Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Re: Hasznos Android programok!
Az Amazon Appstore jobb, mint a Google Play ?
Mivel másabb ?
Mivel másabb ?
-- Galaxy S 4 --
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Nem jobb, sőt. Viszont naponta van 1 ingyenes app. Ritkán van tényleg jó alkalmazás, de akad. Maga a bolt jóval kisebb, és nem is frissül olyan gyorsan az alkalmazás, mint play-en.felixo írta:Az Amazon Appstore jobb, mint a Google Play ?
Mivel másabb ?
- Rating: 2.63%
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Valaki elmagyarázná, hogy pontosan hogy működik az AppBounty alkalmazás ?
-- Galaxy S 4 --
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Szia!
Szerintem törlöd a telóról és csinálsz egy másik fiókot.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Az nem megoldás, mert használni szeretném, csak jó lenne, ha nem lenne mindig bejelentkezve, mert másnak is a kezébe kerül néha a telefon.gjoco1958 írta:eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Szia!
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Nekem úgy van,hogy a telón más fiók van,mint a gépeneclipse írta:Az nem megoldás, mert használni szeretném, csak jó lenne, ha nem lenne mindig bejelentkezve, mert másnak is a kezébe kerül néha a telefon.gjoco1958 írta:eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Szia!

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem értem. De szerintem inkább Te nem.eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Az androidon az EGÉSZ személyre szabás/személyes nyilvántartás a g-mail fiók alapján történik.
Tehát a készülékednek ahhoz, hogy lehessen letölteni programokat/frissítéseket hozzá, hogy használható legyen, hogy szinkronizálni tudja a névjegyeket (és ne veszhessen el SOHA egy sem), ahhoz aktív g-mail fiók kell.
Tehát itt NINCS olyan, hogy kilépsz belőle.
Ha a gmail levelező részére nincs szükséged, mert pl. egy másik levelezőprogramot akarsz használni, akkor csak a szinkronizálástól kell kivenned a pipát, mert amúgy nincs ilyen, hogy "kilépni"...
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Köszi, ez világos, csak megszoktam, hogy a régi gmail-ben volt olyan opció, hogy kijelentkezés, vagy átlépés másik fiókba. Mindegy, tudomásul veszem, hogy ez van.Macika írta:Nem értem. De szerintem inkább Te nem.eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Az androidon az EGÉSZ személyre szabás/személyes nyilvántartás a g-mail fiók alapján történik.
Tehát a készülékednek ahhoz, hogy lehessen letölteni programokat/frissítéseket hozzá, hogy használható legyen, hogy szinkronizálni tudja a névjegyeket (és ne veszhessen el SOHA egy sem), ahhoz aktív g-mail fiók kell.
Ha a gmail levelező részére nincs szükséged, mert pl. egy másik levelezőprogramot akarsz használni, akkor csak a szinkronizálástól kell kivenned a pipát, mert amúgy nincs ilyen, hogy "kilépni"...
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Értem már!eclipse írta:Köszi, ez világos, csak megszoktam, hogy a régi gmail-ben volt olyan opció, hogy kijelentkezés, vagy átlépés másik fiókba. Mindegy, tudomásul veszem, hogy ez van.Macika írta:Nem értem. De szerintem inkább Te nem.eclipse írta:Sziasztok! Hogy lehet kijelentkezni az új gmail-ből.
Itt azért nincs ilyen, mert több fiókot tudsz egyidejűleg kezelni. Korábban csak egyet lehetett. Emiatt értelmetlen lett a kilépés.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill