöm a segítséget mindenkinek.
imirider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS II -- XXKDH
Has thanked: 23 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: imirider »

Hali !

Lenne szíves elárulni valaki, hogyan lehet autósról, gyalogos navigációra váltani a programban ? Nem találom.

Előre is köszi ! :Notworty:
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

Ha jól emlékszem,akkor a cím megadása után (de még a tervezés előtt) felkínálja, hogy autóval odahajtani vagy gyalog odamenni! Itt kell kiválasztani és aszerint tervezi az útvonalat.
These users thanked the author viki071228 for the post:
imirider (2011-09-10 szomb. 20:49:46)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
imirider
Újonc
Újonc

viki071228 írta:Ha jól emlékszem,akkor a cím megadása után (de még a tervezés előtt) felkínálja, hogy autóval odahajtani vagy gyalog odamenni! Itt kell kiválasztani és aszerint tervezi az útvonalat.
Köszi, közben meglett ! :taps1:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

FIGYELEM! TÉRKÉPEK BETÉVE AZ ELSŐ OLDALRA!
viewtopic.php?p=203232#p203232
These users thanked the author moco for the post (total 2):
tarcsihunn (2011-09-11 vas. 08:11:57) • imirider (2011-09-11 vas. 09:07:43)
Rating: 5.26%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

Sziasztok,
tapasztaltatok olyat, hogy kb. 1/2 óra navigálás után egyszercsak lefagy a program. Tegnap voltam egy Szombathely-Budapest vonalon és közben többször is előadta. Először csak a programon belül akadt meg (beragadt egy pozícioón és nem is ment onnan tovább - android menüből kellett kilőnöm az alkalmazást), aztán meg csinál olyat is, hogy simán bezárta a programot.
Valakinél vmi hasonló tapsztalat volt már?
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
imirider
Újonc
Újonc

doongoo írta:Sziasztok,
tapasztaltatok olyat, hogy kb. 1/2 óra navigálás után egyszercsak lefagy a program. Tegnap voltam egy Szombathely-Budapest vonalon és közben többször is előadta. Először csak a programon belül akadt meg (beragadt egy pozícioón és nem is ment onnan tovább - android menüből kellett kilőnöm az alkalmazást), aztán meg csinál olyat is, hogy simán bezárta a programot.
Valakinél vmi hasonló tapsztalat volt már?
Nekem még nem volt ilyen ( bár még 20 percnél többet nem navigáltam vele ), de van amikor kétszer kell elindítani, hogy menjen.

MÁS. Van valakinek infója, hogy az első oldalon szereplő európai térképek mennyire részletesek ahhoz képest, mint amiket a Sygic Downloader - rel lehet letölteni ? ( mivel méretben kissé különböznek )

Előre is köszi ! :Notworty:
tasco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy ace
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tasco »

Nekem nem fagyogat. Sőt sikerült tesztelnem egy Magyar Horvát úton.Tökéletes útvonaltervezés.

Szerettem volna a poi adatbázist bővíteni de nem igazán sikerül.Valaki próbálta már a poiplázából?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

tasco írta:Nekem nem fagyogat. Sőt sikerült tesztelnem egy Magyar Horvát úton.Tökéletes útvonaltervezés.
Szerettem volna a poi adatbázist bővíteni de nem igazán sikerül.Valaki próbálta már a poiplázából?
hát azért csinál érdekes dolgokat. pl ahol simán ki lehet kanyarodni jobbra a róbert károlyra (szóval nem egy eldugott utca), ott átvisz a kereszteződésen egyenesen, majd ott folduljak meg, majd kanyarodjak rá balra a róbertre :D a nokia maps meg a sygic 10 simán mutatja hogy forduljak jobbra. meg volt még egy ilyen hasonló ahol vitt volna egy szép kört egy egyszerű kanyarodás helyett, de az most nem jut eszembe hol volt de az sem valami olyan helyen amire rá lehetne fogni hogy biztos nem elég részletes/friss a térkép. szóval én egyenlőre nem bízok meg benne vakon :)
a másik meg hogy nem mutatja a trafikat. a content.info -ban meg az mlm-ben is ez van:
speedcam=SCDB:EXTEUR:2013.05
maps=TA:EXTEUR:2011.03
nem tudom a speedcam miért pont 2013.05 (vissza a jövőbe?), de ha ezt átírom 2011.03 -ra (mert ugye a térkép is így működik) akkor rögtön kéri a progi az aktiválást. ez azért lehet mert csak a térkép rész van licenszelve/törve?
Baxxter1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Baxxter1 »

Nektek nem melegszik elegge a telefon az Aura hasznalata kozben? Nekem neha mar rendes forro, nemtudom ez normalis....?
Válasz küldése

Vissza: “Android”