iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- ugatsz
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android
Az 1,8 GB-ot mindet felraktam, amiben nem volt basemap, de a telón egyébként van(gondolom a basemapot a igo progi tartalmazza)
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
A térképek között kel lennie, de nem mindegyikben van benne.ugatsz írta:Az 1,8 GB-ot mindet felraktam, amiben nem volt basemap, de a telón egyébként van(gondolom a basemapot a igo progi tartalmazza)
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Mi az a basemap? Nekem soha nem volt, és még is működik rendesen.
A mappa felépítés az SD gyökerében Igo>itt két mappa Content és a License. A Content mappába van map nevű mappa amibe a térkép kerül és kész.
A mappa felépítés az SD gyökerében Igo>itt két mappa Content és a License. A Content mappába van map nevű mappa amibe a térkép kerül és kész.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
sozs írta:Mi az a basemap? Nekem soha nem volt, és még is működik rendesen.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Sensation
- Has thanked: 0
Sziasztok. Most próbáltam telepíteni a progit egy htc sensation telóra, és indulásnál ezt az üzenetet kapom: user interface resolution (540x888) is not supported or compatible skin can not be found
Sikerült valakinek telepítenie már a progit erre a telefonra? A segítséget előre is kösz.
Sikerült valakinek telepítenie már a progit erre a telefonra? A segítséget előre is kösz.
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Nem nagyon tudok Angolul, de ezt még én is értem. Az általad telepíteni kívánt felbontás nem kompatibilis a telefonnal nem talál skin-t. Keress másik felbontást, 540X900-as a felbontása a HTC-nek. Más oldalak 540X960-as felbontást írnak, ami megy a telón.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Valaki küldjön nekem privátba egy linket a 2011.10 havi magyar térképhez, köszönöm 

Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Én leszek az a valaki.migabi24 írta:Valaki küldjön nekem privátba egy linket a 2011.10 havi magyar térképhez, köszönöm

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- fanfan
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2
- Has thanked: 7 times
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék!
Az igo 8.4.3 179971 van fenn a telefonomon. ( Galaxy SII )
A Q4 -es térképekböl tettem fel, mivel Olaszországba fogok menni.
POI-k érdekelnének.
A poiplaza.com-ról ha szeretném valamelyiket letölteni,akkor melyiket kell?
Arra gondolok, hogy pl van IGO-hoz asc, vagy IGO8-hoz kml,vagy IGO Amigo-hoz kml, vagy IGO Primohoz kml ??
De pl mivel Q4-es térképeket tettem fel a map-ba van itt TOM-Tom-os TOMTOM ov2, vagy TOMTOM asc-s letöltési lehetőségem.
Szeretném tudni, hogy melyiket kell letöltenem és bemásolnom a poi mappába a telefonomba.
Gondolom , nem függ össze, hogy hogy milyen tipusú térkép van fenn a telefonomon a poi-k miatt.
Viszont azt nem tudom, melyiket kellene letöltenem.....
IGO8-hoz való kml??
Köszönöm a választ előre is!
És még azt is szeretném tudni, hogy a letöltött poi kiterjesztést csak simán másoljam be a poi mappába a telefonomra, vagy azzal kell-e még valamit tennem, hogy müködjön?
Köszönöm
POI-k érdekelnének.
Arra gondolok, hogy pl van IGO-hoz asc, vagy IGO8-hoz kml,vagy IGO Amigo-hoz kml, vagy IGO Primohoz kml ??
De pl mivel Q4-es térképeket tettem fel a map-ba van itt TOM-Tom-os TOMTOM ov2, vagy TOMTOM asc-s letöltési lehetőségem.
Szeretném tudni, hogy melyiket kell letöltenem és bemásolnom a poi mappába a telefonomba.
Gondolom , nem függ össze, hogy hogy milyen tipusú térkép van fenn a telefonomon a poi-k miatt.
IGO8-hoz való kml??
És még azt is szeretném tudni, hogy a letöltött poi kiterjesztést csak simán másoljam be a poi mappába a telefonomra, vagy azzal kell-e még valamit tennem, hogy müködjön?
Köszönöm
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Amigo txt.fanfan írta:Sziasztok!
POI-k érdekelnének.
IGO8-hoz való kml??
Köszönöm
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!