kirusz1 írta:Irták is hogy arra van meg tabra .gondoltam kiprobálom.Limahl írta:kirusz1
mivel ez sgs-re van gondolom azért.de amugy passz.
máskor a képeket legalább vedd ki.
azzal nem vesztesz semmit legalább tudod hogy megy -e.
kirusz1 írta:Irták is hogy arra van meg tabra .gondoltam kiprobálom.Limahl írta:kirusz1
Nekem Ace-en (!!) nem megy...Limahl írta:kirusz1 írta:Irták is hogy arra van meg tabra .gondoltam kiprobálom.Limahl írta:kirusz1
azzal nem vesztesz semmit legalább tudod hogy megy -e.
Persze barátom... Keress egy új telepitot!!XerPY írta:Talalkozott valaki olyannal hogy Asphalt inditas utan megy az intro fekete kepernyo aztan csak kilep?
Ja olvastam, talalkoztatok. De mi a megoldas? 6 HD
Én eddig csak angolul láttam...Vadmacs írta:Sziasztok!Nem tudom...,van Legyen ön is milliomos játék Androidra?Ha igen,tudna valaki adni linket?Itt nem győzöm végig nézni ezt a rengeteg oldalt,az itteni kereső meg nem talált.Mondjuk a google se nagyon,csak jar kiterjesztésűt.Az meg,ha jól tudom,Androidra nem jó,vagy tévedek?
320x480as kellene.
Köszönöm!!
Valahol láttam!!! Van két program ami közül az egyikben volt. Vagy a telenor Magyar alkalmazások-ban, vagy a Made is Hungary-ban volt! De panaszkodtak rá, hogy a program(Legyen ön is.....) szerint még nincs egységes Európai pénznem az euro!!!!! Vagy valami hasonló baklövés volt. De ha gondolod, egy próbát megérhet. Sok sikert hozzá!!!Vadmacs írta:Sziasztok!Nem tudom...,van Legyen ön is milliomos játék Androidra?Ha igen,tudna valaki adni linket?Itt nem győzöm végig nézni ezt a rengeteg oldalt,az itteni kereső meg nem talált.Mondjuk a google se nagyon,csak jar kiterjesztésűt.Az meg,ha jól tudom,Androidra nem jó,vagy tévedek?
320x480as kellene.
Köszönöm!!
nem segitek vele de SGS en nalam megy.Szoszo94 írta:Csatlakozom ahhoz a táborhoz, akiknek nem megy a Rainbow six... úgy látszik igazat írtak, tényleg csak a tabon és az sgsen megy...asszem nekiállok keresgélni, hátha találok valamit