Android: Sygic Aura GPS Navigation
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy ace
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Android: Sygic Aura GPS Navigation
A probléma megoldódott. A program törlése után a teljes kártyán levő könyvtárat is töröltem és újra telepítettem. A letöltés többször megállt de aztán folytatódott.Így már én is tulaja vagyok az aurának.köszönöm a segítséget mindenkinek.
- imirider
- Újonc
- Készüléktípus: SGS II -- XXKDH
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 1 time
Hali !
Lenne szíves elárulni valaki, hogyan lehet autósról, gyalogos navigációra váltani a programban ? Nem találom.
Előre is köszi !
Lenne szíves elárulni valaki, hogyan lehet autósról, gyalogos navigációra váltani a programban ? Nem találom.
Előre is köszi !

-
- 2. szint
- Készüléktípus: ASUS PadFone 2
- Nem: Nő
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 56 times
Ha jól emlékszem,akkor a cím megadása után (de még a tervezés előtt) felkínálja, hogy autóval odahajtani vagy gyalog odamenni! Itt kell kiválasztani és aszerint tervezi az útvonalat.
- These users thanked the author viki071228 for the post:
- imirider (2011-09-10 szomb. 20:49:46)
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
- imirider
- Újonc
Köszi, közben meglett !viki071228 írta:Ha jól emlékszem,akkor a cím megadása után (de még a tervezés előtt) felkínálja, hogy autóval odahajtani vagy gyalog odamenni! Itt kell kiválasztani és aszerint tervezi az útvonalat.

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
- These users thanked the author moco for the post (total 2):
- tarcsihunn (2011-09-11 vas. 08:11:57) • imirider (2011-09-11 vas. 09:07:43)
- Rating: 5.26%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
Sziasztok,
tapasztaltatok olyat, hogy kb. 1/2 óra navigálás után egyszercsak lefagy a program. Tegnap voltam egy Szombathely-Budapest vonalon és közben többször is előadta. Először csak a programon belül akadt meg (beragadt egy pozícioón és nem is ment onnan tovább - android menüből kellett kilőnöm az alkalmazást), aztán meg csinál olyat is, hogy simán bezárta a programot.
Valakinél vmi hasonló tapsztalat volt már?
tapasztaltatok olyat, hogy kb. 1/2 óra navigálás után egyszercsak lefagy a program. Tegnap voltam egy Szombathely-Budapest vonalon és közben többször is előadta. Először csak a programon belül akadt meg (beragadt egy pozícioón és nem is ment onnan tovább - android menüből kellett kilőnöm az alkalmazást), aztán meg csinál olyat is, hogy simán bezárta a programot.
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
- imirider
- Újonc
Nekem még nem volt ilyen ( bár még 20 percnél többet nem navigáltam vele ), de van amikor kétszer kell elindítani, hogy menjen.doongoo írta:Sziasztok,
MÁS. Van valakinek infója, hogy az első oldalon szereplő európai térképek mennyire részletesek ahhoz képest, mint amiket a Sygic Downloader - rel lehet letölteni ? ( mivel méretben kissé különböznek )
Előre is köszi !

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy ace
- Has thanked: 1 time
Nekem nem fagyogat. Sőt sikerült tesztelnem egy Magyar Horvát úton.Tökéletes útvonaltervezés.
Szerettem volna a poi adatbázist bővíteni de nem igazán sikerül.Valaki próbálta már a poiplázából?
Szerettem volna a poi adatbázist bővíteni de nem igazán sikerül.Valaki próbálta már a poiplázából?
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
hát azért csinál érdekes dolgokat. pl ahol simán ki lehet kanyarodni jobbra a róbert károlyra (szóval nem egy eldugott utca), ott átvisz a kereszteződésen egyenesen, majd ott folduljak meg, majd kanyarodjak rá balra a róbertretasco írta:Nekem nem fagyogat. Sőt sikerült tesztelnem egy Magyar Horvát úton.Tökéletes útvonaltervezés.

a másik meg hogy nem mutatja a trafikat. a content.info -ban meg az mlm-ben is ez van:
speedcam=SCDB:EXTEUR:2013.05
maps=TA:EXTEUR:2011.03
nem tudom a speedcam miért pont 2013.05 (vissza a jövőbe?), de ha ezt átírom 2011.03 -ra (mert ugye a térkép is így működik) akkor rögtön kéri a progi az aktiválást. ez azért lehet mert csak a térkép rész van licenszelve/törve?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 2 times
Nektek nem melegszik elegge a telefon az Aura hasznalata kozben? Nekem neha mar rendes forro, nemtudom ez normalis....?